Rozist sa? Ako? :(
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Rozist sa? Ako? :(
tak isto tu mam prispevok 5 ci 6 rokov dozadu, ja uz ani neviem ktoru byvalu som nim myslel vlastne, v kazdom pripade az teraz po 2 rokoch sustavneho spoluzitia s aktualnou priatelkou tiez citim, ze je to konecne ta prava, mame zlozenu zalohu na dom, od zaciatku vztahu zijeme spolu den co den, ziadna hadka nic, vsetko klape ako ma, nech sa ti teda dari, mozno ta dobehneme coskoro 
Pocuj cORp., podla mna Kafiatko ci tak dako sa volala, aj tu na fore bola. Ci to si mylim s niekym inym z fora?
-
cORP.
Addict
Kafiatko bol moj prvy vztah ktory sa skoncil 12 rokov dozadu, to uz je davno naozaj
, narazal som na vztahy potom
, ale ano boli sme v tej dobe spolu
Este jedna baba ma tu z fora napada, tusim si aj jej foto daval. Spinavy blond, ofinka. Ci to bola kafiatko?
-
cORP.
Addict
kafiatku som forum ukazal ja, ziadna dalsia sem uz nechodila, neviem ti povedat, ci vobec vedeli o fore, na co aj, je to mimo ich zamerania a v dnesnej dobe nieco ako diskusne forum ludia ani nechapu, ostali sme tu v podstate len stare haraburdy, mladsie rocniky ficia na soc. sietach 
Je to mozne. Alebo si ta myslim so sharkom, tusim Shark NX alebo podobny nick.
realne na fore je tu co si tak v hlave pocitam mozno 5 bab a mas pravdu mladsie rocniky dnes uz nevie co je forum pre niektorych je uz aj FB zastarana zalezitost 
Kafiatko asi bola uplne prvá cORPova ženská s ktorou aj po rozchode dobre vychádzal. Ak sa dobre pamatám kedysi písal cORP o dalšej vlastnej skusenosti že mal frajerku ktorá ho podvádzala s kolegom, ktorý dal výpoved v práci a zacal predávat trávu. Tá cORPova ex frajerka vela pila, že stále pracovala v tej istej firme s mizerným platom a že lutovala to že sa s ním rozišla ale v tej dobe už cORP začal chodiť s kamoškou ktorá mu bola oporou. Takže s touto ženou (vtedy kamoškou,potom priatelkou) chcete mať do buducnosti bábo?
-
cORP.
Addict
cORP., to si len zle pamätáš, Blastbit si o tebe vedie stalkovací denníček a to, čo z neho vytiahne, je zaručene pravda! 
-
cORP.
Addict
vsimol som si, som mierne v soku ako toto pozliepal
sedi viacmenej len prva cast vety
Kafiatko asi bola uplne prvá cORPova ženská
Kafiatko asi bola uplne prvá cORPova ženská
cORP- toto je tá tema, posledná strana, posledný komentár
boj-o-priatelku-druhy-napadnik-t200511-40.html
boj-o-priatelku-druhy-napadnik-t200511-40.html
-
cORP.
Addict
na konci roka 2018 sa ta moja kamoska/potom polovicka rozhodla zacat s mojim spoluziakom, maju uz dieta, ja mam svoju zivotnu lasku po svojom boku od konca roka 2018, uz mas v tom jasno, mozes byt kludny 
Som kludný ani nevieš ako
mam pokoj na duši lebo som bol nešťastný z toho ze som nevedel ktorú dievčinu máš na mysli, ale už viem že máš zase inú.
milanicq123- gratulujem, aspoň že si po rokoch doplnil ako to s tebou dopadlo.
milanicq123- gratulujem, aspoň že si po rokoch doplnil ako to s tebou dopadlo.
-
cORP.
Addict
ja nemam zase inu, ty tu vytahujes veci 2 a viac rokov stare, realne normalne dlhorocne vztahy som mal tri, z toho treti je teraz, predosli bol totalny omyl, s kafiatkom sme boli spolu asi 2 roky, ani neviem uz, to bol vztah ked sme mali 17 az 20 rokov cize tak, tymto to mozme ukoncit a mozes si zapisat do diara ako to je