Aky je vekovy priemer fora???
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Aky je vekovy priemer fora???
hlavne tu clovek dostane relevantnejsie rady ako na facebooku kde sa vo vacsine nachadza velky pocet negramotnych ludi, to je problem a neviem si osobne predstavit moj internet bez hojka.com
Ale hej rady sú tu fajn z rôzneho súdka. Kks v 2004 ked sa založilo forum, som bol ešte Zš a nemal som ani počítač. A vy ste tu už rôzne veci riešili zo života
V 2007 prvý počítač a internet,tam ICQ frčalo u mňa, ale hojko.com som zaregistroval v 2011 to som posobil na metal fore ale až v oktobri 2012 som sa registroval. Zachvilu 9 rokov čo som tu, a tí čo sú tu 16 -17 r si pozrú svoje prvé témy, možno si tak nostalgicky pospomínajú na tie svoje pocity ked 1 krát sem písali.
Ten čas letí ako blázon.
Ja som ešte stihol anketovú možnosť, ktorá má vlastnú skupinu (94), ale ľudia od roku 95 a vyššie sú tu už považovaní za malé decká v jednom vreci. Je jedno čí máš 3 roky alebo 26, si proste ročník 95+. 
Mladší už nebudeme 
No to je tym, ze anketa sa na roky menila v roku 2009. Vtedy nedavalo velky zmysel zahrnut tam roky 2000-2005 
Ten čas ale letí. V dobe čo táto diskusia začala som mal rok. Teraz mám 20.
Dik za naval nostalgie, ked tu niekto zostarol z 18 na 38, tak to berieme tak nejak normalne. Ale fakt ze si mal rok, alebl ze tu niekto asi ani nebol na svete, pricom niektori ludia su tu stale aktivni, to je sila. 
Nostalgia je asi jeden z dôvodov prečo tu ešte vôbec ľudia chodia.
-
starysomar
Hardcore addict
Možno niektorí. Je tu viacero zaujímavých tém a hodne ľudí s rozhľadom.
Tiez si myslim ze sa tu aktivne riesi aj dost zaujimavych tem. Druha vec je pomerne nizka navstevnost.
Bolo by to tu potreba nejako oživiť, Príde mi že najaktívnejšie vlákna tu ostali len tie o filozofii, Bohu a viere, čo sú práve témy, na ktoré sa najlepšie kecá.
nemas sancu ako to tu ozivit podla mna. forum ako komunikacny ci komunitny nastroj je mrtva vec. suhlasim s tym ze vacsina ludi (vratane mna) sem chodi z nostalgie popripade nejake staromodnosti pouzivania fora...
vsimnite si ze najpopularnejsie temy su 100 stranove 15 rocne kolosy ktore absolutna vacsina nebude nikdy citat... viac menej su to chatove vlakna ktore maju pridanu hodnotu len pre tych co sa aktualne zucastnuju konverzacie.
na toto je dnes slack alebo discord.
nemozme sa ani tvarit ze forum je trvacnejsie ako nejaky chatovaci kanal na discorde lebo je realne? temy ako pomoc s vyberom TV/telefonu/sluchadiel su stale dookola to iste, niekto pride ze chce poradit televizor do 500 eur s 50" uhloprieckou, napriek tomu ze o stranu dozadu, 2 tyzdne dozadu, sa niekto iny pytal presne to iste. takze sa dookola odpoveda na rovnake otazky presne ako by sa odpovedalo na discorde.
inak to je mozno dobra otazka na teba M3lios, preco si sa rozhodol zaregistrovat tu? preco si isiel na forum a nie do nejakej discordovej skupiny?
vsimnite si ze najpopularnejsie temy su 100 stranove 15 rocne kolosy ktore absolutna vacsina nebude nikdy citat... viac menej su to chatove vlakna ktore maju pridanu hodnotu len pre tych co sa aktualne zucastnuju konverzacie.
na toto je dnes slack alebo discord.
