PC sa nechce vypnut
-
Duressae
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
PC sa nechce vypnut
Čaute mám nepochopiteľný problém. Mám jedno staršie pcčko a rozhodol som sa že mu kúpim 8GB ram a SSD disk. Namontoval som nainštaloval som windows 10 pro zakúpená legálna licencia. No po pár dňoch mi ten PC nejde vypnúť
dávam normálne štart dole vypnúť a nič zhasne monitor ale ventilator a zdroj idu ďalej prešiel som si MS stránky kde to riešili ale ani jedno nevyriešilo môj problém ako rýchle štartovanie PC a spánkove plány. Dokonca som sa dočítal že to môže byť zdroj tak som si povedal prečo nie PC ma 10 Rokov predsa tam hodím nejaký nový lacný zdroj. Ale situáciu to neriešilo. Pozeral som do biosu tam nie je nič zle nastavené. Čo by to mohlo byť iné ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: PC sa nechce vypnut
Co je tam za doska, aky mas bios, skusal si format a nahodit tam Win10 este raz??? Mas zapnuty fast startup vo Windowse???
Skus ako administrator spustit toto: shutdown /s /f /t 0
Pripadne ked kliknes na tlacitko vypnut, tak drz vtedy lavy shift na klavesnici.
Skus ako administrator spustit toto: shutdown /s /f /t 0
Pripadne ked kliknes na tlacitko vypnut, tak drz vtedy lavy shift na klavesnici.
Re: PC sa nechce vypnut
Ako pise hojko, skus ci ti vypne pocitac cez command shutdown, par krat mi to helflo vypnut pocitace, co sa cez start vypnut nedali.
Keby to nepomohlo tak update bios, chipset a power/disk management ovladacov na najnovsie, reset pocitaca a otestovat ci sa po update ovladacov uz bude Win10 normalne vypinat ako ma.
Keby to nepomohlo tak update bios, chipset a power/disk management ovladacov na najnovsie, reset pocitaca a otestovat ci sa po update ovladacov uz bude Win10 normalne vypinat ako ma.