Bezdrotova mys na pracu

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
kutya
Medium Star
Medium Star

Bezdrotova mys na pracu

Príspevok od používateľa kutya »

Ahojte. Momentalne pouzivam tuto bezdrotovu mys, ale je pre mna mala a pri dlhsej praci na PC sa mi nedrzi dobre, kedze mam dost velke ruky.

Na PC stravim okolo 8-9 hodin denne a chcel by som teda nejaku lepsiu mys, hlavne ergonomickejsiu do ruky, ale nie vertikalnu. Viete mi niekco odporucit? Na pc pracujem a upravujem fotky, nehram hry no tie herne vyzeraju dost ergonomicky.

Vyhliadol som si napriklad tieto:
https://datacomp.sk/logitech-m705-marat ... 19642.html
https://datacomp.sk/dell-alienware-310m ... 99911.html

Pripadne viete mi nejaku mys odporucit zo skusenosti? Cenu si predstavujem tak cca do 60 eur, ale keby bola nejake super mys za trochu viac, tak moze byt. Vdaka.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Bezdrotova mys na pracu

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

ja pouzivam uz aspon 5 rokov starsiu verziu logitech mx master 3 https://m.alza.sk/logitech-mx-master-3- ... 669357.htm a uplna pohoda. bateria vydrzi stale asi mesiac a to tiez niekedy sedim u pc iba 8-9h. vacsinou ovela viac. velmi sa mi paci zotrvacne koliecko, bez neho uz mys nechcem. a jento riadny kus plastu, takze ti asi padne aj do tvojej paprce. ergonomickost posudit neviem, zatial ziadne bolesti necitim, ale je volajak nakrivena na jednu stranu takze urcite to ma nejake dobre vlastnosti.

uz sa tesim, kedy sa na nej nieco pokazi, aby som mohol kupit novu USBC verziu. je to jeden z poslednych kusov, kvoli ktorym si este drzim stare micro usb kable.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Pomerne krátko mám túto:

https://www.alza.sk/a4tech-fg30b-fstyler-d5868423.htm
V rámci maródky som teraz pri PC 1-14 hodín denne a pohoda.
Ak by Ti nejaká z Alzy nesadla - vrátiš. Pri lacnejších to nieje suma, ktorá by stála za reč...
Zatiaľ veľká spokojnosť...

Prv som mal kadečo, posledne drtové E-BLUE - Mazer R no sralo sa koliesko a robili občas dvojkliky. Aj keď mi to zakaždým zadarmo vymenili - prestalo baviť.
Ninx
Star
Star

Príspevok od používateľa Ninx »

podpisujem sa pod to co pise hero, mam 3 roky mx master 2s a bez problemu
kutya
Medium Star
Medium Star

Dik, vezmem MX Master 3
kutya
Medium Star
Medium Star

Tak po necelych 2 tyzdnoch som mx master 3 vratil. Mne akosi nesadla, boli ma z nej zapastie, nejak som si nevedel zvyknut na tu mys. Nevyhovuje mi taketo umiestnenie palca na mysi.

Teraz ale neviem aku mys kupit :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

je trochu tazsia, ale uz nejaky ten rok ju mam a v podstate spokojnost
https://www.mall.sk/mysi/lenovo-700-gx3 ... 88QAvD_BwE
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

kutya napísal: 10 mar 2021, 13:31Pripadne viete mi nejaku mys odporucit zo skusenosti? Cenu si predstavujem tak cca do 60 eur, ale keby bola nejake super mys za trochu viac, tak moze byt. Vdaka.

Doporučujem myš Logitech Gaming G305 Lightspeed Wireless za cca 50 eur. Používam ju doma už rok, celkom taký lacný basic feel, ale myslím si že by si mohol byť spokojný.
jojo44
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa jojo44 »

kutya napísal: 26 mar 2021, 6:36 Tak po necelych 2 tyzdnoch som mx master 3 vratil. Mne akosi nesadla, boli ma z nej zapastie, nejak som si nevedel zvyknut na tu mys. Nevyhovuje mi taketo umiestnenie palca na mysi.

Teraz ale neviem aku mys kupit :D
Možno si konečne mal správnu myš :D a teraz ťa bolí ruka, že je v správnej polohe :)
Ale nie tiež používam MX Master... jednu som mal 2 roky pred koncom záruky mi odišlo to tlačítko na palec... tak mi dali novú... opäť to tlačidlo odišlo, ale už po záruke, tak som našiel návod na webe ako ho odpojiť... čiže až na toto tlačidlo myš funguje už niekoľko rokov :) (ono ostalo ako keby stále zatlačené).
Prípadne pozri ešte značu Rapoo... mám v práci takúto myš do 30 eur a celkom spokojnosť.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja pouzivam podlozku na mys ktora ma gelovu podporu na ruku a rovnako aj gelovu podlozku na klavesnicu-dobra vec, cudujem sa ze to ludia skoro vobec nepouzivaju/aspon co som videl v praci/
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

jojo44 napísal: 27 mar 2021, 13:53 Možno si konečne mal správnu myš :D a teraz ťa bolí ruka, že je v správnej polohe :)
Ale nie tiež používam MX Master... jednu som mal 2 roky pred koncom záruky mi odišlo to tlačítko na palec... tak mi dali novú... opäť to tlačidlo odišlo, ale už po záruke, tak som našiel návod na webe ako ho odpojiť... čiže až na toto tlačidlo myš funguje už niekoľko rokov :) (ono ostalo ako keby stále zatlačené).
Prípadne pozri ešte značu Rapoo... mám v práci takúto myš do 30 eur a celkom spokojnosť.
presne toto sa mi tiez stalo, je to chyba starych modelov..mx master 3 to uz zevraj ma poriesene..staci povolit skrutku a tlacitko sa rozbybe, netreba ho odpajat

inak nepouzivam uz roky ziadnu podlozku, ani pod mys. staci vyskovo nastavitelny stol, kreslo a operadla na ruky.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

V Nayke majú Logitech týždeň, tak som si domov doniesol G305ku, keďže na predchádzajúcej geniuske začalo blbnúť rolovacie koliesko. G305 ma vyšla na 35€ (na alze pýtajú 57€). Zatiaľ najdrahšia myš, akú som držal v ruke! :D Vyzerá v pohode, len sa mi nepozdáva zvýšená citlivosť tlačidiel - pri pohybe myšou omylom klikám pravým tlačidlom. Bol som zvyknutý na lacnejšie myšky s väčším odporom. Dám tomu pár dní a uvidíme.
Napísať odpoveď