USA

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Retsko napísal:Vyspela rozvojova krajina??? A ja som si vzdy myslel ze rozvojove su tie menej bohate, ktore este len prebiehaju rozvojom... ;)
Nj, zle som sa vyjadril. Myslel som technicku vyspelu krajinu alebo ako to nazvat.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

hojko napísal:Samozrejme, tie cisla su dobre palky a len zdaleka to dokazuje, ze velka cast americanov je hlupa. Ale keby si si u nas zobral ciganov, tak je to tiez pekne precnento, avsak na rozdiel od USA, my sa nehrame na vyspelu rozvojovu krajinu, ktora ma peniaze, armadu a zasahuje do vsetkeho...
Suhlas. Este pre zaujimavost... Keby sme na Slovensku povazovali rovno vsetkych romov za negramotnych (co je samozrejme nezmysel), tak je to 1,7% obyvatelstva naoproti 4% (11 mil.) negramotnych obyvatelov v USA. U nas sa pritom negramotnost oficialne ani nevykazuje, pretoze pri poslednom prieskume to bolo cca 7000 obyvatelov, co predstavuje cca 0,128% z celkoveho poctu obyvatelov Slovenska. Absolutne cisla sa samozrejme nedozvieme, no nech sa tieto cisla snazime zaokruhlit akokolvek, v negramotnosti USA nesiahame ani len po clenky. Ked si zoberieme podmienky, v ktorych si tam ludia ziju a ake $ kazdorocne tamojsia vlada mina na pitchoviny, tak obsah pojmu hanba je slaby odvar reality... God Bless the USA and Us All!
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

njn ved USA je lepsia vo vsetkom. tak preco nie aj v tomto :)
panter2005
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa panter2005 »

Tomasito napísal:Ked si zoberieme podmienky, v ktorych si tam ludia ziju a ake $ kazdorocne tamojsia vlada mina na pitchoviny, tak obsah pojmu hanba je slaby odvar reality... God Bless the USA and Us All!
Ludia si tu ziju tak ako inde... vsetko ma svoje klady aj zapory. Mozes zarobit 2000 dolace mesacne, ale ked mas dat len za dane 15000 rocne tak neviem... Ludia robia stat, politiku, ekonomiku. Ludia rozhoduju o tom ako sa v state zije... Ked na slovensku vladne cigan zo spisa niet sa co cudovat ze sa kradne na vsetkych postoch... Peniaze tu nemaju ziadnu hodnotu. Hodnotu ma clovek... :shock:
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

ma len zarazila sprava co bola vcera v telke ze 11 milionov americanov nevie citat a pisat tak holt to som si o USA vazne nemyslel :lol:
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

Sheep napísal:ma len zarazila sprava co bola vcera v telke ze 11 milionov americanov nevie citat a pisat tak holt to som si o USA vazne nemyslel :lol:
ale sak to neni vela... :D
to su take akurat cechy... :D
no, verim ze sa polepsia a bude ich stale viac a viac...
v podstate, ak by nevedeli pisat/citat vsetci amici, nemal by kto podpisat rozkaz na vojnu, ak by ho aj nejako podpisal, neboli by schopny ho precitat a tak by sa vojna nekonala...
a bol by konecne mier... :)
Tomasito
VIP
VIP

panter2005 napísal:Ludia si tu ziju tak ako inde... vsetko ma svoje klady aj zapory. Mozes zarobit 2000 dolace mesacne, ale ked mas dat len za dane 15000 rocne tak neviem... Ludia robia stat, politiku, ekonomiku. Ludia rozhoduju o tom ako sa v state zije... Ked na slovensku vladne cigan zo spisa niet sa co cudovat ze sa kradne na vsetkych postoch... Peniaze tu nemaju ziadnu hodnotu. Hodnotu ma clovek... :shock:
Podstata mojho prispevku bola sice inde, ale aj tak... slova ktore si citoval mali zvyraznit slova predchadzajuce, t.j. v pripade USA sa zdaleka nejedna o chudobnu krajinu, v pripade ktorej by sa dalo taketo % negramotnych obyvatelov ospravedlnit (kde ludia nemaju na chleba, tazko mozno ocakavat vysoku gramotnost). Faktom vsak je, ze USA patria medzi krajiny s najvacsou spotrebou na jedneho obyvatela (% z HDP). Za aku cenu, to je samozrejme na dalsiu diskusiu (totalna strata ekonomickej nezavislosti, obrovska zadlzenost- uz len voci Cine, odmietanie znizovania sklennikovych plynov (CO2), ekonomicky motivovane vojenske invazie etc.). Je teda smutne, ze popri takto nahanobenych- da sa povedat, ze z velkej casti cudzich- peniazoch to so vzdelanostnou urovnou v USA vyzera tak ako vyzera... Ak teda ludia robia stat, politiku, ekonomiku,... tak by malo byt v zaujme kazdej krajiny, aby tito ludia boli vzdelani. Lenze v pripade USA by sa uz potom nedalo manipulovat s verejnou mienkou tak lahko, ako je tomu dnes- vzdelanejsieho cloveka zmanipulujes tazsie ako menej vzdelaneho, resp. nevzdelaneho... That´s it
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

