Ale sa to snazia svojou pritimnostou dat dokopy. Ked sa zvrhnu a chytia ludia, kt. siria propagandu, ukludni sa to. A ak ludia budu dostavat "osvetu", inak na vsetko reagovat budu. K "osvete" sa ale bez zapadu nikdy nedostanu.Rubiki napísal:Ano ale akonahle stade USA odide tam bude obcianska vojna, jedine co USA prinieslo je iba vacsie napatie. Ako uz pisal Tomasito tak by si si mal daco zistit o Sunnitoch a Sitoch, budes prekvapeny...
USA
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
DISCURSO BUSH

Kód: Vybrať všetko
http://www.elrellano.com/videos/descargar.php?fichero=discursobush.zipUff, to nie su zdaleka zanedbatelne cisla...hojko napísal:Hehe: http://www.aktuality.sk/spravy/zahranic ... anglictinu
Nooo... zaznelo tu strasne vela vysvetleni, rozlicnych nazorov, ktore si vo vsetkom protirecili, rozne ktore sa vzajomne doplnali, ine ktore sa vylucovali, jednoducho clovek sa na ziadnom fore zhody nedocka. Hlavne nie v politickej otazke. Takze si mozes vybrat... Bud sa priklonis k jednemu z tych nazorov co tu zazneli, alebo si vyhladas na nete spravy a clanky popisujuce tuto problematiku a utvoris si vlastny nazor na zaklade nejakych hodnovernych zdrojov. Otazne uz len je, ktory zdroj sa da povazovat za hodnoverny. Ale nazor, ze USA bojuje za bezpecnost kazdeho, aj Iraku, je povrchny... Pamataj, ze nic sa nedeje bez priciny.../Nevermind/.am napísal:Tak mi uz konecne vysvetli ako to teda je ale pravdu.
-
fuCKYou
Medium Professional
Konecne nejaky normalny nazor ale ved ma poznas. Pamataj, ze nic sa nedeje bezRetsko napísal:Nooo... zaznelo tu strasne vela vysvetleni, rozlicnych nazorov, ktore si vo vsetkom protirecili, rozne ktore sa vzajomne doplnali, ine ktore sa vylucovali, jednoducho clovek sa na ziadnom fore zhody nedocka. Hlavne nie v politickej otazke. Takze si mozes vybrat... Bud sa priklonis k jednemu z tych nazorov co tu zazneli, alebo si vyhladas na nete spravy a clanky popisujuce tuto problematiku a utvoris si vlastny nazor na zaklade nejakych hodnovernych zdrojov. Otazne uz len je, ktory zdroj sa da povazovat za hodnoverny. Ale nazor, ze USA bojuje za bezpecnost kazdeho, aj Iraku, je povrchny... Pamataj, ze nic sa nedeje bez priciny...
nechapem. akoze USA je tam aj koli rope?
Tak zistil som ze ak sa chces nieco dozvediet o niecom, o com nemas ani paru, tak forum je zla adresa... Jeden vyrukuje s tvrdenim a horou vierohodnych dokazov, ten dalsi mu povie ze je hlupy debil a vyrukuje s rovnako vierohodnymi dokazmi s uplne opacnymi tvrdeniami... Ved to tu vidno stale a vsade... Ovsem neplati to vzdy tak...
-
fuCKYou
Medium Professional
Jasne ale ja som lenivy a ked chcem tak si spravim svoj nazor aj bez kazdeho mozneho dokazuRetsko napísal:Tak zistil som ze ak sa chces nieco dozvediet o niecom, o com nemas ani paru, tak forum je zla adresa... Jeden vyrukuje s tvrdenim a horou vierohodnych dokazov, ten dalsi mu povie ze je hlupy debil a vyrukuje s rovnako vierohodnymi dokazmi s uplne opacnymi tvrdeniami... Ved to tu vidno stale a vsade... Ovsem neplati to vzdy tak...
-
hojko
Site Admin
Samozrejme, tie cisla su dobre palky a len zdaleka to dokazuje, ze velka cast americanov je hlupa. Ale keby si si u nas zobral ciganov, tak je to tiez pekne precnento, avsak na rozdiel od USA, my sa nehrame na vyspelu rozvojovu krajinu, ktora ma peniaze, armadu a zasahuje do vsetkeho...Tomasito napísal:Uff, to nie su zdaleka zanedbatelne cisla...
Vyspela rozvojova krajina??? A ja som si vzdy myslel ze rozvojove su tie menej bohate, ktore este len prebiehaju rozvojom...hojko napísal:Samozrejme, tie cisla su dobre palky a len zdaleka to dokazuje, ze velka cast americanov je hlupa. Ale keby si si u nas zobral ciganov, tak je to tiez pekne precnento, avsak na rozdiel od USA, my sa nehrame na vyspelu rozvojovu krajinu, ktora ma peniaze, armadu a zasahuje do vsetkeho...