nemozme sa ani tvarit ze forum je trvacnejsie ako nejaky chatovaci kanal na discorde lebo je realne? temy ako pomoc s vyberom TV/telefonu/sluchadiel su stale dookola to iste, niekto pride ze chce poradit televizor do 500 eur s 50" uhloprieckou, napriek tomu ze o stranu dozadu, 2 tyzdne dozadu, sa niekto iny pytal presne to iste. takze sa dookola odpoveda na rovnake otazky presne ako by sa odpovedalo na discorde.
inak to je mozno dobra otazka na teba M3lios, preco si sa rozhodol zaregistrovat tu? preco si isiel na forum a nie do nejakej discordovej skupiny?
co tak poslat nejaky hromadny mail kazdemu kedysi aktivnemu uzivatelovi? mozno by sa vela z nich z nostalgie vratilo; aspon nachvilu.
Toto fórum poznám od roku 2014 no nikdy mi nenapadlo sem písať. Už dlhé roky som na reddite a celkovo mi viac vyhovuje tento "retro" spôsob komunikácie. Mám aj discord, ale ním som posledné mesiace zahltený, tak využívam radšej diskusné fóra. Pre mňa to má väčší zmysel.aacid napísal: 17 jan 2023, 22:37 inak to je mozno dobra otazka na teba M3lios, preco si sa rozhodol zaregistrovat tu? preco si isiel na forum a nie do nejakej discordovej skupiny?
ono to malo zmysel ked tu bolo vela ludi, teraz ked su aktivnych uzivatelov maximalne desiatky tak (aspon mne) dava discord vacsi zmysel.
ale tak ako vidite tiez som tu, na discorde som aktivny viac menej len ked hram nejaku online hru kde to ma zmysel. nejaku chvilu som bol na serveri Slovensko (alebo tak nejak) a tiez kedze podporujem podcast piatocek tak aj na ich discorde ale nejak som nemal chut ani energiu "zoznamovat sa"...
takze stale cakam kym vznikne hojko discord server
ale tak ako vidite tiez som tu, na discorde som aktivny viac menej len ked hram nejaku online hru kde to ma zmysel. nejaku chvilu som bol na serveri Slovensko (alebo tak nejak) a tiez kedze podporujem podcast piatocek tak aj na ich discorde ale nejak som nemal chut ani energiu "zoznamovat sa"...
takze stale cakam kym vznikne hojko discord server
toto forum urcite nie je jedine na ktorom su tunajsi uzivatelia aktivni. Ale pre niekoho to je zaujimavy doplnok.
Napr v tejto chvili ukazuje ze je tu prave 70 uzivatelov. Je to zase az tak malo?/ked to zoberieme do uvahy navsetvnost za cely den, cely tyzden a pod/ Skor to bude o tom, ze iba mala cast prispieva a ostatni su len pasivni navstevnici.
Napr v tejto chvili ukazuje ze je tu prave 70 uzivatelov. Je to zase az tak malo?/ked to zoberieme do uvahy navsetvnost za cely den, cely tyzden a pod/ Skor to bude o tom, ze iba mala cast prispieva a ostatni su len pasivni navstevnici.
-
starysomar
Hardcore addict
"pomerne nizka navstevnot" - nevýhoda a súčasne výhoda.
Jednak ľudia nevedia o tomto fóre - no na iných hoci technických fórach vidím toľko (neviem to ani slušne nazvať), že je to vlastne dobre. je tu kto tu byť chce a preto je úroveň a kultúrnosť fóra z môjho pohľadu o hodne vyššia, než mnohých iných.
Jednak ľudia nevedia o tomto fóre - no na iných hoci technických fórach vidím toľko (neviem to ani slušne nazvať), že je to vlastne dobre. je tu kto tu byť chce a preto je úroveň a kultúrnosť fóra z môjho pohľadu o hodne vyššia, než mnohých iných.
ja vzdy pozeram len na prihlasenych uzivatelov, to ze tu je 70 konekcii neviem ci je uplne relevantne, predpokladam ze vacsina budu boti.gogo956 napísal: 18 jan 2023, 9:21 toto forum urcite nie je jedine na ktorom su tunajsi uzivatelia aktivni. Ale pre niekoho to je zaujimavy doplnok.