deblasco napísal:ale sak to neni vela... :D
to su take akurat cechy... :D
no, verim ze sa polepsia a bude ich stale viac a viac...
v podstate, ak by nevedeli pisat/citat vsetci amici, nemal by kto podpisat rozkaz na vojnu, ak by ho aj nejako podpisal, neboli by schopny ho precitat a tak by sa vojna nekonala...
a bol by konecne mier... :)
Aaaale ved ten "rozkaz" na vojnu podpisuje samotny pan prezident G.W.Bush... Tak vidis ze sa to da aj bez gramotnosti...
Les
King
King

Nech zije Amerika, smrt teroristom !

Príspevok od používateľa Les »

Kazdy jeden clovek (hlavne hejslovaci a im podobni) by si mali precitat nasledovny clanok od Iva Samsona, analytika. Ivo Samson je jednym z najvyraznejsich osobnosti co sa tyka analyzy politiky nielen SR, ale aj EU. A veselo kritizujte USA dalej... Prajem Vam, aby ste dokoncili aspon to stredoskolske vzdelanie a v novom roku aby Vam On "nalial" viacej rozumu do hlavy. Prajem Vam stastny novy rok, bez xenofobnych bluzneni a podobnych sprostosti.

No a teraz sa dajte veselo do toho citania a nieze, Vam tymto prispevkom pokazim silvestra. :)

P.S. Dakujem vsetkym americkym vojakom a ich spojencom, ktori nas chrania pred primitivnymi teroristami este aj na Stedry vecer.
Prílohy
Ivo Samson.rar
(607.35 KiB) 63 stiahnutí
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Re: Nech zije Amerika, smrt teroristom !

Príspevok od používateľa p4ra »

Les napísal:Kazdy jeden clovek (hlavne hejslovaci a im podobni) by si mali precitat nasledovny clanok od Iva Samsona, analytika. Ivo Samson je jednym z najvyraznejsich osobnosti co sa tyka analyzy politiky nielen SR, ale aj EU. A veselo kritizujte USA dalej... Prajem Vam, aby ste dokoncili aspon to stredoskolske vzdelanie a v novom roku aby Vam On "nalial" viacej rozumu do hlavy. Prajem Vam stastny novy rok, bez xenofobnych bluzneni a podobnych sprostosti.

No a teraz sa dajte veselo do toho citania a nieze, Vam tymto prispevkom pokazim silvestra. :)

P.S. Dakujem vsetkym americkym vojakom a ich spojencom, ktori nas chrania pred primitivnymi teroristami este aj na Stedry vecer.
Niektorym to darmo budes vysvetlovat. :wink:
mastermind
VIP
VIP

odporucam pozriet si toto. ma to 80MB je to v eng. ale je to zaujimave

Kód: Vybrať všetko

http://files.filefront.com/OutFOXedwmv/;4517447;;/fileinfo.html
maslo
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa maslo »

Les napísal:Kazdy jeden clovek (hlavne hejslovaci a im podobni) by si mali precitat nasledovny clanok od Iva Samsona, analytika. Ivo Samson je jednym z najvyraznejsich osobnosti co sa tyka analyzy politiky nielen SR, ale aj EU. A veselo kritizujte USA dalej... Prajem Vam, aby ste dokoncili aspon to stredoskolske vzdelanie a v novom roku aby Vam On "nalial" viacej rozumu do hlavy. Prajem Vam stastny novy rok, bez xenofobnych bluzneni a podobnych sprostosti.

