Ste za bezvizovy styk s USA?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Ste za bezvizovy styk s USA?

Ano
65
65%
Nie
5
5%
je mi to jedno
30
30%

Celkom hlasov: 100

maciakba
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa maciakba »

Urcite nie ved potom sa sem nahrnie plna kopa USA dementov keketov :D :D
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Rubiki napísal:1. Vyriesili to tak razne ze obeti bolo 50x viac ako predtym, porusili vela paktov a zmluv. Pouzili zbrane o ktorych nepouzivani podpisali medzinarodne zmluvy, pritom ked ich pouzije niekto iny tak ho treba znicit, lebo to je nehumanne....

2. Bombardovanie civilnych miest a smrt zase tisicov nevinnych a to len preto ze sa domnievali ze v mestach sa skryvaju terroristi.....predstav si ze by sa domnievali ze v Prahe sa skryvaju terroristi, vybombardovali by ju?

3. Ano a USA tym ziskala v tejto zone silnu politicku moc, dosadzovanie vlad silne naklonenych USA a z odporcov sa zvycajne stavaju terroristi.

4. V srbsku sa iba zosilnel odpor voci zapadu, chces sa rozpravat o maskaroch? USA ich ma tiez par na rovasi....
P.S. >> Nikto nerozputa vojnu bezdovodne...
Oproti faktom p4ra su tvoje odpovede len kuskom zdrapu... ziaden konkretny udaj a vsetky su podla stylistiky len pocute od niekoho kto o tom pocul o niekoho... BTW. Prahu by nezbombardovali lebo nemozes porovnavat cesko ako demokraticky stat, clena EU ktory nema ziadne "problemy" s OSN s krajinou o ktorej je vseobecne aj konkretne zname ze tam vladne tyrania, , masove zabijanie, a je potencionalnym miestom ukrytu teroristov ci financuje zlocinecke skupiny a ine hnutia :idea:
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

kaslat na nich, ja som za zavedenie viz pre americanov a za to, aby platili pomernu cast k ich priemernej mzde, ako my :lol: ked my platime tusim 4000sk, co jest 1/4 priemernej mzdy...kolko maju platit oni? 500$. to by bolo pekne :)
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

panter2005 napísal:Oproti faktom p4ra su tvoje odpovede len kuskom zdrapu... ziaden konkretny udaj a vsetky su podla stylistiky len pocute od niekoho kto o tom pocul o niekoho... BTW. Prahu by nezbombardovali lebo nemozes porovnavat cesko ako demokraticky stat, clena EU ktory nema ziadne "problemy" s OSN s krajinou o ktorej je vseobecne aj konkretne zname ze tam vladne tyrania, , masove zabijanie, a je potencionalnym miestom ukrytu teroristov ci financuje zlocinecke skupiny a ine hnutia :idea:
Fakt ze obeti bolo viac je pravdivy a dolozeny....
Fakt ze pouzili zbrane ktore su zakazane je pravdivy a priznali sa....
Fakt ze pri bombardovani sa len dommnievali ze sa tam terroristi ukryvaju je pravdivy, priznali sa k tomu a haldy mrtvych civilistov im nevadia....
Fakt ze tam kde zasiahnu vzdy zosilnie terroristicka zakladna je pravdivy....
Fakt ze maju na svedomi nejeden masaker je pravdivy a priznali sa k tomu....
Fakt ze nikto nerozputa vojnu bezdovodne je logicky, nic sa nedeje bezdovodne....
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Som za bezvízove... Pretože by sa otvorili nové možnosti. Je to niečo ako berlínsky múr. Všetci boli radi keď padol, samozrejme nie všetci.Newiem či by som šiel, ale keby som našporil nejaký ten kash tak určite ano. Spolužiakov brat sa tam dostal, a z umývača riadu v krčme sa vypracoval na programátora :::KRAJJINA NEOBMEDZENÝCH MOŽNOSTÍ, samozrejme ak sa Ti chce::::
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

