Scitanie ludu
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Scitanie ludu
Scitanie ma bezpecnostny audit, prave kvoli obavam o unik udajov.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mek: Bezpecnostny audit malo aj NCZI a pred par dnami bola okolo toho kauza: https://zive.aktuality.sk/clanok/150991 ... -a-reakcie
Ak sme v byte oficiálne štyria, ale bývame v ňom traja, tak mám v otázke o domácnosti priznať i toho 4. ?
podla mna ano, nejde o nejake oficiality, ale o zistovanie stavu obydli a sposobe zitia obyvatelov na urovni statu
Tak to vyplním pre istotu ešte raz s touto jednou zmenou.
Pri otázke „S ktorými osobami bývate v byte v mieste Vášho súčasného bydliska?“, je potrebné uviesť stav platný k 1. 1. 2021 t.z. ide o vzťahy medzi členmi domácnosti vyjadrujú príbuzenský alebo iný vzťah k osobe alebo osobám žijúcim s Vami v jednom byte k 1. januáru 2021 v mieste Vášho súčasného bydliska. Celá otázka sa týka súčasného bydliska, ktoré môže ale nemusí byť zhodné s trvalým bydliskom (rovnako ako v otázke č. 1). Vypĺňajú sa aj vlastní aj nevlastní rodinní príslušníci, ak s nimi žijete v jednej domácnosti (matka, otec, syn, dcéra).
Ak ste žili s deťmi v spoločnej domácnosti k 1. januáru 2021, uveďte prosím aj ich počet vo formulári s Vašim rodným číslom.
Ďakujeme za sčítanie.
S pozdravom
Ing. Ivana Majzlíková
Odbor štatistiky obyvateľstva
Ak ste žili s deťmi v spoločnej domácnosti k 1. januáru 2021, uveďte prosím aj ich počet vo formulári s Vašim rodným číslom.
Ďakujeme za sčítanie.
S pozdravom
Ing. Ivana Majzlíková
Odbor štatistiky obyvateľstva
dakujeme za informaciu
Scital som sa vcera v mobilnej appke, ale aj v desktop verzii mi zamestnanie ponuklo podla prych troch znakov. Potom som vyhladal retazec v mojom. Ale asi pre vacsinu ludi tu, ktori riesili ako to vyplnit dost neskoro...