1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Preukazany cim? Lebo studia prave naopak vyvracia ucinok.
Ktora studia?
Dovedna ich je 64.
Chces si vybrat tu jednu, ktora to vyvracia?
V tej tabulke, ktoru som postol je druha od vrchu a nic nevyvracia, iba nepreukazala ucinok na nizkorizikovej vzorke ludi.
Nikto z tych ludi dokonca ani nezomrel, to je uspech co
Dovedna ich je 64.
Chces si vybrat tu jednu, ktora to vyvracia?
V tej tabulke, ktoru som postol je druha od vrchu a nic nevyvracia, iba nepreukazala ucinok na nizkorizikovej vzorke ludi.
Nikto z tych ludi dokonca ani nezomrel, to je uspech co
Asi som prehliadol, ale ktora z tych 64 studii potvrdila, ze Ivermektin je liek, ktory vylieci covid?
V case panedemie robit experimenty s antiparazitikom na chorych ludoch je nieco co by bol napad Unit 731 v okupovanej Cine.
Velmi si zelam, aby liecivo na svrab liecilo CoVID, alebo by zasoby ruskej vakciny fungovali a zachranili by miliony zivotov, no zatial nemame hodnoverny dokaz ani na jedno.
Ale náhodou super liek, aby pacienti na ventilácii nedostali v našich hnusných nemocniciach ešte aj svrab. 
Spoiler
Teraz sa to na internete predáva za veľké prachy? Lebo doniesol som si noveho potkana so svrabom a mal by som mal este niekde mastičku.
Ale mne veterinár hovoril, že mám dávať pozor, aby si potkan neolizoval srsť, lebo že sa môže z toho otráviť.
Liek na Covid neexistuje, o tom hadam ani nemusime diskutovat. Tie studie sa zaoberaju moznym pozitivnym ucinkom. Je tam aj zalozka s remdesivirom, ktoreho ucinok bol v istom momente rovnako povazovany za pozitivny, co vsak bolo vyvratene.
O ivermectine som pisal hlavne preto, lebo ho nase ministerstvo zdravotnictva zaregistrovalo prave v suvislosti s liecbou covidu. Tak snad to neurobili iba na zaklade twitterovej studie.
U pacientov na ventilacii sa praveze ziadny vyznamny ucinok nepreukazal. Iba pri stredne tazkom priebehu a urcitych rizikovych skupinach.
Pre mna za mna, robte si z toho prdel, aj z vitaminov C, D si robili "mudrosraci" prdel pred niekolkymi mesiacmi a teraz ich tetusky z obecnych uradov roznasaju ako covidove balicky
O ivermectine som pisal hlavne preto, lebo ho nase ministerstvo zdravotnictva zaregistrovalo prave v suvislosti s liecbou covidu. Tak snad to neurobili iba na zaklade twitterovej studie.
U pacientov na ventilacii sa praveze ziadny vyznamny ucinok nepreukazal. Iba pri stredne tazkom priebehu a urcitych rizikovych skupinach.
Pre mna za mna, robte si z toho prdel, aj z vitaminov C, D si robili "mudrosraci" prdel pred niekolkymi mesiacmi a teraz ich tetusky z obecnych uradov roznasaju ako covidove balicky
Pevne verim, ze to davkovanie Dcka je konzultovane. To sa viaze na tuky, da sa nim otravit a je to prakticky hormon. A vacsina produktov obsahuje aj vapnik, ktory sa pri vysokej koncetracii v krvi rad usadza v oblickach a plucach a to je nevratny proces.
Nemozu si ludia vymysliet nieco kde nie su rizika, ze lekarom narobia rovnaku robotu ako ked ten virus dostanu?
Nemozu si ludia vymysliet nieco kde nie su rizika, ze lekarom narobia rovnaku robotu ako ked ten virus dostanu?
Az tolko ho zase nerozdavali. Taku stedru vladu nemame, aby nas nim otravila. Ludi skor otravi premierove "caro osobnosti".
no vzhľadom na to, že Krajčí kúpil 35mil samotestov, čo nie su na samotestovanie, tak by som sa nedivil, keby mu stačila aj tá štúdia z twitteru na zaregistrivanie ivermectinu.O ivermectine som pisal hlavne preto, lebo ho nase ministerstvo zdravotnictva zaregistrovalo prave v suvislosti s liecbou covidu. Tak snad to neurobili iba na zaklade twitterovej studie.
Neznáme osoby požadujú vyhrážkami od vlády demisiu, hrozia likvidáciou budov či áut...
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ov-ci-aut/
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/ ... ov-ci-aut/
-
starysomar
Hardcore addict
Prajem im to, čo bude, až ich nájdu...
v nudzovom stave... skutocne dobry napad
čo hovoríte na Igorove Sobotné dialógy? Čítal som síce len článok na aktualitách k tomu, ale ak k Remišovej je miernejší ako k Sulíkovi, neviem čo si mám o tom myslieť. Keď ona bola tá, ktorá vetovala nákup a Za ľudí mali prvý republikovú radu. Mne už Igor absolútne nepríde v tomto normálny.
Matovič: Sulík chce predčasné voľby. Obávam sa, že hrá v prospech ľudí, ktorí sa boja čistiek
Matovič: Sulík chce predčasné voľby. Obávam sa, že hrá v prospech ľudí, ktorí sa boja čistiek
Matovičove psychické skraty už ani nemá význam komentovať. Jeden deň dá video pred Štefánikom "Veronička, Riško nepokazme si to". A na ďalší deň zase útočí na Sulíka
Ten človek je pacient, to už musia vidieť aj jeho straníci.
Ale asi najväčší fail týchto dní je anketa Grendela na jeho fcb, či chcú ľudia predčasné voľby. Priebežný výsledok nepoteší nikoho z Olano. 80% je za predčasné voľby.
Asi má málo followerov
Ten človek je pacient, to už musia vidieť aj jeho straníci.
Ale asi najväčší fail týchto dní je anketa Grendela na jeho fcb, či chcú ľudia predčasné voľby. Priebežný výsledok nepoteší nikoho z Olano. 80% je za predčasné voľby.
Asi má málo followerov
Ankety na FB su uplne irelevantne, nech si tam davaju co chcu. Akurat tie ankety mozu zvysovat napatie.
aspon vidno priemerne zlozenie ludi co ich sleduje
Ešte napíš, že tie 2 predvolebné videá Matoviča zverejnené cez FB mali zanedbateľný vplyv na výtlak Olano vo voľbách a začnem veriť už iba tomu, čo hovoria v tv novinách na Markíze a JOJke 
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Vyhrazanie nema prisnejsiu trestnu sadzbu pri nudzovom stave (za krizovej situacie).
dakujem za doplneniehojko napísal: 06 mar 2021, 20:45 Vyhrazanie nema prisnejsiu trestnu sadzbu pri nudzovom stave (za krizovej situacie).
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
jackb: Daj si Google, napis "trestny zakon" a pozri si zakon. Tam kde sa mysli na nudzovy stav, tak sa vzdy udava vyssi trest za krizovej situacie. Ale to sa tyka skor pripadov ako je vrazda, znasilnenie ci niektore ekonomicke trestne ciny.