Pokroky v sociálnom živote
Re: Pokroky v sociálnom živote
bud rad ze ti ponukli miesto kamarat dostal len odstupne a vypoved ale nasiel si hned robotu cize dobre obstal vlastne
Ja som rád. Len som sklamaný, že som prišiel o robotu, ktorá ma bavila a na ktorú som študoval.
aj mna vysupovali z roboty ktora ma bavila a nechal som sa ukecat na sap a nakoniec odisiel
Tak som skúsil koketovať s kolegyňou cez chat, keďže sme všetci na home office. A vyzeralo to sľubne, až pokiaľ som si neuvedomil, že pre ňu je to len zábava a všetko to flirtovanie bolo ako hádzanie hrachu o stenu. Takže opäť nič. Ale hej, aspoň nikto nemôže povedať, že som sa nesnažil. Možno nabudúce.
Terepin
take si uz niekedy pocul? : Co je v domě není pro mě.
Ináč skvele, ze si dokazal skajpovat s kolegynou,
Oznamil si to tu sposobom ze som myslel ze si asi nasiel novu elementarnu casticu
take si uz niekedy pocul? : Co je v domě není pro mě.
Ináč skvele, ze si dokazal skajpovat s kolegynou,
Oznamil si to tu sposobom ze som myslel ze si asi nasiel novu elementarnu casticu
Huh? Veď nijak pompézne som to neohlásil.
Terepin
ze komunikujes s kolegynou je fajn, ale vo vseobecnosti, milenecke vztahy na pracovisku vacsinou dopadnu minimalne pre jednu stranu nie dobre, takže sa tomu rozumni ludia snažia vyhnut.
No, ja len tolko, ze za tie roky sme uz cakali o kusok lepsie vysledky, by nás to tesilo aj za teba
Oznamuj iba veci typu: "čakáme už druhé"
alebo "rozvod prebehol lepsie ako som čakal"
ze komunikujes s kolegynou je fajn, ale vo vseobecnosti, milenecke vztahy na pracovisku vacsinou dopadnu minimalne pre jednu stranu nie dobre, takže sa tomu rozumni ludia snažia vyhnut.
No, ja len tolko, ze za tie roky sme uz cakali o kusok lepsie vysledky, by nás to tesilo aj za teba
Oznamuj iba veci typu: "čakáme už druhé"
HAHAHAHA. Skôr by to bolo "chcel som druhé, ale utiekla odo mňa".
A či pracovisko alebo nie, bola to príležitosť a chopil som sa jej. Nevyšlo to - neriešim.
A či pracovisko alebo nie, bola to príležitosť a chopil som sa jej. Nevyšlo to - neriešim.
robis dobre, treba skusat, mozno ma nejake kamaratky
pokojne pis novinky, ja si to precitam vzdy rad
pokojne pis novinky, ja si to precitam vzdy rad
Zmierni sa covid, rúška pojdu dole, nahod sa najlepšie ako vieš - obliekanie,účes,upravené strnisko/oholený,zlepšiť postavu,doplnky-hodinky,retiazky na seba a bež do terénuTerepin napísal: 28 apr 2021, 17:20 HAHAHAHA. Skôr by to bolo "chcel som druhé, ale utiekla odo mňa".
-
starysomar
Hardcore addict
Terepin - aká veková kategória si?
Ak 30+ - skús sa HODNE zamyslieť, či je zlý svet - alebo si v niečom tak trocha vadný ...
Ak 30+ - skús sa HODNE zamyslieť, či je zlý svet - alebo si v niečom tak trocha vadný ...
Veď ja ani netvrdím, že je zlý svet. Jednoducho si neviem nájsť priateľku. Nič viac, nič menej.
