Radosť | mobilný operátor
-
starysomar
Hardcore addict
Re: Radosť | mobilný operátor
...Pýtal som sa ja, ako to bude fungovať v miestach horšieho signálu.
Často sa pracovne dostávam do oblastí, kde sa dá v pohode telefonovať, no mobilný internet nenabehne, alebo nabehne tak pomalý, že nenačíta stránku v browseri...
Často sa pracovne dostávam do oblastí, kde sa dá v pohode telefonovať, no mobilný internet nenabehne, alebo nabehne tak pomalý, že nenačíta stránku v browseri...
Na telefonovanie v pohode stačí 2G, na internet treba minimálne 3G.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tie mapy pokrytia stoja za... Osobne ostávam vo funfóne, na radosti som mal signál, ale pôsobilo to na mňa spomalene. Testoval som v Prešove. Príklad, otvoril som instagram na funfóne, hneď mi načíta príspevky a príbehy. Na radosti som musel niekedy aj 2x swipnuť pre načítanie. Keď som dávnejšie cestoval vlakom na služobky, kolegyňa na O2 nemala signál a ja v pohode na funfóne 3G-4G.
-
starysomar
Hardcore addict
V týždni má prísť SIMka, ak bude čas (...=sily a chuť po práci...), poskúšam. Nájdem niekde miesto so slabým signálom.
O2 mobilný internet aktuálne nejde asi od 23:20.
-
starysomar
Hardcore addict
Tak ono to funguje - akotak.
Rýchlosť netu - zatiaľ v miestach so signálom od polky hore - 5-10 voči 40-70 O2.
NA bežné používanie v pohode stačí. SMS chodia, všetky apky, závislé na internete fungujú. Pomalšie. Napríklad počasie, Opera a tak. Tragikomédiou je pokus o prihlásenie sa do aplikácie... - "Aj dobrému plavcovi občas zlyhá technika", no tento akoby žiadnu nemal...
Rýchlosť netu - zatiaľ v miestach so signálom od polky hore - 5-10 voči 40-70 O2.
NA bežné používanie v pohode stačí. SMS chodia, všetky apky, závislé na internete fungujú. Pomalšie. Napríklad počasie, Opera a tak. Tragikomédiou je pokus o prihlásenie sa do aplikácie... - "Aj dobrému plavcovi občas zlyhá technika", no tento akoby žiadnu nemal...
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som zatial spokojny . ako ano ten internet je fakt pomalsi ale uplne v pohode. a hlavne cena cena cena. za mna bez konkurencie
-
starysomar
Hardcore addict
Zajtra, ak vyjde čas, zaveziem sa niekam, kde viem, že je signál biedny a odskúšam tam.
-
kuric99
a čo pokrytie signálu? to je tiež dôležitý parameter ktorý minoritný poskytovatelia majú slabší.
-
starysomar
Hardcore addict
Je to signál o2. Teda zhodný. Tam, kade sa pohubujem ja je väčšinou silnejší voči Orange. Môže to byť aj tým, že mám dvojsimkový mobil a to lepšie si "chytá" karta 1.
Prvého decembra to budem mať "natvrdo", hádam to pôjde rovnako ako doteraz a nebude po radosti.
Prvého decembra to budem mať "natvrdo", hádam to pôjde rovnako ako doteraz a nebude po radosti.
VoLTE je stale nefunkcne. Na chate Radosti mi opakovane oznamili, ze o probleme vedia a pracuju na nom. Radost pouzivam uz 4ty mesiac, presiel som z O2, kde VoLTE fungovalo bez problemov a zacinam byt z toho nervozny.
Nemáte problém že sa vám niekedy niekto nedovolá? To ma celkom mrzelo na štvorke.
stvorka ma vlastne blbe siete.. Radost ma siete od O2.. cize ak nemas problem s O2, nebudes mat ani s radostou.. ja osom mal tiez so stvorkou neustaly problem so sietou..
https://zive.aktuality.sk/clanok/150580 ... kytovatel/Vernis napísal: 14 jan 2021, 7:44 VoLTE je stale nefunkcne. Na chate Radosti mi opakovane oznamili, ze o probleme vedia a pracuju na nom. Radost pouzivam uz 4ty mesiac, presiel som z O2, kde VoLTE fungovalo bez problemov a zacinam byt z toho nervozny.
Ako zistim ze volam s VoLTE?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
V hornej lište je ikonka, ako na obrázku v článku.
Mal by si mať ikonku v hornej lište a takisto to zistíš jednoducho, že ten hovor spojí veľmi rýchlo a aj kvalita je oveľa vyššia
-
starysomar
Hardcore addict
Mne pre Radosť ani firemný Orange neponúka možýnosť povoliť VoLTE - je to sivé a poznámka - "Váš operátor nepodporuje..."
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
je to preto, ze mas na 100% cislo vo firemnej hvps, tam volte zatial nefunguju nakolko sa u na hvps teraz budu menit, tam uz volte pojdestarysomar napísal: 15 jan 2021, 13:09 Mne pre Radosť ani firemný Orange neponúka možýnosť povoliť VoLTE - je to sivé a poznámka - "Váš operátor nepodporuje..."
HVPS - hlasova virtualna privatna siet
-
starysomar
Hardcore addict
Ako to má Radosť - netuším.
Firemná - Orandfe zrejme, ako píšeš.
Stáva sa mi, že volám a nepočujem ja - nepočujú mňa. Z oboch sietí - neviem pre čo, no odhadujem blbú apku v mobile...
Firemná - Orandfe zrejme, ako píšeš.
Stáva sa mi, že volám a nepočujem ja - nepočujú mňa. Z oboch sietí - neviem pre čo, no odhadujem blbú apku v mobile...