Viete niekto o českom alebo slovenskom hostingu kde sa dá platiť month to month hosting a nemusím kupovať hosting na 1 rok? povedzme kúpim si domenu .sk za 8 eur a budem už iba platiť hosting po mesačných splátkach, je to v našich končinách možné? alebo za kolko sa dá najlacnejšie dostať stránka online (aj apache,mysql tam musí byť pre phpko).
Rozmýšľal som že kúpim domenu .sk cez wedos a nájdem si nejaký zahraničný month-to-month hosting, problém je že väčšina hosting služieb má cenu nastavenú tak že 2 mesačné platby sú drahšie ako kúpiť hosting na celý rok + tam dajú setup fee. Vedel by niekto pomôcť?
Hosting na mesačné splátky
-
kuric99
Re: Hosting na mesačné splátky
Na čo ti je hosting na 1 mesiac? tých pár eur za ročný hosting ti príde až tak veľa? Ja by som WS nepodporoval už len kvôli politickému backgroudu... Active24 sa tuším volá jeden celkom fajn hosting, myslím že tam majú tiež mesačné platby takže radšej to.
Aky ma momentalne WS politicky background? Ci ta len sere, ze tvoj idol je neschopny ucitel, ktory sa zmohol len na obchytkavanie ziacok a niekto iny zalozil uspesnu firmu?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
kuric99: Hodnotit hosting na zaklade politike je tak trochu mimo. A o to viac mimo, ked Truban predal Websupport uz davnejsie.
ja mam https://www.yoxhost.com/ ale neviem ci este beru zakaznikov, mali akciu, mam niekolko domen u nich za par supiek, lacnejsie ako OVH. Da sa platit mesacne, ale mas to o par eur drahsie ked to prepocitas na rok.
ja by som ti to hostol za zobracenku