myslim ze ti co vystudovali v USa a maju v hlave americke rozumy su ti najlepsi
Tomasito
VIP
VIP

Takto tendencne napisany clanok som uz dlho necital (analytik bez konkretnej vizie alternativy, ktory jazykom bacu z Ocovej miesa hrusky s jablkami), ale od I. Samsona to nie je nic neobvykle, najma pokial ide o otazky USA a Izraela. Kto pozna jeho nazory k tymto temam, vie o com pisem (vid. napr. http://www.changenet.sk/?section=forum& ... &cat=14820). A s tebou Les sa nema vyznam pustat do rozboru toho co pisal, pretoze po vecnej stranke nedokazes obhajit ani vlastny nazor...

PS: I. Samson patri medzi politologov zidovskeho povodu spolu s menami ako napr. Fedor Gal, M. Kusy, Grigorij Meseznikov,...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Tomasito napísal:PS: I. Samson patri medzi politologov zidovskeho povodu spolu s menami ako napr. Fedor Gal, M. Kusy , Grigorij Meseznikov,...
Predbehol si ma :mafia:

Dakujem vsetkym americkym vojakom a ich spojencom, ktori chrania zaujmy Izraelu a jeho zamorskej kolonie. (povedal to sam Usama, tak ten hadam vie o com hovori :) )

Tiez si mozte pozriet.. http://www.nationalvanguard.org/docs/vi ... d_iraq.wmv
mastermind napísal:odporucam pozriet si toto. ma to 80MB je to v eng. ale je to zaujimave

Kód: Vybrať všetko

http://files.filefront.com/OutFOXedwmv/;4517447;;/fileinfo.html
O com to je??
mastermind
VIP
VIP

Aryan Angel napísal:O com to je??
taky dokument o spravodajstve FOX. o R. Murdochovi a o sile medii. celkom nice, mne sa to pacilo
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Tomasito napísal:Takto tendencne napisany clanok som uz dlho necital (analytik bez konkretnej vizie alternativy, ktory jazykom bacu z Ocovej miesa hrusky s jablkami), ale od I. Samsona to nie je nic neobvykle, najma pokial ide o otazky USA a Izraela. Kto pozna jeho nazory k tymto temam, vie o com pisem (vid. napr. http://www.changenet.sk/?section=forum& ... &cat=14820). A s tebou Les sa nema vyznam pustat do rozboru toho co pisal, pretoze po vecnej stranke nedokazes obhajit ani vlastny nazor...

PS: I. Samson patri medzi politologov zidovskeho povodu spolu s menami ako napr. Fedor Gal, M. Kusy , Grigorij Meseznikov,...
Vianoce su uz prec ale este by si mohol obdarovat svojich blizkych kamosov knihami o Rudoflovi Hessovi...
Bodaj by si bol aspon s polovice takym clovekom akym je Ivo Samson a ti druhi, ktorych menujes. No ale co uz, boh kazdeho neobdaril normalnym rozmyslanim. Prijemne vianocne sviatky ti prajem a hlavne asi pre teba je, ze budu biele... Viem, ze bielu farbu mas velmi rad...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

tak tak, nemoze byt kazdy "vyvolenym" :wink:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

no hadam si pozriem nejake dokumenty z foxu o USA, co sa mi dostahovali. Dufam ze mi nepride zle ked to budem pozerat.
sophie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sophie »

co mate vsetci proti USA? je pravda, ze je tak mozno zla politika (Bush vie niekedy riadne zatat), mozno je tam vela svinstiev, podvodov, ale povedzte mi v ktorej krajine to tak nie je, kazda krajina ma svoje plusy aj minusy...ja osobne si myslim, ze USA je v pohode, je to krajina vela moznosti, da sa tam naucit jazyk a pod. Nema zmysel na nu nadavat, pretoze ani my nie sme svati...ja by som sa do USA rada pozrela, najma do Texasu a Colorada
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

sophie evidentne si necitala celu temu, resp. ine prispevky od urcitych ludi na fore. Nikto by o ameriku ani len nezavadil, nebyt istych ludi, pre ktorych nic lepsie a dokonalejsie ako USA neexistuje.
Napísať odpoveď