Notebooky ND- cena?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
mukel
Light Expert
Light Expert

Notebooky ND- cena?

Príspevok od používateľa mukel »

Ahojte, mam doma 2 notebooky:

1. Lenovo Ideapad 100s- 11IBY- vybava- : procesor: Intel Atom Z3735F /4 jadrá / ; grafika: Intel HD Graphics; uhlopriečka: 11,6 palca LED; rozlíšenie: 1366 x 768 lesklý; ram: 2GB; OS: windows 10.

Veľkosťou disku si nie som istý. V obchodoch je uvádzaný 32gb flash, ale mne sa zdá, že tam mám vačší disk. K notebooku nie je nabijačka a baterka. Nabijačka a baterka mi odišla a podľa servisáka sa nedajú objednať. Preto som ten ntb vymenil za iný. Ten chcem predať na náhradné diely. Notebook je funkčný, ide bez akýchkoľvek problémov.

Akú cenu mám za neho pýtať? Lebo sa v tom vôbec neorientujem... dik

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. Asus X52J- Vybavenie: procesor: Intel Core i3 M370-2,4 GHz ; grafika: NVidia geforce 310M CUDA 1GB ; mechanika: Áno / DVD ; disk: 500 GB ; ram: 3GB ; OS: Linux Fedora. Nie je tam baterka, notebook funguje len po pripojení do elektr. siete.

Notebook je funkčný. Ide bez problémov. Problém je, že na ntb praskli pánty a predný plast na monitore. To bol hlavný dôvod, prečo som notebook menil za iný. Foto, prípadne inzerát pošlem na požiadanie v prípade záujmu.

Akú cenu mám za neho pýtať pri záujme o predaj? Neorientujem sa v tom, tak preto sa pýtam Vás. Dik

V pripade zaujmu poslem inzeraty s fotkami.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Notebooky ND- cena?

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

tiez sa v tom vobec neorientujem, ale osobne by som za obidva dokopy dal urcite nie viac ako 100eur
mukel
Light Expert
Light Expert

Aj ja som uvažoval takú cenu. Nechceš ich kúpiť za tú stovku? :DDDD
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Najskor rozpredat samostatne po dieloch - displej, ram, disk, mechanika, klavesnica. Procesor a doska je skor nepredajna, kedze ide o starucke kusky (este mozno pri tom Asuse by to slo).
mukel
Light Expert
Light Expert

hojko napísal: 23 mar 2021, 21:45 Najskor rozpredat samostatne po dieloch - displej, ram, disk, mechanika, klavesnica. Procesor a doska je skor nepredajna, kedze ide o starucke kusky (este mozno pri tom Asuse by to slo).
Tak ja sa v tom nevyznam, rad by som to predal v celku niekomu, kto si to potom rozoberie. Len je na mieste aj uvazovat o tom, ci to len nevyhodim, kedze to ma uz svoje roky.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Lenze kto si kupi stary notebook, dnes prakticky tazko pouzitelny, pripadne pokazeny, ked z toho potrebuje napriklad len displej??? Myslim, ze nikto. Displej nemas problem predat na Bazosi, sam som tak par displejov predaval a za par dni bolo po probleme. Jedine s cim bol problem, tak to bolo zabalenie, pretoze som musel zohnat adekvatne velku krabicu, do toho pukackovu foliu a poslat to.
Napísať odpoveď