Terepin- doležité veci pri získaní ženy- tvoj výzor,auto,nejaký majetok-byt/dom, občas urobiť čo chce žena,obcas so chces ty,tvoj zárobok a práca
..hladanie ženy- cudzinka, slovenka- obchody,kostol,podujatia,vlak,atd
Teraz si mi napísal postup na skonštruovanie vodíkovej bomby...?
Co všetko obnáša aby si mal frajerku, toto sú nevyhnutné veci, čím viac bodov tým väčšia šanca.
Fascinujúce. Lebo keď som to celé roky tvrdil ja, tak som bol obvinený, že ženy považujem za zlatokopky. Ja dávno tvrdím, že ženy hľadajú v mužoch primárne dve veci: peniaze a vzhľad. Vždy to tak bolo a vždy to tak bude.
Tak niekto si rád dáva ružové okuliare a upokojuje sa tým že "nie všetky sú také", výnimka sú lezbičky, mentálne choré ženy-nemožu zato
Dvaja chlapi- jeden bez práce, nemá auto, druhý má prácu a dobré auto, výzor obaja nadpriemerný..hádajme koho si žena vyberie.
Ty co mozes vzdy zmeniť je svoj vyzor, lepsia práca+plat z toho plynie nadobudnutie nejakeho majetku, prípadne mať auto alebo lepšie auto, osvojiť si mužské správanie-dominancia,sebavedomie,zmysel pre humor,..ber to tak ženy čo zarabaju nadpriemerne chcu nadpriemerne zarabajuceho muža...chudobné baby chcú vždy lepšie zarabajuceho muža alebo bohateho. Nemusí ist vyslovene na peniaze ale ak chce stým chlapom rodinu peniaze su dolezité. Baby na západe EU ak dobre zarabaju a muži tiež tak niečo ako zlatokopka alebo vydrziavanie si ženy alebo byt sponzor pre ženu moc neexistuje..Baby z chudobných rozvojových krajín tie už kukaju aj na peniaze.
Dvaja chlapi- jeden bez práce, nemá auto, druhý má prácu a dobré auto, výzor obaja nadpriemerný..hádajme koho si žena vyberie.
Ty co mozes vzdy zmeniť je svoj vyzor, lepsia práca+plat z toho plynie nadobudnutie nejakeho majetku, prípadne mať auto alebo lepšie auto, osvojiť si mužské správanie-dominancia,sebavedomie,zmysel pre humor,..ber to tak ženy čo zarabaju nadpriemerne chcu nadpriemerne zarabajuceho muža...chudobné baby chcú vždy lepšie zarabajuceho muža alebo bohateho. Nemusí ist vyslovene na peniaze ale ak chce stým chlapom rodinu peniaze su dolezité. Baby na západe EU ak dobre zarabaju a muži tiež tak niečo ako zlatokopka alebo vydrziavanie si ženy alebo byt sponzor pre ženu moc neexistuje..Baby z chudobných rozvojových krajín tie už kukaju aj na peniaze.
Pft. Ty si myslíš, že si budem budovať majetok kvôli tomu, aby ho získala nejaká ženská? Ja odmietam akúkoľvek ženu finančne živiť. A to isté platí aj naopak.
Nemusí ho získať šak ja neviem kolko máš rokov ale ved stačí ak si už starší si nájsť nejakú na uvolnenie sa, bez extra výdavkov na ňu.
Zevraj na Ukrajine sú docela komunikatívne baby som pocul od znameho, docela fešné možno nejakú na trtk*čku zlákaš ak sa ti nechce riešiť hento čo som vypisoval.
Zevraj na Ukrajine sú docela komunikatívne baby som pocul od znameho, docela fešné možno nejakú na trtk*čku zlákaš ak sa ti nechce riešiť hento čo som vypisoval.
Asi ako vyzerá môj štýl humoru.
- Prílohy
-
- Snímka obrazovky 2021-04-29 200311.png (27.33 KiB) 570 zobrazení
-
- Snímka obrazovky 2021-04-29 200115.png (39.57 KiB) 570 zobrazení