pekny den prajem mam otazku mam starsi notebook a chcel by som si koli zlemu monitoru napojit k mojmu notebooku co mam teraz dalsi monitor. Teraz mam jeden ale mam len 1 HDMI vstup.
Je mozne pouzit nieco take ?
https://www.fuego.sk/728321-gembird-dat ... KdEALw_wcB
aby bezali dva dakujem za radu
1 notebook 2 monitory
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: 1 notebook 2 monitory
Pouzit to mozes, ale je to na klonovanie, cize vystup z notebooku bude rovnaky na oboch pripojenych displejoch cez ten splitter.
-
richard88888
Expert
a existuje nieco aby boli samostatne ako ten jeden co mam teraz ?
-
hojko
Site Admin
Skus mi to vytvetlit normalne. Lebo to chapem tak, ze mas notebook a mas tam napriklad prasknuty displej. Takze chces pouzit HDMI a na to pripojit displej. Toto vies normalne spravit. A ten HDMI splitter, ktory si linkovat, tak funguje tak, to pripojis na HDMI notebooku a do toho mozes pripojit 2x LCD/TV. Avsak ten obraz bude na oboch displejoch rovnaky. Ty chces mat obraz na pripojenych dvoch monitoroch ako dve plochy, trebars na jednom budem mat Photoshop a v druhom napriklad internetovy prehliadac??? Alebo vysvetli co vlastne chces, pretoze ta akosi nechapem.
-
richard88888
Expert
Prepáč mi áno správne si to napísal chcel by som mať dva samostatné plochy aby som mohol robiť ako si písal jeden photoshop druhý prehliadač.
-
hojko
Site Admin
Obavam sa, ze to nepojde. Ale ak niekto pouziva dake zariadenie, ktore to dokaze, tak rad sa priucim niecomu novemu.
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mozno takato https://www.minitool.com/lib/usb-to-hdmi.html sranda by fungovala, ale maximalne tak na browsovanie netu a nejaky ten word ... videa a hry skor nie ...
ak mas v notase USB-C, tak to ma lepsiu podporu pre redukcie do HDMI/DisplayPort
ten splitter co si nalinkoval tak urcite nie. podla mna aj s duplikovanim obrazu moze byt problem pri takychto pasivnych splitroch
ak mas v notase USB-C, tak to ma lepsiu podporu pre redukcie do HDMI/DisplayPort
ten splitter co si nalinkoval tak urcite nie. podla mna aj s duplikovanim obrazu moze byt problem pri takychto pasivnych splitroch
-
richard88888
Expert
dakujem velmi pekne za radu skusim si to pozriet a vyskusat najlepsie riesenie. Moja praca je hlavne word ... a prehliadac ziadne hry a take veci