Takže po mojom rozchode sme sa po čase začali opäť stretávať, poznali sme sa dlhšie. Začali sme chodiť spolu na výlety, po horách a venovať sa spolu naším spoločným záľubám. Pre mňa by bola ideálna priateľka hneď som to začal smerovať von len z priateľstva. Dotyky, pusy na pery a podobne. Vyzeralo to sľubne ale stále mi tam chýbala taká iniciatíva aj od nej. Myslel na ňu, niečo jej dal malé, napísal cez deň, poprial dobrú noc, dobré ráno. Stále som ju všade volal. A prežili sme krásne spoločné výlety. Spolu hodiny v horúcej termálnej vode, hladkal som ju, bola pritúlená. No a potom keď som už naozaj nechápal ako to je, lebo mi chýbala spätná väzba ale nebránila sa dotykom, bozkom a podobne, som sa o tom s ňou porozprával. Povedala, že to vidí skôr na kamarátstvo, že ona ešte nevie sama čo chce, a chce cestovať a nechce nikomu ublížiť.
Samozrejme som ešte trošku bojoval ale potom to vzdal, von som ju už nemohol dostať, bála sa Covidu a tak. Ja som chodil všade s hocikým a keď išla s nami, choval som sa k nej pred nimi ako ku kamarátke. No a proste som k nej ochladol. Tak a teraz poslednú dobu už jej Covid nevadí a opäť ma vola a sme spolu denne skoro. A opäť mi pomotala hlavu,
Čo mám robiť poraďte,