Xbox X/S?
Xbox X/S?
Zdravím. Mám k dispozícii starú plazmu Samsung PS43D490. Má nízke rozlíšenie len 720p ale obraz je prekvapivo pekný, kontrast, farby fakt lepšie než som očakával a z tých cca 2,5 - 3 metrov to neje až taká hrôza. Dlho som mal pauzu od hrania a rozmýšľam preto nad xboxom series S alebo X. Čo myslíte oplatí sa ísť do X-ka? Ako na 720p telke to je asi zbytočné ale čo som čítal tak rozbehá staršie hry z Xbox one X ktoré majú nielen vyššie rozlíšenie ale aj grafiku celkovo textúry a idú na 60 fps. Čo myslíte oplatí sa priplatiť alebo kašlať nato a zobrať lacný series S. Aj tak už nie som nejaký hardcore gamer a asi by som ani nekupoval nove hry po 80€ ale len predplatil gamepass a hral niečo zo spätnej kompatibility.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Re: Xbox X/S?
Series S má len 500gb. Ak nechceš meniť TV, pozri bazár a vezmi One S 1TB.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
One S urcite nie, to uz je za zenitom. Xko ak planujes upgrade TV v buducnosti. Ak nie tak series S bohato staci na 720p telku + k nemu pripojis externy HDD a z neho v pohode hras hry z predch. generacie.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Tak to už radšej Series X. Series S stojí 300€ plus disk 100€ cca, to už radšej tú stovku doplatiť a má aj mechaniku. Určite by som chcel mechaniku, všetky hry mám z druhej ruky, pár zo storu na výpredaj.
Prečo sa ti zdá 500gb málo? Viem že niektoré dnešné hry zaberajú kopec miesta. Ale nikdy som nehral viac ako 3-4 hry naraz. Veď pri dnešných cenách a rýchlostiach netu není problém ktorúkoľvek hru hocikedy opätovne stiahnuť. Mal som 5 rokov ps4 s 500gb a nikdy som jej neprišiel na limit. Tak isto mechaniku som použil asi len raz. Každý má iné preferencie a osobne ja pôjdem do Series S.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno, každý ma iné preferencie. Ja mám Xbox One S 1TB, mám 17 hier z toho len 4 zo storu a dokopujem stále niečo nové. Vyhovuje mi, keď sú všetky nainštalované a nemusím ich opätovne sťahovať. Hrajem aj viac hier naraz, no je pravda, že vedel by som uvolniť miesto na disku odinštalovaním tých, ktoré som prešiel a neviem, kedy sa zas k ním vrátim. Lenže dajme tomu, hrám ja, hrá (hlavne) manželka a máme 500gb One Series S. Z tých 500gb je vraj voľných 364gb, čo mi príde strašne málo, keď viem, že hry optimalizované na túto sériu zaberajú ešte viac miesta. Obmedzovalo by ma to, ale samozrejme niekomu to môže bohate stačiť.
Ahojte tak nakoniec vezmem ten Series S lebo X je všade vypredaný a do mája sa mi čakať nechce
. TV alebo nejaký monitor nebudem riešiť najbližšie 2 roky určite. Mal som 5 rokov pauzu od hier tak hlavne niečo staršie plánujem a gamepass občas predplatiť. Nove hry aj tak nejako veľa už stoja
.