1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2024)
Matovič neodstupi,keby chce urobí tak dávno len by prišiel o výhody stým spojené,Sulík odíde z koalicie. Okej prízvukoval s Hlasom by vládnuť nechcel lebo oligarchistická mafia ale ze dalsí taký je sním vo vláde menovite Kollár je okej. Takze komplikovaný ako Matovič tak aj Sulík obaja zodpovedný za tisicky mrtvych, ale času dosť ako aj pri zavádzaní covid opatrení.
Je tu to ze konecne priamo povedali to po com vola uz velmi vela ludi. Matovica treba vymenit ale nie je problem s tym ak na jeho miesto pride niekto novy z prostredia OLaNO. Pretoze opakovane sa ukazuje ze on je vzdy za vsetkymi vaznymi problemami tejto vlady.mikioko napísal: 15 mar 2021, 11:49 A je to tu... A čo je tu? Že po týždni sa dozvieme, že budeme čakať ďalší týždeň? Držia sa stoliciek ako pijavice... Medzi tým hranice do exotiky otvorené ale veď spravíme na Veľkú noc lockdown ako minulý rok a potom sa zas na niečo vyhovorime, že sme to tak nemysleli... Lebo tu máme každí čas, nemocnice všetko v pohode zvladaju...
Odstúpenie predsedu vlády znamená pád vlády. Novú tu vymenovať v takejto atmosfére vzájomnej nenávisti a pomsty, to je otázne, či sa tu podarí. Potom príde úradnícka vláda a voľby? Je to aj hazardovanie, no Pele a Fico sa už môžu pripravovať na návrat.
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Podla coho? V dobrom, zaujima ma to. Ved aj v minulosti Fica nahradil Pelle a karavana isla dalej, hovorili tomu "rekonstrukcia"...
podla Ustavy, parlament musi nasledne vyjadrit doveru novej vlade do 30 (?) dni
prezident(ka) prebera moc az ked sa to nepodari
prezident(ka) prebera moc az ked sa to nepodari
Ano. Demisia premiera znamena demisiu celej vlady. Na rozdiel od demisie ministra, kedy sa len vymeni a nic sa nestane, v tomto pripade musi cela nova vlada (aj kebyze ma okrem premiera take iste personalne obsadenie) ziadat o vymenovanie prezidentku a potom ich samozrejme musi schvalit parlament.
Ukazala nam to rosada Fico - Pellegrini, vsak?
Takže Sulík povedal, že je ochotný odísť z kresla, Remišová tak isto, Krajniak podal demisiu teraz. Ak nie je Matovič až taký sprostý, zatrpknutý, egocentrický, tak pôjde aj on. Ak Fico dokázal zaťať zuby odísť, aby udržal kleptokraciu pri moci, tak by to mal zvládnuť aj Igor. V opačnom prípade, je Igor po osobnostnej stránke horší ako Fico.
Aku ulohu v tomto spore zohrava Krajniak? Pomaly vsetci chcu nech odstupi Matovic a Sulik a demisiu poda Krajniak? Nikdy nebudem rozumiet nasej politike
Ano. Vtedy napr. Kiska odmietol vymenovat prvy Pellegriniho navrh na vladu. Kiska tam vetoval uz neviem ktoreho ministra. Tam jasne ukazal, co vsetko dokaze prezident pri takychto rosadach.Ukazala nam to rosada Fico - Pellegrini, vsak?
gorsche: neviem, tiež som na to pozeral ako puk, ale zvykol som si, že v Sme rodina si idú vlastný svet.
eMPiko: Zdá sa mi, že syn/synovec Joža Ráža sa mal stať ministrom vnútra, má blízko ku Kalimu, preto ho Kiska odmietol, až potom prišli so Sakovou.
eMPiko: Zdá sa mi, že syn/synovec Joža Ráža sa mal stať ministrom vnútra, má blízko ku Kalimu, preto ho Kiska odmietol, až potom prišli so Sakovou.
Pridelovanie dotácii fanatikom, kresťanskí fanatici na riaditeľských postoch ústavov, ktoré sa zaoberajú rodovou rovnosťou a právami žien a nakoniec celý spackaný systém kompenzácii pandémie, kedy ľudia, ktorí si splnili svoju daňovú povinnosť načas, tak nedostali nič. Plus ten systém kompenzácii od Krajniaka je totálny chaos a vyzerá to tak, že ani sami na ministerstve sa v tom nevyznajú. Bolo XY prípadov ľudí, úplne rovnaké prípady a jeden dostal dotáciu, ďalší nedostal nič. Odvolať sa človek nemôže. Krajniak mal podať demisiu už dávno. PLus ako bonus to jeho blúznenie o tom, že keď je všetko zatvorené, treba otvoriť kostoly, lebo pred 300 rokmi to zastavilo mor...gorsche napísal: 15 mar 2021, 17:39 Aku ulohu v tomto spore zohrava Krajniak? Pomaly vsetci chcu nech odstupi Matovic a Sulik a demisiu poda Krajniak? Nikdy nebudem rozumiet nasej politike
Okrem toho je Krajniak blízky priateľ a kolega trestne stíhaného riaditeľa SIS Pčolinského. Tak je dosť možné, že Krajniak tiež nie je podstivý človek a už sa dopočul, že ho majú rozpracovaného a polícia sa na neho chystá...