aby sme sa ale chapali ja tu nechcem nikoho prehovarat aby isiel na discord, ja som to spomenul len na margo tej nizkej navstevnosti.
skratka mladsie generacie preferuju ine komunikacne kanaly ako fora.
aj z pohladu vyvoja nemam pocit ze by sa fora niekam posuvali, phpbb sa aktivne vyvija ale skor mam pocit ze sa skor udrzuje ako ze by sa pridavala nova funkcionalita.
viem ze existuje discourse co som videl pouzivat firmy na support a samozrejme vsetko musi byt v javascripte takze existuje aj nodebb ale to neviem ci som videl niekde vo vacsom deploynute.
neviem ci existuje nejaka realna moznost ako sem nalakat viac ludi...
Vzdy sa tu nejak podporovali podobne temy, casto je to chat, hadky, off topic, niekolko stranok sa riesi nieco uplne ine, je to neprehladne, ja som na to parkrat upozornil, ale ziadna reakcia. - Vlastne aj toto je OT a ked niekoho nezaujima vekovy priemer fora, ani tuto diskusiu nezachyti.aacid napísal: 17 jan 2023, 22:37vsimnite si ze najpopularnejsie temy su 100 stranove 15 rocne kolosy ktore absolutna vacsina nebude nikdy citat... viac menej su to chatove vlakna ktore maju pridanu hodnotu len pre tych co sa aktualne zucastnuju konverzacie.
Davnejsie som bol dokonca kritizovany za zakladanie novych tem, lebo nejaka podobna uz existuje, celkom som to nepochopil doteraz, pritom viacere zalozene temy mali vela stranok s komentarmi a celkom to fungovalo, aj teraz, AI - 5 stranok, Technologicke inovacie - 5, Zalohovanie PET - 12, starsie ako Planovane zastaravanie - 15, Vesmir - 20, Vedomie - 15 stranok. Ked uz niekto so zaujimavou temou pride, tak to chvilu aj zije.
Prave na taketo rady je phpBB idealne, ale tu sa podla mna nepouziva spravne, nove PC, novy notebook, novy mobil a pod. maju len jednu samostatnu temu, keby sa vytvarali temy pre kazdy pripad osobitne, tak napr. ak by niekto hladal nieco podobne, tak sa to da lahko najst a odporucit mu danu temu, pokial by nemal velmi specificke poziadavky.aacid napísal: 17 jan 2023, 22:37temy ako pomoc s vyberom TV/telefonu/sluchadiel su stale dookola to iste, niekto pride ze chce poradit televizor do 500 eur s 50" uhloprieckou, napriek tomu ze o stranu dozadu, 2 tyzdne dozadu, sa niekto iny pytal presne to iste. takze sa dookola odpoveda na rovnake otazky presne ako by sa odpovedalo na discorde.
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no ako tak pozeram, o tri dni mam vyrocie - 23 jan 2006 - 23 jan 2023, ved to je chore tak dlho navstevovat jedno forum, zostarli tu asi vsetci, ked si citam moje prve prispevky tak idem doslova grcat, sprosty adolescent ktory pisal totalne blbosti ku kazdej teme co sa len dala, vtedy som mal 17 roko
, tiez sledujem upadok fora ako takeho, tem je pomenej, no vraciam sa sem viacmenej denne aspon na chvilu, pozriem ake temy pribudli, niektore su davno mrtve, to je pravda, mlada generacia ani netusi co je nejake forum, osobne by ma kazdopadne mrzelo ak by nastal cas konca tohoto fora, za tych 17 rokov co som tu som si zvykol a pokladam ho za zaklad toho preco na internet chodim vo volnom case 
ina ako tak rozmyslam tak u mna asi ani neexistuje ziadna dlhodobejsia registracia na nejakom webe na svete, toto je zrejme moj najdlhsie fungujuci ucet na fore/stranke/skupine ever.
ina ako tak rozmyslam tak u mna asi ani neexistuje ziadna dlhodobejsia registracia na nejakom webe na svete, toto je zrejme moj najdlhsie fungujuci ucet na fore/stranke/skupine ever.