EU

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Boli ste za clenstvo SR v EU?

Ano
56
56%
Nie
18
18%
bolo mi to ukradnuté
15
15%
Nebol som volit
11
11%

Celkom hlasov: 100

ViRuS
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Les napísal: teraz mozno pre teba ano. Ale za par rokov budes inak rozpravat :idea: :)
hej
teraz sa este da, bude horsie, ked ta bude uplne kontrolovat BIG BROTHER :!:
a ak este prijmeme tu debilnu ustavu...
drakeman
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drakeman »

Ja to vidim tak, ze v najblizsich 5 rokoch nic z toho mat nebude. max tak pracu. Ak sa podari, chcem odist prec
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

ViRuS napísal: a ak este prijmeme tu debilnu ustavu...
ehm ViRuS jedine vek ta ospravedlnuje :D
ako newiem preco tu nadavas na tu ustawu. cital si ju? alebo si zase len tak od niekoho pocul nazor a teraz ho tu opakujes.
??? :?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mastermind napísal: ehm ViRuS jedine vek ta ospravedlnuje :D
ako newiem preco tu nadavas na tu ustawu. cital si ju? alebo si zase len tak od niekoho pocul nazor a teraz ho tu opakujes.
??? :?
europska ustava je obycajny vysmech ludom do oci
zakladné principy demokracie su narusovane strukturami a instituciami eu.
zakony pre 450 milionov europanov v eu urcuje oligarchia 25 politikov rady ministrov, ktora je :!: neodvolatelna :!: a ako skupina sa nikomu nezodpoveda.
tieto zakony su zalozene na navrhoch 25-clennej europskej komisie, ktora je menovaná vladami clenskych statov, a nie je teda volena. tieto zákony smu byt pozmenene európskym parlamentom, ale iba so suhlasom rady ministrov a europskej komisie. :!: obcania ziadneho clenského statu ani obcania eu ako celok nemozu zmenit ani jediny europsky zakon, pretoze nevolia „primarnych zakonodarcov“ :!: , ktorymi su rada ministrov a europska komisia.

uff
neviem ako tebe ale mne to ako dovod nesuhlasu staci
a k tomu veku: mam 18 zlatko :P
hubertus
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa hubertus »

ViRuS napísal: europska ustava je obycajny vysmech ludom do oci
zakladné principy demokracie su narusovane strukturami a instituciami eu.
zakony pre 450 milionov europanov v eu urcuje oligarchia 25 politikov rady ministrov, ktora je :!: neodvolatelna :!: a ako skupina sa nikomu nezodpoveda.
tieto zakony su zalozene na navrhoch 25-clennej europskej komisie, ktora je menovaná vladami clenskych statov, a nie je teda volena. tieto zákony smu byt pozmenene európskym parlamentom, ale iba so suhlasom rady ministrov a europskej komisie. :!: obcania ziadneho clenského statu ani obcania eu ako celok nemozu zmenit ani jediny europsky zakon, pretoze nevolia „primarnych zakonodarcov“ :!: , ktorymi su rada ministrov a europska komisia.

uff
neviem ako tebe ale mne to ako dovod nesuhlasu staci
a k tomu veku: mam 18 zlatko :P

uved zdroj... :D
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Bol som proti.

Ti co boli za vstup: a vy si myslite, ze preco nas EU potrebuje? Alebo Cechov, Madarov, Poliakov? Si myslite, ze ludia v EU budu radi, ked tam pridu pracovat Slovaci a budu brat robotu Nemcom, Holandanom....? No to tazko. Pre nic ine, len aby tu mohli za lacny peniaz investovat.

Takze skor oni potrebuju nas ako my ich, aby nemuseli platit 4 krat vyssie mzdy francuzskemu robotnikovi, ked slovenskemu staci stvrtina + samozrejme dobre danove podmienky. EU sa potrebovala rozsirit.

A tie kecy o tom, ze by sme boli ako Albansko - tak to su najvatsie pic****, ktorymi politici oblbovali ludi (a vidim, ze sa to ujalo). Neboli sme v EU a boli sme uzavreti alebo co? Sa preberte.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

rsc napísal:Bol som proti.

Ti co boli za vstup: a vy si myslite, ze preco nas EU potrebuje? Alebo Cechov, Madarov, Poliakov? Si myslite, ze ludia v EU budu radi, ked tam pridu pracovat Slovaci a budu brat robotu Nemcom, Holandanom....? No to tazko. Pre nic ine, len aby tu mohli za lacny peniaz investovat.

Takze skor oni potrebuju nas ako my ich, aby nemuseli platit 4 krat vyssie mzdy francuzskemu robotnikovi, ked slovenskemu staci stvrtina + samozrejme dobre danove podmienky. EU sa potrebovala rozsirit.

A tie kecy o tom, ze by sme boli ako Albansko - tak to su najvatsie pic****, ktorymi politici oblbovali ludi (a vidim, ze sa to ujalo). Neboli sme v EU a boli sme uzavreti alebo co? Sa preberte.
Ja len tolko že to ani komentovať neidem, si ešte malý a musíš vyrásť. Lebo tvoje názory sú divné, neviem či mám plakať :cry: alebo sa smiať :lol:
mastermind
VIP
VIP

oki jasne ze tu chcu investovat. to je pravda. ALE ASPON NIEKTO TU BUDE INVESTOVAT!!!! a aj ked slovensky zamestnanec dostane menej, ale dostane! nebude musiet sediet doma a brat podporu o to ide.
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

to lama: lamou si a lamou aj ostanes, mal by si radsej nieco konkretne napisat. Hentaku debilnu vetu dokaze napisat kazdy.

