1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Keď o niečom rozhoduje vláda tak je aj spoločná zodpovednosť. Keď o niečo rozhodne 1 osoba (predseda vlády) tak je zodpovedný on.
Opatrenia schvaľuje vláda nie? Keby to dopadlo dobre, tak by to bol spoločný úspech, keď to nedopadne dobre je to vina predsedu vlády? Alebo ako?
Tu sa vykresľuje ako by tu bola vláda jedného neobmedzeného vládcu, kráľa alebo diktátora a ostatní nič, len sedia a sa pozerajú ale na ničom sa nepodieľajú. Toto keby hovoril Fico alebo Pele, oni fakt nemajú nič spoločné s ničím čo sa tu deje ale Sulík a ostatní podiel na všetkom majú.
Opatrenia schvaľuje vláda nie? Keby to dopadlo dobre, tak by to bol spoločný úspech, keď to nedopadne dobre je to vina predsedu vlády? Alebo ako?
Tu sa vykresľuje ako by tu bola vláda jedného neobmedzeného vládcu, kráľa alebo diktátora a ostatní nič, len sedia a sa pozerajú ale na ničom sa nepodieľajú. Toto keby hovoril Fico alebo Pele, oni fakt nemajú nič spoločné s ničím čo sa tu deje ale Sulík a ostatní podiel na všetkom majú.
Zodpovednost na prvom mieste nesie premier. Ak nieco nefunguje, tak je povinny urobit take kroky, aby danu vec zlepsil. Bud to urobi priamo, alebo poveri niekoho ineho, koho uzna za vhodne. V kazdom pripade je vsak zodpovedny za vysledok v prvom rade premier, pretoze ma najvyssie pravomoci. Tak by proste mala fungovat parlamentna demokracia, cim vyssia pravomoc, tym vyssia zodpovednost.
Matovic sa vykresluje ako diktator a samovladca sam a je to z jeho konania celkom evidentne. Plosne testovanie nepresadzoval nikto iny iba on. Dokonca ani ti vedci, na ktorych hodil, ze nefunguje covid semafor, lebo ten skrining si tam pricapil Matovic ako podmienku pre schvalenie covid semaforu. Nakup sputnika si tiez vymyslel on sam a schvalil svojvolne cez svojho ministra. Takto to neurobil ani Orban, ktory si to nechal schvalit aspon na oko.
Matovic sa vykresluje ako diktator a samovladca sam a je to z jeho konania celkom evidentne. Plosne testovanie nepresadzoval nikto iny iba on. Dokonca ani ti vedci, na ktorych hodil, ze nefunguje covid semafor, lebo ten skrining si tam pricapil Matovic ako podmienku pre schvalenie covid semaforu. Nakup sputnika si tiez vymyslel on sam a schvalil svojvolne cez svojho ministra. Takto to neurobil ani Orban, ktory si to nechal schvalit aspon na oko.
Už ju pred väznicou čakajú kukláči.Blastbit napísal: 04 mar 2021, 11:19 Z iného súdka..Molnár a Jankovská na slobodu
https://www.aktuality.sk/clanok/870661/ ... a-slobodu/
Vraj zložila kauciu 100,000€, tie teraz prepadnú štátu. Takto sa to robí, do psej matere.
Dnes bol tusim u Caputovej Heger. Co by vychadzalo, zeby ho mohli koalicni partneri chciet ako nahradu za Matovica. Ten zase podmienuje svoj odchod zrusenim zmluvy na Sputnik. Ja byt Sulikom a Remisovou, tak pozadujem zrusenie zmluvy na AG testy a odstupenie Matovica 
Ja byt Matovičom, tak sa do tyzdna dam zaockovat Sputnikom a moze ma kazdy. Potom bude jasne, ze mu ide iba o dobro krajiny a nebolo to iba politicke gesto. Potom nech uberie zo svojho spravania zo 2-3 stupne a dobre bude 
Matovič sa ale inak spravať nevie a je s ním nemožné manažovať elementárne záležitosti. Takýchto týpkov sú plné 20 osobové firmičky, ale v solídnej firme by to nedotiahol ani na stredný manažment.
