Funfón | mobilný operátor
Re: Funfón | mobilný operátor
Kamoš si nedávno preniesol číslo z Orange na FunFon a má pocit,že pokrytie nie je identické.LTE nechytá tak citlivo ako keď mal Orange kartu.
Je podľa vás možné aby Orange čo sa týka signálu obmedzoval FunFon? nevšimli ste si niečo podobné?
Je podľa vás možné aby Orange čo sa týka signálu obmedzoval FunFon? nevšimli ste si niečo podobné?
Nevravím ze to není pravda, ale v dualsim jedna sim orange, druhá funfon a nevšimol som si ešte rozdiel v signále za posledné roky.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Co hovorite na novu telekom predplatenku? myslim ze mne bude vyhovovat 5gb dat za 8€ a sms 10c hovor 10c. toto som mal u funfonu za 12€ ale len 4gb dat no nikdy som neminul sms ani minuty. a hlavne telekom ma apku na spravu pausalu funfon je otras aj podpora.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
mne osobne vyhovuje funfón. potrebujem 100min mesačne a 3gb dát. ak by som potreboval len dáta tak to spravím ako ty 
Tí čo máte smart, chodia vám sms po každom hovore?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Ja mám smsky vypnuté.
vypol si ich SMSkou NOTIF D na 919 ?
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Fúha, keď sa dobre pamätám, deaktiváciu som robil cez stránku.
Nevie niekto ci Orange nejak obmedzuje siet pre FunFon? (nizsia rychlost dat, zmensena dostupnost 4G, atd.)
Funfón presne neviem, ale napr. Juro v sieti Telekom obmedzuje rýchlosť pri uploade.
Neviem aký zmysel by to pre nich malo, nedať do užívania celú 4g sieť... Všetky služby ako VoLTE, VoWifi idú bez problémov (narozdiel od Radosti a Telekom) takže nemyslím, aby to nejak obmedzovali
Po dlhsej dobe som pouzil data (dual sim mobil.) a totalna katastrofa. Viac to nejde nez ide.
Mi to pripada ako keby obmedzovali rychlost mimo http portu. Napr SHMU appka hodinove nacitavanie. Google podcasty nepouzitelne. A nie, nemal som minuty balik. Ani VoLTE nejde.
Ci robim nieco zle?
Asi to tu zabalim a pojdem do Radosti
Mi to pripada ako keby obmedzovali rychlost mimo http portu. Napr SHMU appka hodinove nacitavanie. Google podcasty nepouzitelne. A nie, nemal som minuty balik. Ani VoLTE nejde.
Ci robim nieco zle?
Asi to tu zabalim a pojdem do Radosti
VoLTE FUN má..niekde bude problém.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
ja som s dátami vo funfóne problém nemal. prešiel som ale do radosti kvôli lepšej ponuke.