thx kamo teraz ho uz len niekde naistzelovoc napísal:ja som videl pre zmenu len film a pacil sami, ma uz asi 30 rokov a vola: Na zapadnej fronte klud. Mne sato celkom pacilo, pekne vypravne,naozaj dobre, ale knihu som necital, sestra ktora ju citala povedala ze kniha bola lepsia ale to tak byva. Ja by som dal tomu filmu 7 bodov z 10.
Filmy o vojne
myslim ze vsetky dobre uz boli spomenute okrem starsieho snimku A Bridge Too Far
-
scortyak47
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
osiris/cannabis
Medium Expert
Nic proti, ale zachrante vojaka ryana jeden z najhorsich vojnovych filmov ake som kedy videl....snad len pearl harbour je horsi.osiris/cannabis napísal:Pianista, zaxrante vojaka ryana, Shindlerov Zoznam, Musime si Pomahat, Enemy At The Gates, podla mna fakt peckove filmy, a celkovo filmy s vojnovou tematikou su fakt dost huste
Skoda ze vo vacsine akosi zabuda na historiu...p4ra napísal:Ked ich nataca Spielberg, Stone a pod. ludia filmu znali.
Ano, ale niekedy sa na tom poriadne zasmejem, a vojak ryan bol uz velmi vela na mna....skoro vsetka technika co tam bola pouzita tak ju tam nazyvali uplne inak, este aj nasivky na pleciach mali inep4ra napísal:Musim suhlasit. Ale to, co by bralo teba, mna a kopec dalsich z historickeho hladiska kompletne by nebavilo dalsie miliony, tak preto sa uberaju "polo pravdivou" cestou a to viem pochopit.
A ked zakrical ze "pozor Tiger" tak ja som tam hladal Tigra a on tam vobac nebol, az potom my doslo ze to tym myslel ten hybrid s podvozkom PzKpfw IV a hlavnou Tigra
A tie lietadla...no proste Rofl....