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Az na to, ze by to bolo (s velkou pravdepodobnostou) protizakonne a lekarsky neeticke.retkvic napísal: 04 mar 2021, 16:09 Ja byt Matovičom, tak sa do tyzdna dam zaockovat Sputnikom a moze ma kazdy. Potom bude jasne, ze mu ide iba o dobro krajiny a nebolo to iba politicke gesto. Potom nech uberie zo svojho spravania zo 2-3 stupne a dobre bude![]()
Ako premier si myslim, ze by to vedel zlegalizovat a odetizovat, keby chcel.
Zaockovanie premiera urcite nemoze byt protizakonne, kedze sa jedna o kriticku infrastrukturu statu. Takze obhajit by to vedel, ale zaockovat sa ajtak este nemoze pretoze nedavno prekoval covid.
Keby ale existovala vakcina proti narcistickej poruche osobnosti, tak by som Matovicovi predpisal konsku davku.
Keby ale existovala vakcina proti narcistickej poruche osobnosti, tak by som Matovicovi predpisal konsku davku.
Matovic prekonal krononu relativne nedavno. Ockovat ho cimkolvek, by bolo neeticke, lebo ma zvyskovu imunitu.
-
harrison314
Hardcore addict
Praveze co som pocuval imunologov o ockovani (Veda pomaha), tak prekonanie covidu nie je kontraindikacia ockovania. Jediny dovod, preco v sucnosti sa neockuju ludia co ho prekonali nedavno je nedostatok vakcin, lebo mozu 3 mesiace pockat.jackb napísal: 04 mar 2021, 21:09 Matovic prekonal krononu relativne nedavno. Ockovat ho cimkolvek, by bolo neeticke, lebo ma zvyskovu imunitu.
Presne tak, ak by šiel na testy a zistili by mu nízku hladinu protilátok - čo je úplne bežné aj po pár týždňoch od prekonania covidu - kľudne by sa tým mohol dať zaočkovať. Kopec ľudí je takto zaočkovaných aj skôr ako 3 mesiace po prekonaní covidu (hlavne zdravotníci, kritická infraštruktúra) - dokonca je kopec ľudí, ktorí dostali covida po prvej dávke a druhú dávku dostali aj tak podľa pôvodného plánu.
Za bežných okolností by som si myslel, že už bude dávno potichu zaočkovaný pfizerkou ako Kollár, ale Matovič by si to nedokázal nechať pre seba a určite by to bolo na statusíku.
Za bežných okolností by som si myslel, že už bude dávno potichu zaočkovaný pfizerkou ako Kollár, ale Matovič by si to nedokázal nechať pre seba a určite by to bolo na statusíku.
-
harrison314
Hardcore addict
Ale vies, dalsie obchadzanie zakonov alebo si tvorenie jednoucelovych pre PR je presne to, co Matovicovi vycitaju. Schytal by za to akurat kritiku, lebo je to rovnaka partizanska operacia ako tie doteraz. Takze v mojich ociach by to nepomohlo (PS: pri ockovani inyimi vakcinami podla koncpiratorov dostali politici B12, bolo by to teraz inak?).kayko napísal: 04 mar 2021, 18:33 Zaockovanie premiera urcite nemoze byt protizakonne, kedze sa jedna o kriticku infrastrukturu statu. Takze obhajit by to vedel, ale zaockovat sa ajtak este nemoze pretoze nedavno prekoval covid.
Presne tak, u beznych ludi by nic neziskal a akurat by ho kritizovali ze si znovu meni pravidla podla seba. A konspiratorov by nepresvedcil. Ako pise harrison, pri tych celebritnych ockovaniach je to stale to iste:
a)im pichaju biologicky roztok/vitamin B a "nam" daju jedovatu vakcinu
b)im pichaju skutocnu vakcinu a "nam" daju iba biologicky roztok
c)im ani nic nepichaju pretoze po odobrati striekacky nevidno ihlu
Proste si nevyberies
Pri podpore ockovania je potrebne vzdelavanie a nie PR s celebritami.
a)im pichaju biologicky roztok/vitamin B a "nam" daju jedovatu vakcinu
b)im pichaju skutocnu vakcinu a "nam" daju iba biologicky roztok
c)im ani nic nepichaju pretoze po odobrati striekacky nevidno ihlu
Proste si nevyberies
Matovic predvcerom vecer napisal status že nás včera mali čakať dobre správy. Zachytil ich niekto? Podľa mňa malo ísť o tie samotesty len sa zistilo že Krajci kupil blud...