alebo pojde za sefa SISky miesto Pcoliho
Ono myslieť si že len Hlas,Smer, su jediné zlodejské gorily v parlamente je naivné. Kto sa kamošil,spolupracoval,podnikal,stretával s oligarchami aj mafianmi sú aj ludia v dnešnej koalicii. Lenže oni nevládli 12 r ako Smerácke gorily tak preto sa na oko zdá ze táto partička v tomto zložení je čistá ako lalia, ale fakt je to len zdanie pretože fakty,dokazy,prepojenia zo kšeftikov sú jasné. Aj bez covid krízy by boli kauzy,dotahovačky,nevrazivosť medzi nimi. Oni maju jednotnu strategiu len ked odstavit náckov,smerákov,hlasistov,poplašeneho Danka a aj kvoli závideniu že oni boli pri koryte dlho a súčasná partička ešte nie. Kazdý povie ze neni prilepený pri stoličke ale uplne dobrovolne odišiel len Krajniak ale unho je motivácia zrejme taká akú píše ephramko. Za ludí nechcu predčasné volby lebo ved by sa do parlamentu nedostali.
Podla najnovsieho prieskumu( tie velmi beriem s rezervou) by Hlas+Smer nemali moc šancí zložiť vládu, nikto další k nim by nešiel. Z ostatných 5 tich strán ktoré by sa spojili by bol väčší ideologický zlepenec ako je teraz. Preto som to niekolkokrát písal mne osobne moj osobný nazor je taký ze Hlas+Sas+PS napríklad by boli možno jedna z najlepších alternatív na vládnutie pretože predsedovia týchto strán nemajú medzi sebou vyslovene zlé vztahy. A SR potrebuje kludnú rozvážnu vládu ako soľ. Nemozno dookola tvrdiť ze henten a tamten mal napojenia na mafiu a oligarchiu ked tie napojenia mali v poctate skoro všetci. Sak aj vraždu Kuciaka+snubenice vyšetrovali za Pelleho vlády a vinníci skončili v base a tí vinníci mali pletky a prepojenia aj sosúčastnou vládou tak mi nepríde uplne fér hovoriť že len bývalá vláda to má na triku.
Podla najnovsieho prieskumu( tie velmi beriem s rezervou) by Hlas+Smer nemali moc šancí zložiť vládu, nikto další k nim by nešiel. Z ostatných 5 tich strán ktoré by sa spojili by bol väčší ideologický zlepenec ako je teraz. Preto som to niekolkokrát písal mne osobne moj osobný nazor je taký ze Hlas+Sas+PS napríklad by boli možno jedna z najlepších alternatív na vládnutie pretože predsedovia týchto strán nemajú medzi sebou vyslovene zlé vztahy. A SR potrebuje kludnú rozvážnu vládu ako soľ. Nemozno dookola tvrdiť ze henten a tamten mal napojenia na mafiu a oligarchiu ked tie napojenia mali v poctate skoro všetci. Sak aj vraždu Kuciaka+snubenice vyšetrovali za Pelleho vlády a vinníci skončili v base a tí vinníci mali pletky a prepojenia aj sosúčastnou vládou tak mi nepríde uplne fér hovoriť že len bývalá vláda to má na triku.