To mastermind: v tom mas pravdu, ale to je najvatsia chyba na Slovensku, ze sa kasle na slovenskych podnikatelov a radsej sa budu plnit poziadavky zahranicnych investorov.
lama2d
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lama2d »

rsc napísal:to lama: lamou si a lamou aj ostanes, mal by si radsej nieco konkretne napisat. Hentaku debilnu vetu dokaze napisat kazdy.

To mastermind: v tom mas pravdu, ale to je najvatsia chyba na Slovensku, ze sa kasle na slovenskych podnikatelov a radsej sa budu plnit poziadavky zahranicnych investorov.
Povedal som že to nebudem komentovať :wink: .
Je to tvoj názor :wink: .
mastermind
VIP
VIP

lama2d: NESPAMUJ!!!!! :x :x
prosim ta sa uvedom nemusi byt v kazdej teme kazdy druhy pripevok tvoj. oki? napis vtedy ak mas k tomu co napisat pls.

to rsc: slovensky podnikatelia nemaju moznost ponuknut viac pracovnych prilezitosti a to najma kvoli odvodom za zamestnancov. takze cim viac pracovnych prilezitosti tym lepsie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

kecy a prirovnanie k Albansku som pouzil ja - nemam to od ziadneho politika. Myslel som to inak ako si to zrejme pochopil. Myslis ze ak by sme neboli v EU bolo by nam lespie? Polozim ti otazku: Kam pojde investor prip. kde investor ponukne pracovne miesta?

a) na Slovensku ktore je mimo EU
b) v Cechach, Polsku, Madarsku ktore je v EU a ma EUnormy a bude ich to stat rovnako ako keby investovali na Slovensku

odpovedz si sam a najlepsie ked sem tu tvoju odpoved napises a zdovodnis ;)
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Na takto polozenu otazku je jednoznacna odpoved b)

Ja som chcel skor povedat, ze sme sa tu mali snazit existovat bez toho, aby sme boli zavisli na tom, ci k nam niekto pride alebo nie a potom mu ruky-nohy bozkavat za to, ze sa rozhodol pre nas. Viem, ze nie sme krajina, ktora si moze diktovat podmiekny, ale volba ist do EU bola volbou mensieho zla. 50 rokov sme boli pod diktatom a zavisli na ZSSR a teraz sme zavisli na dotaciach, investoroch a EU.
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hodko napísal:
uved zdroj... :D
aky zdroj? taq to proste JE
este by som xcel dodat ze by som si rad precital tu ustavu ale prakticky nikto o nej ludi neinformuje (aspon u nas)
keby sme ju mali prijat malo by o tom rozhodnut referendum, ktoremu by predxadzala kampan preco ano a preco nie
mastermind
VIP
VIP

ViRuS: na referendum zabudni. a to hned z dvoch dovodov 1. stoji to tazke peniaze. 2. nechcem nikoho podcenovat ale nejaky starsi ludia nevedia ani co je EU a nie ze este co je ustava. takze nikdy nebude narod dostatocne informovany nato, aby o tom vedel objekivne rozhodnut. :(
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

posuvam diskusiu vyssie. Drzte sa temy :)
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

mastermind napísal:ViRuS: na referendum zabudni. a to hned z dvoch dovodov 1. stoji to tazke peniaze. 2. nechcem nikoho podcenovat ale nejaky starsi ludia nevedia ani co je EU a nie ze este co je ustava. takze nikdy nebude narod dostatocne informovany nato, aby o tom vedel objekivne rozhodnut. :(
Ani ty nebudes dostatocne informovany nato aby si to vedel rozhodnut objektivne a predsa si presvedceny o tom ze si sa rozhodol spravne a na svoj nazor mas pravo tak ako aj ostatny a takisto ho mozu a v takejto vaznej veci by aj mali vyjadrit v referende, ktore by malo byt najzavaznejsim nastrojom demokracie v st zriadeni naseho typu.
Co sa investici tyka tak v ziadnom pripade nechcem podcenovat ich vyznam (automobilky) ale ludia si od nich cato akosi vela slubuju. Firmi prichadzaju a odchadzaju.
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh precitaj si najprv nieco o problematike nez nieco vyslovis... Uz teraz citit zlepsenie...
aquafresh1
Star
Star

Príspevok od používateľa aquafresh1 »

ako uvedomely slovak som bol za.
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

bol som za clenstvo v EU
zial so a bol som proti clenstvu v NATO
a ti prije*** vo vlade spravili referenda presne naopak...
spravili referendum o EU a nie o NATO...

nemam rad vojenske agresivne organizacie... iba co nas to stoji hromadu miliard a mame z toho jedine ak tak hrozbu ze nejaky bin ladinovci nas budu "trestat" za nase clenstvo v tejto organizacii...
Napísať odpoveď