Uplne normalne sa celni predstavitelia vacsiny krajin davali zaockovat vramci kampane. Nechapem preco by zrovna slovensky premier mal byt za to pranierovany? A tym sa nikoho nezastavam. Je uplne normalne, ze ak je krajina v ohrozeni, tak sa zachranuju v prvom rade celni predstavitelia statu, lebo vsak to ti da logika, ze ked premier skonci na plucnej ventilacii, tak to exekutive krajiny nepomoze //aj ked subjektivne v pripade Matovica by to tejto krajine mozno aj pomohlo//.
Ockovanie biologickym roztokom a vitaminmi mi pride skor ako hoax, nez relevatny fakt. Ano, volicov Kotlebu a Smeru by zaockovanim neziskal.
Ockovanie biologickym roztokom a vitaminmi mi pride skor ako hoax, nez relevatny fakt. Ano, volicov Kotlebu a Smeru by zaockovanim neziskal.
gorsche- On rád prekvapuje, vykrikuje ako tu chceme minulú vládu mafianov a on sám najviac robí všetko preto aby sa sem vrátili. O inom prekvapení neviem.
https://refresher.sk/95506-Ked-Matovic- ... di-Smatana
https://refresher.sk/95506-Ked-Matovic- ... di-Smatana
Mam vazne pochybnosti o tom, ci jeho vlada nie je tiez mafia konkurencneho klanu smerakov. To ako sa naraba so zadrzanymi a vysetrovanymi osobami vo vazbach za to by sa nemusel hanbit hadam ani Goebbels s Heydrichom. S riadnymi procesmi a pravnym statom to tu uz davno nema nic spolocne.
-
harrison314
Hardcore addict
Ved jednym velkym prekvapeniim bol dovoz Sputnika a druhym velkym prekvapenim bol odvoz Sputnika.gorsche napísal: 05 mar 2021, 9:41 Matovic predvcerom vecer napisal status že nás včera mali čakať dobre správy. Zachytil ich niekto? Podľa mňa malo ísť o tie samotesty len sa zistilo že Krajci kupil blud...
Dali sa zaoskovat neschvalenou vakcinou, ktoru na tajnasa prepasovali do krajiny napriek nesuhlasu koalicnych partnerov a potom si ohli zakony tak, aby sa nou ockovat dalo?kayko napísal: 05 mar 2021, 9:46 Uplne normalne sa celni predstavitelia vacsiny krajin davali zaockovat vramci kampane. Nechapem preco by zrovna slovensky premier mal byt za to pranierovany? A tym sa nikoho nezastavam. Je uplne normalne, ze ak je krajina v ohrozeni, tak sa zachranuju v prvom rade celni predstavitelia statu, lebo vsak to ti da logika, ze ked premier skonci na plucnej ventilacii, tak to exekutive krajiny nepomoze //aj ked subjektivne v pripade Matovica by to tejto krajine mozno aj pomohlo//.
Ked uz ide o schvalenie, tak ani jedna vakcina na Covid nie je momentalne schvalena EMA-ou, vsetky su len registrovane, co je pri novych, praxou neoverenych a experimentalnych liekoch bezne.
Orban sa dal tiez zaockovat Sputnikom. Ja s tym vobec problem nemam, ovela viac bilo do oci to divadlo na letisku, cim Matovic iba demonstroval aky je realne populista a demagog, akych sme tu mali aj za minulych vlad. Chybalo uz len pobozkanie palety so Sputnikom. Ovela vacsie gesto smerom k ludom by bola podpora ambulantnej liecby a konecne upratanie toho chaosu okolo ockovacich pravidiel a poradia.
Orban sa dal tiez zaockovat Sputnikom. Ja s tym vobec problem nemam, ovela viac bilo do oci to divadlo na letisku, cim Matovic iba demonstroval aky je realne populista a demagog, akych sme tu mali aj za minulych vlad. Chybalo uz len pobozkanie palety so Sputnikom. Ovela vacsie gesto smerom k ludom by bola podpora ambulantnej liecby a konecne upratanie toho chaosu okolo ockovacich pravidiel a poradia.