Nevravim ze nie som rad ze odstupil, len vravim ze on to komunikuje tak, ze jeho odstupenim chce ukoncit koalicnu krizu. Keby povedal to co ty, ze zlyhal a chce vyvodit zodpovednost tak ok. Ale on povedal nieco ine. Pritom vsetci vieme ze najvasci problem nebol Krajniak. Odvadza to trocha pozornost od hlavneho problemu. Neviem co za tym hladat. A k tomu este bohvie, koho ineho Sme rodina dosadi na ministra soc. veci... OLANO sa vyjadrilo ze za Matovicom stoja. Asi na mesiac prestanem sledovat spravy a potom si vsetko precitam co sa stalo. Podla doterajsej skusenosti ocakavam len ten najvacsi bizar bez kuska logiky. Minister zdravotnictva bude Procko, Matovic si zmeni meno na Podhorsky a bude argumentovat ze SaS nehovorili nic o tom, ze premier nemoze byt Podhorsky, a ked to neprejde tak vyhlasi tienovu vladu. Dalej by som cakal ze Zaborska vytiahne zakaz interupcii a povinnost pomodlit sa 3 desiatky z ruzenca pred kazdym zasadnutim vlady a na sefa SIS sa nebude robit bezpecnostna previerka ale duchovna obnova. Urcite vyparadi nieco aj Boris Kollar, pravdepodobne uniknu fotky z nejakej z jeho zwinger party kde okrem 15tiek sa budu klatit aj zvierata. No necham sa prekvapit.ephramko napísal: 15 mar 2021, 18:01 Pridelovanie dotácii fanatikom, kresťanskí fanatici na riaditeľských postoch ústavov, ktoré sa zaoberajú rodovou rovnosťou a právami žien a nakoniec celý spackaný systém kompenzácii pandémie, kedy ľudia, ktorí si splnili svoju daňovú povinnosť načas, tak nedostali nič. Plus ten systém kompenzácii od Krajniaka je totálny chaos a vyzerá to tak, že ani sami na ministerstve sa v tom nevyznajú. Bolo XY prípadov ľudí, úplne rovnaké prípady a jeden dostal dotáciu, ďalší nedostal nič. Odvolať sa človek nemôže. Krajniak mal podať demisiu už dávno. PLus ako bonus to jeho blúznenie o tom, že keď je všetko zatvorené, treba otvoriť kostoly, lebo pred 300 rokmi to zastavilo mor...
nerealne, x-krat vyvrateneBlastbit napísal: 15 mar 2021, 18:26Hlas+Sas+PS napríklad by boli možno jedna z najlepších alternatív
on si ide stále svoju rozprávku, lebo Pelle so Sulíkov si pár krát pritakali v nejakej téme tak tento tu už skladá koalíciu a ignoruje všetky ostatné fakty.
inak Blastbit, stále čakám na tie rozdiely medzi Ficom (SMERom) a Pellem (Hlasom), ktoré máš na celú stranu. x riadkový post o tvojej uletenej predstave vieš napísať, ale aby si menoval rad radom všetky tie rozdiely, tak ani za boha
inak Blastbit, stále čakám na tie rozdiely medzi Ficom (SMERom) a Pellem (Hlasom), ktoré máš na celú stranu. x riadkový post o tvojej uletenej predstave vieš napísať, ale aby si menoval rad radom všetky tie rozdiely, tak ani za boha
Takze sebareflexia zatial takto: https://www.aktuality.sk/clanok/873877/ ... dia-dovod/
A toto je srandovne: https://www.startitup.sk/necakane-rozho ... ch-vzdali/
A toto je srandovne: https://www.startitup.sk/necakane-rozho ... ch-vzdali/
Ono keby každý deň neumieralo +100 ľudí a nekrachovalo ktoviekoľko firiem, tak by celý tento cirkus bola aj sranda, ale nuž.
Ja som veľmi rád, že ten fanatik Krajniak sa poberá preč, nech má už akékoľvek dôvody, hádam sa tam teraz nedostane ktosi ešte horší. Každopádne to Sulíkovo vyjadrenie, že dáva Matovičovi týždeň je tiež na hlavu.
Už sa to takto zo 2 týždne ťahá, momentálne v podstate nemáme ministra zdravotníctva, v piatok tuším má aj končiť núdzový stav a koalícia si cez tlačovky dáva týždenné "ultimáta", do toho si Krajniak odstúpi a nikto nevie, čo ho k tomu viedlo (lebo veď vieme, že so sebareflexiou to nemalo nič spoločné, to by sa na taký post ani netlačil).
Do toho všetkého si RTVS podkopne kolená vakcíne AZ, očkovacia čakáreň stále nefunguje a Pelleho popularita neotrasiteľne drží 25%. Aspoňže fašisti dočasne stratili, jediné pozitívum týchto dní.
Ja som veľmi rád, že ten fanatik Krajniak sa poberá preč, nech má už akékoľvek dôvody, hádam sa tam teraz nedostane ktosi ešte horší. Každopádne to Sulíkovo vyjadrenie, že dáva Matovičovi týždeň je tiež na hlavu.
Už sa to takto zo 2 týždne ťahá, momentálne v podstate nemáme ministra zdravotníctva, v piatok tuším má aj končiť núdzový stav a koalícia si cez tlačovky dáva týždenné "ultimáta", do toho si Krajniak odstúpi a nikto nevie, čo ho k tomu viedlo (lebo veď vieme, že so sebareflexiou to nemalo nič spoločné, to by sa na taký post ani netlačil).
Do toho všetkého si RTVS podkopne kolená vakcíne AZ, očkovacia čakáreň stále nefunguje a Pelleho popularita neotrasiteľne drží 25%. Aspoňže fašisti dočasne stratili, jediné pozitívum týchto dní.
Matovic je predsa ten ktoremu zalezi na ludoch najviac. Nemusi cakat tyzden. Do prdele moze ist pokojne uz dnes.