Nespustitelne video z sdkarty - 31min., 4.3gb - možno ho obnoviť?
Nespustitelne video z sdkarty - 31min., 4.3gb - možno ho obnoviť?
Zdravim, potreboval som natočiť na mojom telefóne so systémom android dlhšie video. Video malo na konci cca 31 minút, stopol som ho a vrátil sa k mobilu až po približne polhodine. Keď som ho chcel prehrať, už vo fotkách som nevidel náhľad a po kliknutí na video mi vypísalo známu hlášku "video nemožno prehrať". Pozrel som podrobnosti videa, tam mi ukázalo, že jeho veľkosť je 4.3gb. Potom som restartoval telefón. Po reštartovani mi ukazuje, že toto video má 0B. Rozmýšľal som, či som reštartom nemohol nejak pomrvit to, že video sa spracovávalo ešte v RAM a reštartom sa RAM vymazala, ale ako som uviedol vyššie, po stopnuti videa bol dosť dlhý čas nato aby spravil telefón čo je treba. Pamäťová karta má systém súborov FAT32, chcem sa spýtať, či sa oplatí skúsiť obnoviť súbory cez recovu alebo iný software, nakoľko som ešte z pamäťovej karty čo si pamätám data neobnovoval. Vopred ďakujem za odpovede.
Re: Nespustitelne video z sdkarty - 31min., 4.3gb - možno ho obnoviť?
problem bude vo velkosti suboru a suborovom systeme, FAT32 nepodporuje subory vacsie ako 4 giga
-
starysomar
Hardcore addict
V prvom rade bolo treba pokúsiť sa ho stiahnuť. Teraz už - nič...
Urcite skus Recuvu alebo nieco ine. Mohlo by to pomoct. Len kartu bude treba dat do citacky kariet.
-
starysomar
Hardcore addict
A čím skôr, no aj tak moc never v zázrak. Ak dačo zapisovalo medzi tý, bude to v pr...
Pochybujem že by niečo zapisovalo, nevykonal som žiadnu akciu po ukončení nahrávania toho videa, takže k prepisu inými datami pravdepodobne neprišlo. Nepomohla ani Recuva ani getdataback, čo mi vždy pri obnove dať pomohli, súborovy systém tam bol exfat, pri naformatovani SD karty na NTFS mi hneď po jej vložení Android ukazuje že je SD kartu potrebné naformatovat, čiže Android asi nespracuje NTFS a SD si musí sám naformatovat. Potom ide všetko ok, ale aspoň viem, že pri vytváraní videi väčšich ako 4gb budem tie ukladať na vnútornú pamäť telefónu lebo SD karta to.nespracuje.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Riesil som pred tyzdnom obnovu z mojej SD karty na ktorej mam hudbu v aute. Mozem s kludom prehlasit, ze tak ako pri GoPro kamere, tak ani pri karte s hudbou z auta sa mi nepodarilo fakticky nic obnovit. Pri externom disku to bolo uplne opacne - podarilo sa mi obnovit vsetko. Myslim si, ze obnova dat z SD karty je problematicka, v domacich podmienkach asi aj nemozna.
Z externého disku som vždy obnovil, lenže doteraz som mal vždy externý disk s pohyblivými časťami, čiže tam z polí to ide.obnovit...ak.by som mal SSD externý disk...tak neviem či by mi program niečo obnovil, keďže tam už sú bunky ako aj pri flashkach.