Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
malokto robi presne to co v minulosti planoval, skoro vzdy je to urcitý kompromis v ramci moznosti
Vskutku.
v com ti aktualna praca nevyhovuje, resp v com je odlisna od tej vysnivanej?
Vtedy som bol sietiar. Teraz pracujem v backup.
ved to dost suvisi, SAN cez optiku alebo LAN je len prezlecena sietarina
No lenže ja so sieťarinou už nerobím nič. A to málo, čo by som teoreticky mohol robiť, je v Brocade, čiže moje CCNP mi je k ničomu.
Terepin
ale to ze v tejto firme pracujes aktualne na tejto pozicii predsa neznamena, ze sa neskor nemozes presunut na inu poziciu ktora ti bude blizsia
ale to ze v tejto firme pracujes aktualne na tejto pozicii predsa neznamena, ze sa neskor nemozes presunut na inu poziciu ktora ti bude blizsia
Dovtedy všetko pozabúdam.
preco si to vlastne prijal, ak ti to nevyhovuje?
Pretože o starý flek som prišiel. Takže buď to bolo toto, alebo úrad práce.
v tom pripade dufam, ze priebezne hladas nieco, co by ti vyhovovalo
Momentálne sa plne sústreďujem na novú robotu. Ono to nie je zlá robota, ani zlí kolegovia, ale jednoducho k nej nemám vzťah. Minimálne nie taký, ako k sieťarine.
beardie
normalne sa na personalnom tej firmy spytaj ci nie su volne nejake ine pozicie kde by si bol pre firmu uzitocnejsi a mohol vyuzit vsetky svoje znalosti, uvidis budu radi ze si iniciativny
normalne sa na personalnom tej firmy spytaj ci nie su volne nejake ine pozicie kde by si bol pre firmu uzitocnejsi a mohol vyuzit vsetky svoje znalosti, uvidis budu radi ze si iniciativny
Ja to tak teraz neberiem. Aspoň naberiem skúsenosti. A po pár rokoch uvidím. Ktovie, možno v tom bude super dobrý.
normalne im napis alebo si zajdi sa porozpravat na HR, ze mas take a take znalosti ktore by si v buducnosti rad rozvijal, pripadne so svojim nadriadenym za to nic nedas a firma bude vidiet ze si aktivny clovek, mozno ti na zakalde toho neskor pridelia nejake zaujimave projekty
si odisiel z tecka? a mozes to rozviest ze preco?
Ja som to pochopil tak ze ho presunuli.
Tak - presunuli.
a dovod?
Škrtanie miest z dôvodu prehratých súťaží o zákazky.