Tema k hre SnowRunner a tiez predoslym hram Spintires a MudRunner.
Recenzie:
Spintires: Sector (75%)
MudRunner: Games.cz (70%)
SnowRunner: Sector (85%)
Tuto seriu som dlho sledoval, no vyskusal som az MudRunner, ked bola zadarmo na Epic, po niekolkych mesiacoch som to zacal hrat a po dlhej dobe ma nejaka hra vazne bavila, dlho som cakal na nieco podobne, ako stara hra Screamer 4x4, prip. nieco hratelnejsie ako ETS2 a toto je prave ono, hlavne SnowRunner je uz komplexnejsia hra, kde je viac typov misii, nie len prevazanie dreva ako v prvych dvoch hrach. Taktiez oproti napr. ETS2 sa daju tieto hry hrat na gamepade, iba niekedy je treba pouzit mys, ale pri ETS2 bolo nutne pouzivat aj mys, aj klavesnicu neustale, nedali sa vsetky akcie priradit na gamepad.
Nevyhody v prvych dvoch hrach su, ze je tam len 1 misia na mapu, prevazanie dreva, aj ked tak jednoduche to nie je a su nutne dalsie veci, v SnowRunner su uz rozne druhy missi, rozne naklady a pod., ale svet je stale prazdny, ziadne auta, ludia, v tejto dobre sa to da povazovat za karantenu, je to asi jedina a hlavna nevyhoda, velmi mi to ale nevadi.
MudRunner mam takmer prejdene na hardcore obtiaznosti, teraz je v akcii aj Spintires, aj SnowRunner:
https://gg.deals/game/spintires/
https://gg.deals/us/game/snowrunner/
K Spintires, chcem si to kupit, ale mam par otazok: Chernobyl Bundle obsahuje aj povodnu hru, spravne? Oplati sa len povodna alebo aj Chernobyl - konkretne za ceny 2.40/4.60$? Official store "green man gaming" mi blokuje uBlock, je to doveryhodny obchod?
K SnowRunner, je teraz dobra akcia, zo 60€ na priblizne 40€ aj so Season pass, ale Epic by mal mat jarny vypredaj, neviete kedy zacne? Ak by daval opat 10€ kupony, tak by som si mohol kupit povodnu hru za 24€ a Season pass za 20€, minus 10€ by to bolo 34€, takze by som este chcel pockat a dovtedy zahrat Spintires. Tiez ma zrejme coskoro skoncit exkluzivita pre Epic a hra by mohla byt aj na Steam, ale to sa mi uz nechce cakat a riskovat, ze tam bude plna cena opat nejaky cas.
SnowRunner
Re: SnowRunner
Kedze prvy prispevok uz nemozem editovat, tak pridavam toto ako samostatny prispevok.
Tipy na vychutnanie si SnowRunner bez spoilerov.
Tieto tipy som nazbieral pocas hrania, nikdy som nechcel kupit nejake OP auto a pripravit sa tak o zazitok z hry, tak snad pomozu aj vam, niektore su pre zaciatocnikov, ine aj pre pokrocilejsich hracov.
- nesnazte sa prehladavat internet, ak to nie je nevyhnutne
- nepreskakujte mapy pre odomknutie lepsich aut
- hrajte mapy po poradi, Michigan ako prvy
- aktivujte si vsetky misie, ak sa da, usetrite si tak neskor zbytocnu cestu len kvoli aktivacii
- pokial je auto prilis pomale, zasekavate sa alebo burate casto, precitajte si kodex, pouzivajte vhodne pneumatiky, zvyseny podvozok, ostatne upgrady, alebo opravte auto
- pokial pouzivate navijak prilis casto, nieco robite zle, precitajte si kodex
- ak neviete dokoncit misiu, alebo dorucit naklad, uistite sa, ze je zabaleny a ze mate aktivovanu spravnu misiu
- pokial mate akykolvek problem, vyskusajte najskor restartovat hru
- ak neviete najst svoje auto, skontrolujte globalnu mapu, vsetky mapy a uschovnu aut
- vacsina skratiek su zle skratky, hlavne pri prvych mapach
- dobre skratky su casto skryte, stale viac
- v hre je vela pasci, miest, kde sa mozete vyburat alebo zapadnut, pokuste sa zapamatat si tieto miesta a najst alternativne cesty, obchadzky
- jazdite dvomi autami, druhe auto moze pomoct prvemu, ak je to potrebne
- planujte cestu, budte kreativni
- ak idete mimo, zastavte hru pomocou Escape, alebo vypnite motor, aby sa vam neminulo palivo
- predavajte upgrady, ktore nepotrebujete, napr. horsi motor, pneumatiky
- nenechavajte privesy po celej mape, nekupujte privesy, ak ich nepotrebujete, predavajte ich po skonceni vsetkych misii
- hrajte s kokpit kamerou, ak je to mozne
- ak hrate na gamepade, zmente v nastaveniach rezim riadenia z gamepadu na volant
- zalohujte si hru z casu na cas, savegame moze byt poskodeny alebo strateny
- nevzdavajte sa, nie je jednoduche prist na to, ako hrat tuto hru "spravne"
Tipy na vychutnanie si SnowRunner bez spoilerov.
Tieto tipy som nazbieral pocas hrania, nikdy som nechcel kupit nejake OP auto a pripravit sa tak o zazitok z hry, tak snad pomozu aj vam, niektore su pre zaciatocnikov, ine aj pre pokrocilejsich hracov.
- nesnazte sa prehladavat internet, ak to nie je nevyhnutne
- nepreskakujte mapy pre odomknutie lepsich aut
- hrajte mapy po poradi, Michigan ako prvy
- aktivujte si vsetky misie, ak sa da, usetrite si tak neskor zbytocnu cestu len kvoli aktivacii
- pokial je auto prilis pomale, zasekavate sa alebo burate casto, precitajte si kodex, pouzivajte vhodne pneumatiky, zvyseny podvozok, ostatne upgrady, alebo opravte auto
- pokial pouzivate navijak prilis casto, nieco robite zle, precitajte si kodex
- ak neviete dokoncit misiu, alebo dorucit naklad, uistite sa, ze je zabaleny a ze mate aktivovanu spravnu misiu
- pokial mate akykolvek problem, vyskusajte najskor restartovat hru
- ak neviete najst svoje auto, skontrolujte globalnu mapu, vsetky mapy a uschovnu aut
- vacsina skratiek su zle skratky, hlavne pri prvych mapach
- dobre skratky su casto skryte, stale viac
- v hre je vela pasci, miest, kde sa mozete vyburat alebo zapadnut, pokuste sa zapamatat si tieto miesta a najst alternativne cesty, obchadzky
- jazdite dvomi autami, druhe auto moze pomoct prvemu, ak je to potrebne
- planujte cestu, budte kreativni
- ak idete mimo, zastavte hru pomocou Escape, alebo vypnite motor, aby sa vam neminulo palivo
- predavajte upgrady, ktore nepotrebujete, napr. horsi motor, pneumatiky
- nenechavajte privesy po celej mape, nekupujte privesy, ak ich nepotrebujete, predavajte ich po skonceni vsetkych misii
- hrajte s kokpit kamerou, ak je to mozne
- ak hrate na gamepade, zmente v nastaveniach rezim riadenia z gamepadu na volant
- zalohujte si hru z casu na cas, savegame moze byt poskodeny alebo strateny
- nevzdavajte sa, nie je jednoduche prist na to, ako hrat tuto hru "spravne"