E-shop na zahraničné knihy (Judge Dredd)

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
PEGGY
Novice
Novice

E-shop na zahraničné knihy (Judge Dredd)

Príspevok od používateľa PEGGY »

Ahoj. Chcem si objednať ešte nejaké knihy Judge Dredd.
Mám iba tých pár z Martinusu. (Páčili sa mi aj filmy)
Na amazon toho veľa nemajú.
Je toto spoľahlivý eshop ? https://www.bookdepository.com/search?s ... =Find+book
?
Ak má niektoskúsenosti, tak za kolko dní dojdú knihy? Sľubujú ,že pošlú aj na Slovensko.

Ďakujem.
K!K0
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: E-shop na zahraničné knihy (Judge Dredd)

Príspevok od používateľa K!K0 »

Objednával som knihy ešte pred celou koronou v roku 2019... prišli do týždňa myslím a vtedy bez poštovného, treba si pozrieť na stránke akú dodaciu dobu uvádzajú. Obchodu sa nemusíš báť. V momentálnej situácii neviem ako je to s doručovaním.
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Ahoj.. bookdepository je relativne spolahlivy shop (vlastni ich amazon). Nie su problemy s vratenim penazi v pripade poskodenia alebo straty zasielky.
Po Brexite maju uvedene dodanie 6-18 pracovnych dni a "No extra fees upon delivery to the EU".
Aktualne odtial cakam zasielku takze uvidim, kedy to pride a hlavne, ci nebude uradovat colnica...

Pred Brexitom, by som ti odporucil booksetc.co.uk, ale momentalne vacsinu zasielok zachytia colnici a neoplati sa to.

Zo slovenskych mozes skusit enbook.sk ..osobne som neskusal, ale kamarat ma dobru skusenost s nimi.
PEGGY
Novice
Novice

Ďakujm. Ešte som našla 20000ad, majú zľavu, ale poštovné je tam drahé. A majú tam toho dosť. (Neviem vyplniť adresu. )
Sarger
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sarger »

Len pozor pri UK eshopoch, objednavky nad 22€ podliehaju colnej kontrole co ta moze vyjst drahsie nez cakas. Ako som pisal po Brexite je v tom bordel a zatial nie je na vsetko rovnaky meter.

Spomenul som si este na kennys.ie irsky shop, takze v ramci EU. Pri nich nebol problem a postovne je tusim symbolicke 1€ na knihu.
PEGGY
Novice
Novice

Preriedila som, vyšlo mi za 19,01 €, aj s poštovným. Super. Na tom Kenny je toho tiež dosť.
Napísať odpoveď