Macbook air early 2015 - ssd upgrade

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
maiikY
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Macbook air early 2015 - ssd upgrade

Príspevok od používateľa maiikY »

Ahojte,

chcel by som sa opýtať či by mi niekto vedel poradiť aké ssd do Macbooku air early 2015.

Mám v ňom 128GB SSD a je mi to málo, kedže napríklad samotný xcode zaberá 30GB či koľko.. Chcel by som si nainštalovať aj android studio, unity a potom by mi ostalo asi 8GB voľnoho miesta :D

Mám aj tú redukciu ktorú potrebujem na výmenu.

Ďakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Macbook air early 2015 - ssd upgrade

Príspevok od používateľa heker »

Neviem ci to pojde, maju tam svoj konektor. Cize ostava len oficialny Mac servis a tam nechas 200-300 eur za 240/250/256GB SSD. Ale mozno to uz dako vymysleli redukciou, ze by slo pouzit aj ine SSD, ak tam nie je daka hw a sw ochrana.

Autoeditácia príspevku po 3 min 9 sek:
385 eur, to je ako zadarmo. Vitaj vo svete Apple :D Link - https://www.fixservis.sk/nahradne-diely ... sd-256-gb/
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

je to mozne, na tieto starsie modely sa uz upgradovat na akykolvek bezne dostupny disk, no potrebujes adapter, link je len priklad, najdes ich kdekolvek, samozrejme bude treba formatovat disk nanovo, no mozne to je

https://www.amazon.com/Convert-Adapter- ... B07SCPSX7L
maiikY
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa maiikY »

Fuha, no vedel som že to nebude len tak :D

Každopádne je to môj prvý mac, preto som kúpil starší za nejakých 400€ že nech viem do čoho idem, lebo nové stoja riadne pálky.. ale keď rozmýšľam, predal by som môj za nejakých 350€ + 350€ stojí ten SSD čo si poslal doložím pár stoviek a mám nový a rovno s väčším úložiskom..

No musím porozmýšlať čo sa mi oplatí viacej, ale ďakujem za linky, pomohli ste :)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

to co poslal heker su priamo upravene disky pre apple, to co som poslal ja je 10 eurova redukcia a do nej si mozes nahodit v podstate akykolvek disk v danom formate, otazne je ci sa ti s tym chce zaoberat, mam rovnaky model doma a tiez som nad tym uvazoval, no viacmenej ho asi predam, je to na nieco viac ako prehliadanie webu uz nepouzitelne, slabucky vykon zial
Napísať odpoveď