atrey napísal:Som za bezvízove... Pretože by sa otvorili nové možnosti. Je to niečo ako berlínsky múr. Všetci boli radi keď padol, samozrejme nie všetci.Newiem či by som šiel, ale keby som našporil nejaký ten kash tak určite ano. Spolužiakov brat sa tam dostal, a z umývača riadu v krčme sa vypracoval na programátora :::KRAJJINA NEOBMEDZENÝCH MOŽNOSTÍ, samozrejme ak sa Ti chce::::
Tak, tak. Presne. Ide len o to ci chces. Mam znameho, pripad sam o sebe. Neskoncil ani ucnovku a teraz ma dom s bazenom, 3 auta, na dovolenky 4x rocne. Do Europy za rodinou chodi kedy sa mu zachce a kupit si letenku me nerobi problem.. Proste takto mozem menovat rad radom. A je to len "hlupak" so zakladnou skolou. Moji rodicia maju vystudovane vysoke skoly na vybornu. Nehovorim ani zdaleka, ze zivorime, no to, co on si moze tam dovolit, my si tu jednoducho moct nikdy nebudeme. A to je kruty fakt, ci sa to ostatnym paci alebo nie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Rubiki napísal:Fakt ze obeti bolo viac je pravdivy a dolozeny....
Fakt ze pouzili zbrane ktore su zakazane je pravdivy a priznali sa....
Fakt ze pri bombardovani sa len dommnievali ze sa tam terroristi ukryvaju je pravdivy, priznali sa k tomu a haldy mrtvych civilistov im nevadia....
Fakt ze tam kde zasiahnu vzdy zosilnie terroristicka zakladna je pravdivy....
Fakt ze maju na svedomi nejeden masaker je pravdivy a priznali sa k tomu....
Fakt ze nikto nerozputa vojnu bezdovodne je logicky, nic sa nedeje bezdovodne....
Toto vsetko je pravda. Ale jednu vec si uvedom. Vojna odjakziva prinasala aj bude prinasat bezdovodne obete, nevinnych civilistov, siroty, chudobu atd.. Ale cez tieto veci sa da preniest, casom ludia zabudni, casom sa stat postavi na nohy, casom sa buduju pracovne miesta a tak dalej.. Lenze, ked sa nezakroci tam, kde je konflikt a ludia sa budu prizerat len tak, tak nic z toho sa nestane nikdy..
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fuCKYou »

To je nieco ako s norskom tam v USA .. ze zamestanju kazdeho aj bez vyucneho listu a potom si ho bude moct dorobit a vyzdvihnut sa o kusok a potom zase a zase
roman3x
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa roman3x »

p4ra napísal:Tak, tak. Presne. Ide len o to ci chces. Mam znameho, pripad sam o sebe. Neskoncil ani ucnovku a teraz ma dom s bazenom, 3 auta, na dovolenky 4x rocne. Do Europy za rodinou chodi kedy sa mu zachce a kupit si letenku me nerobi problem.. Proste takto mozem menovat rad radom. A je to len "hlupak" so zakladnou skolou. Moji rodicia maju vystudovane vysoke skoly na vybornu. Nehovorim ani zdaleka, ze zivorime, no to, co on si moze tam dovolit, my si tu jednoducho moct nikdy nebudeme. A to je kruty fakt, ci sa to ostatnym paci alebo nie.
no a ja a kamos spoluziak zo zakladnej, obaja diplomy, cerime zuby kukajuc na dalsich 2 spooluziakov zo zakladnej, ktori boli davani ako antivzor, jeden prepadol, ale bol podnikavy a druhy mal podporu otca a zarabaju teraz viac. a to to a nie v amerike, takze ta krajina neobm. moznosti je aj tu
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

