Odolnost prezervativov
Odolnost prezervativov
Ahojte, ake kondomy pri sexe pouzivate? Zaujima ma skor odolnost v pripade ich hrubky. Pouzivam vacsinou durex extra safe pre istotu
ale tie ultra thin/invisible atd. su vraj pocitovo lepsie. Rad by som to mozno skusil, len mam voci tomu trochu respekt. Myslite, ze je riziko pretrhnutia vacsie?
Re: Odolnost prezervativov
Riziko pretrhnutia je u kazdeho, niekde viac, inde menej.
Nech papa pirulky
To som zasadne protibeardie napísal:Nech papa pirulky
Ja tiež používam extra safe. Mal som aj balenie mutual pleasure a jeden z nich sa pretrhol... Tie extra safe sú o dosť hrubšie, takže podľa mňa väčšia istota
ak v gume pri navliekani nie je vzduchova bublina tak nie je dovod aby sa pretrhla. Mne sa to nikdy nestalo ani s ultrathin. Tie extra safe su tak hrube, ze to uz mozes rovno robit s gumenou pracovnou rukavicou,bude to podobny zazitok..
-
yoggy
Ja by som povedal, ze cim je menej vlhka, tym vacsie riziko pretrhnutia. Mozes mat ultrathin aj velku bublinu na spicke, ale ked doslova tecie, tak sa nepretrhne... Pokial je sucha jak sahara a rad silno dorazas, tak ti nepomoze ani extrasafe. 
na to sapouziva lubrikacny gel
-
yoggy
Ved jasne. Ja som pisal, ako k tomu dojde, nie ako sa to ma riesit.
Cau, pri hladani na internete som natrafil na tuto temu, kde riesite nieco podobne. Je by som sa chcel spytat, ci je bezpecne kupovat kondomy z eshopu? Take durexy tam su ovela lacnejsie ako bezne v obchodoch. Nie su to nejake napodobeniny alebo nieco podobne? Nikde som o tom nic nenasiel, preco tam su tie ceny ovela nizsie.
Eshop nemusi platit predajne priestory preto ma vacsinou nizsie ceny oproti kamennym predajniam.
To mi je jasne, ale nikdy som nic nevidel s takym velkym cenovym rozdielom v porovnani eshop/kamenny obchod. Takisto mi pride, ze vo vsetkych kamennych obchodoch ci uz tu je nejaky supermarket, drogeria atd. su tie ceny rovnake, ale eshopy 3x lacnejsie.
-
yoggy
Ked niekto kupuje v obchode, tak vacsinou je to na poslednu chvilu, cize je tam o dost vyssia cena.
V Európe je Durex (UK značka) TOP, v USA je TOP značka Trojan.
-
mirak2
Hardcore addict
boli mi odporucane kondomy znacky London, co je subbrand Durexu a tiez ich mozem len odporucit.
vsetky maju vacsi rezervoar, boli odporucane na tom zaklade, ze sa dotycnej osobe este nikdy nepretrhli, co sa mi pri Durexoch stalo viackrat
su lacnejsie ako Durexy, lebo noname znacka, lebo ich predavaju len cez net a bez krabiciek
ze vraj su dost pouzivane profesionalkami, ak to je argument, ktory niekoho moze zaujat
vsetky maju vacsi rezervoar, boli odporucane na tom zaklade, ze sa dotycnej osobe este nikdy nepretrhli, co sa mi pri Durexoch stalo viackrat
su lacnejsie ako Durexy, lebo noname znacka, lebo ich predavaju len cez net a bez krabiciek
ze vraj su dost pouzivane profesionalkami, ak to je argument, ktory niekoho moze zaujat
Za mna uplne v pohode. Dlhodobo nakupujem kondomy cez eshop. Dokonca vacsinou znacku Pasante, Durex len obcas. Aj tak sa robia v jednej tovarni niekde v Malajzii alebo v Cine (patria pod jeden koncern). A 40ks za 15€, no nekup toifco9 napísal: 13 sep 2020, 12:09 Cau, pri hladani na internete som natrafil na tuto temu, kde riesite nieco podobne. Je by som sa chcel spytat, ci je bezpecne kupovat kondomy z eshopu? Take durexy tam su ovela lacnejsie ako bezne v obchodoch. Nie su to nejake napodobeniny alebo nieco podobne? Nikde som o tom nic nenasiel, preco tam su tie ceny ovela nizsie.
Ale urcite su aj menej seriozne shopy, ale tak uz zbehlejsi clovek odhali aj sam.
Ehm, má tu niekto odskúšanú značku, ktorá robí väčšie veľkosti ako je tá štandardná EU veľkosť durex?
weird flex but ok
ephramko - Ktoze ma taku kladu, ty ci ten, ktory ta naklada?
https://www.kondomshop.sk/kondomy/extra ... ge_id=2450
Alebo pouzit eBay a tam napis - condom xxl
https://www.kondomshop.sk/kondomy/extra ... ge_id=2450
Alebo pouzit eBay a tam napis - condom xxl