Zdravím, viete mi poradiť nejaký software pre windows ktorý dokáže blokovať iné aplikácie a zároveň seba v určitom čase?
Viem že samotné blokovanie aplikácií zvládne snáď každy antivirovy software ale nieje to tam možné blokovať v určitých časoch a čo je hlavné aby som to odblokoval mi stačí pár klikov takže mi to je nanič. Vďaka
Aplikácia na blokovanie..
Re: Aplikácia na blokovanie..
Neviem ci taky existuje, ale ked dany blokovaci program vypnes, tak prestane fungovat, nie?
Mozno VeraCrypt, vytvoris virtualny disk, jednotku na heslo, tam nainstalujes program a ten sa spusti len ked je dana jednotka "mountnuta", teoreticky spustenie je mozne nacasovat, ale bude nutne zadat heslo, aj ked bez hesla to asi nema vyznam.
Samozrejme, toto nezabrani program nainstalovat na hlavny disk a pouzivat, prip. z USB kluca.
Potom je mozne zasifrovat cely disk, to by uz fungovalo, zalezi to od toho, na co konkretne to ma sluzit.
Mozno VeraCrypt, vytvoris virtualny disk, jednotku na heslo, tam nainstalujes program a ten sa spusti len ked je dana jednotka "mountnuta", teoreticky spustenie je mozne nacasovat, ale bude nutne zadat heslo, aj ked bez hesla to asi nema vyznam.
Samozrejme, toto nezabrani program nainstalovat na hlavny disk a pouzivat, prip. z USB kluca.
Potom je mozne zasifrovat cely disk, to by uz fungovalo, zalezi to od toho, na co konkretne to ma sluzit.
-
starysomar
Hardcore addict
Z toho by sa dalo vychádzať - na čo to má slúžiť. Skús to spresniť.
zdraví, ospravedlňujem sa za oneskorenú reakciu.
V prvom rade je asi názov témy chybný. Pokiaľ viem tak aplikácie sú v mobile a software v pc alebo sa mýlim?
Ja len aby nedošlo k zmätkom. Potrebujem software na PC.
Možno niektorý z vás poznajú aplikáciu pre android AppBlock. V tej aplikácií si môžem nastaviť napr.:
V čase 13:00-14:00 sú blokované aplikácie "facebook, instagram atď"
ZÁROVEŇ a to je tá najdôležitejšia časť si môžem v danom čase zablokovať prístup aj k samoznej aplikácií na blokovanie. Čiže ak budem mať obrovské nutkanie tráviť čas na facebooku a pod. aj napriek tomu že sa musím venovať niečomu inému tak ma k tomu ta aplikácia nepustí nech sa deje čo sa deje.
A niečo podobné hľadám aj na PC.
V prvom rade je asi názov témy chybný. Pokiaľ viem tak aplikácie sú v mobile a software v pc alebo sa mýlim?
Ja len aby nedošlo k zmätkom. Potrebujem software na PC.
Možno niektorý z vás poznajú aplikáciu pre android AppBlock. V tej aplikácií si môžem nastaviť napr.:
V čase 13:00-14:00 sú blokované aplikácie "facebook, instagram atď"
ZÁROVEŇ a to je tá najdôležitejšia časť si môžem v danom čase zablokovať prístup aj k samoznej aplikácií na blokovanie. Čiže ak budem mať obrovské nutkanie tráviť čas na facebooku a pod. aj napriek tomu že sa musím venovať niečomu inému tak ma k tomu ta aplikácia nepustí nech sa deje čo sa deje.
A niečo podobné hľadám aj na PC.
Nie nevypneš. Tá aplikácia ti nedovolí ti z ničím manipulovať. Samozrejme to mám v telefóne takže to možno funguje inak. V pc teoreticky cez Task-manager by ten software vypínať išlo ale kebyže zabolokujem aj task-manager tak by to malo byť v suchu. Samozrejme rozumiem tomu že vy zdatnejší by ste si našli aj iný spôsob ale o to tu nejde..Dreamer napísal: 02 apr 2021, 23:12 Neviem ci taky existuje, ale ked dany blokovaci program vypnes, tak prestane fungovat, nie?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Windows 10 ma Family Safety, to by mohlo byt nieco take co potrebujes - vies obmedzovat aplikacie, weby atd...: https://support.microsoft.com/sk-sk/acc ... f610447a05
Alza ma k tomu ake take vysvetlenie: https://www.alza.sk/ako-funguje-microsoft-family-safety
Alza ma k tomu ake take vysvetlenie: https://www.alza.sk/ako-funguje-microsoft-family-safety