p4ra napísal:Tak, tak. Presne. Ide len o to ci chces. Mam znameho, pripad sam o sebe. Neskoncil ani ucnovku a teraz ma dom s bazenom, 3 auta, na dovolenky 4x rocne. Do Europy za rodinou chodi kedy sa mu zachce a kupit si letenku me nerobi problem.. Proste takto mozem menovat rad radom. A je to len "hlupak" so zakladnou skolou. Moji rodicia maju vystudovane vysoke skoly na vybornu. Nehovorim ani zdaleka, ze zivorime, no to, co on si moze tam dovolit, my si tu jednoducho moct nikdy nebudeme. A to je kruty fakt, ci sa to ostatnym paci alebo nie.
Len je otazne, ci to je dobre... Resp. ci je to logicke... Hlupak na slovensku, macher v USA... Aj to o niecom svedci... Navyse o com to je, ked kazdy magor bez vzdelania sa dostane na dobre zarabajuce posty... Tak prestanme studovat vsetci a pome robit veducich...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to je vsetko o stasti.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Retsko napísal:Len je otazne, ci to je dobre... Resp. ci je to logicke... Hlupak na slovensku, macher v USA... Aj to o niecom svedci... Navyse o com to je, ked kazdy magor bez vzdelania sa dostane na dobre zarabajuce posty... Tak prestanme studovat vsetci a pome robit veducich...
Nie nie. Nemyslel som to tak, ze treba byt sprosty a odist, to vonkoncom nie. Ja si myslim, ze ich skolsky system je blby, ale to je zase o niecom inom. Ja som len narazal na to, ze aj blbec tam jednoducho moze uspiet, len musi chciet, co u nas je bohuzial nemozne. Ci si to prizname alebo nie.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

nevermind napísal:to je vsetko o stasti.
o stasti? O STASTI??? ROFL tak vacsiu ... si uz ani nemohol zabit :lol:
sorry 'bout OT
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

roman3x napísal:no a ja a kamos spoluziak zo zakladnej, obaja diplomy, cerime zuby kukajuc na dalsich 2 spooluziakov zo zakladnej, ktori boli davani ako antivzor, jeden prepadol, ale bol podnikavy a druhy mal podporu otca a zarabaju teraz viac. a to to a nie v amerike, takze ta krajina neobm. moznosti je aj tu
F*CK F*CK F*CK F*CK
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

atrey napísal: :::KRAJJINA NEOBMEDZENÝCH MOŽNOSTÍ, samozrejme ak sa Ti chce::::
mne pripada ako keby si si z nas robil srandu
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

maslo napísal:mne pripada ako keby si si z nas robil srandu
Vobec si srandu nerobi a je to skutocne tak. :roll:
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

roman3x napísal:kaslat na nich, ja som za zavedenie viz pre americanov a za to, aby platili pomernu cast k ich priemernej mzde, ako my :lol: ked my platime tusim 4000sk, co jest 1/4 priemernej mzdy...kolko maju platit oni? 500$. to by bolo pekne :)
My platime 3000 nie 4000. Oni kaslu na Teba a na nejake Slovensko... kde by tam vlastne isli? Skor ich okradnu nez nieco uvidia...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

panter2005 napísal:My platime 3000 nie 4000. Oni kaslu na Teba a na nejake Slovensko... kde by tam vlastne isli? Skor ich okradnu nez nieco uvidia...
Heh, ved osvojit si rovnaku filozofiu je to najmenej (uroven kriminality je naozaj to posledne, cim by sa v USA mohli chvalit). A ti Americania, ktori by sa sem chceli prist pozriet, tak by si jednoducho presli rovnakymi procedurami, aby cim skor prisli na to, ze vizova povinnost je nezmysel, najma ak sa jedna o 5,5 mil. narod. A ak by tam aj Slovaci zacali odchadzat, napokon by z toho USA este profitovali- aj vzdelanostne priemerny Slovak by bol naproti vzdelanostne priemernemu Americanovi Albert Einstein...
fuCKYou
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

panter2005 napísal:My platime 3000 nie 4000. Oni kaslu na Teba a na nejake Slovensko... kde by tam vlastne isli? Skor ich okradnu nez nieco uvidia...
poznam ich vela co cestuju na slovensko. aj mojeho dedka sestra a jej cela rodina napriklad.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:Heh, ved osvojit si rovnaku flozofiu je to najmenej (uroven kriminality je naozaj to posledne, cim by sa v USA mohli chvalit). A ti Americania, ktori by sa sem chceli prist pozriet, tak by si jednoducho presli rovnakymi procedurami, aby cim skor prisli na to, ze vizova povinnost je nezmysel, najma ak sa jedna o 5,5 mil. narod. A ak by tam aj Slovaci zacali odchadzat, napokon by z toho USA este profitovali- aj vzdelanostne priemerny Slovak by bol naproti vzdelanostne priemernemu Americanovi Albert Einstein...
Ja si myslim, ze oni si vystacia aj bez nas. :wink:
Napísať odpoveď