Caste smskovanie s inym
Caste smskovanie s inym
Priatelka si pise s ex-kolegom z prace. Na moj vkus prilis casto/pravidelne. 5-6 sprav jeden den ona jemu, druhy den jej on posle 5-6, potom zas ona odpovie na vsetky atd. Niekedy 1-2 dni pauza a zase. Trva to uz pol roka. Nepisu si ziadne intimne/steklive veci, skor klabosenie - praca, sviatky, dovolenky, hobby, vtipky, hudba, ze cvici jogu, ze kupujeme postel, ze sa jej niektore dni zle spalo, no aj tak som z toho trochu nervozny. Mozno byt nemusim, ten exkolega ma tiez priatelku, ja s tou svojou byvam. Ale moj pohlad chlapa je, ze ja by som si nepisal s babou kazdy 2.-3. den pol roka vkuse, ak by ma niecim nepritahovala. Nemusel by som hned mat nieco za lubom, ale nejaka forma zaujmu/pritazlivosti by tam musela byt. V opacnom pripade by som to postupne zahral do autu, odpovedal smajlami, z ktorych druha strana pochopi, ze co uz na to sa da odposat, a zhaslo by to. Ak niekoho beriem ako kamosa/kamosku, prehodim par sprav raz za mesiac, alebo si cinkneme, co nove, a potom dlhsi cas nic. (predpokladam, ze chlapi suhlasia, ale ak nie, tak napiste;). Pride mi, ze taketo pravidelne/obsiahle konverzacie, su skor o spoznavani sa, zvedavosti (su sice ex-kolegovia, ale nie nejako blizki, boli spolu v kancli mozno stvrt roka a ta moja potom menila pracu).
Hlavne by ma vsak zaujimal zensky pohlad - pisete si touto pravidelnostou s chalanmi, ktorych beriete fakt len ako kamosov? Diky!:)
PS: Nez sa zacnete rozculovat, ze jej leziem do telefonu - neleziem, mali sme k tomu debatku:D
Hlavne by ma vsak zaujimal zensky pohlad - pisete si touto pravidelnostou s chalanmi, ktorych beriete fakt len ako kamosov? Diky!:)
PS: Nez sa zacnete rozculovat, ze jej leziem do telefonu - neleziem, mali sme k tomu debatku:D
Re: Caste smskovanie s inym
Na začiatok by som uvítal, že ked ti tu poradíme, že s odstupom času aj odpíšeš ako to celé skončilo medzi vami.
Ci je muž kolega, ex kolega, kamarát, pre ženu stále je to muž, maj to na pamäti. Sú tu témy kde chalanisko sa sťažoval tým, ako si jeho frajerka rozumie s kolegami, nechcel venovať extra tomu pozornosť a dopadlo to tak, že ho podviedla s nimi na byte.
V inej téme, zase frajerka ineho chalana odcestovala s kolegom do zahranicia, skrátka tomu svojmu dala kopačky.
V osobnej skúsenosti jedneho dlhoročného úžívatela tohto fora, mal frajerku ktorá k nemu z nicoho nič bola k nemu odmeraná a dopadlo to tak, že aj ona si zacala so svojim kolegom z práce.
U vás je to trošku iné kedže je ten jej kolega zadaný,a zakazovať niečo tvojej priatelke aby si sním nepísala to by tiez nebolo 2 krát múdre. Reku píš si aj ty s inými ženami, kolegynami a ako to dopadne tak to dopadne čo sa budeš nervovať, stresovať, bud si veríte jeden druhému alebo nie. Prinajhoršom ťa podvedie a budes vedieť ze stojí za riť a príde dalsia, tak to chodí.
Ci je muž kolega, ex kolega, kamarát, pre ženu stále je to muž, maj to na pamäti. Sú tu témy kde chalanisko sa sťažoval tým, ako si jeho frajerka rozumie s kolegami, nechcel venovať extra tomu pozornosť a dopadlo to tak, že ho podviedla s nimi na byte.
V inej téme, zase frajerka ineho chalana odcestovala s kolegom do zahranicia, skrátka tomu svojmu dala kopačky.
V osobnej skúsenosti jedneho dlhoročného úžívatela tohto fora, mal frajerku ktorá k nemu z nicoho nič bola k nemu odmeraná a dopadlo to tak, že aj ona si zacala so svojim kolegom z práce.
U vás je to trošku iné kedže je ten jej kolega zadaný,a zakazovať niečo tvojej priatelke aby si sním nepísala to by tiez nebolo 2 krát múdre. Reku píš si aj ty s inými ženami, kolegynami a ako to dopadne tak to dopadne čo sa budeš nervovať, stresovať, bud si veríte jeden druhému alebo nie. Prinajhoršom ťa podvedie a budes vedieť ze stojí za riť a príde dalsia, tak to chodí.
-
starysomar
Hardcore addict
Sprostosť. Teda minimálne to tak nie je "obecne". Manželka si píše s kým chce, nestarám sa do toho vôbec, nepozerám jej do mobilu aani sa nepýtam. Chodila s kamoškou a niekedy aj sama do zmiešanej sauny, chodieva s kolegami z práce raz-dvakrát ročne na akcie a tak. Sme spolu vyše 35 rokov.
Niektorí ľudia si mýlia partnera s vlastníctvom. Potom tak aj vzťahy a manželstvá vyzerajú. Dávnejšie som nejaké roky pracovne chodil po bytoch, rodinných domoch a zarážalo ma, koľko ľudí o partnerovi - partnerke hovorilo on, ona. Taký život a vzťah by ma skutočne nebavil ...
Niektorí ľudia si mýlia partnera s vlastníctvom. Potom tak aj vzťahy a manželstvá vyzerajú. Dávnejšie som nejaké roky pracovne chodil po bytoch, rodinných domoch a zarážalo ma, koľko ľudí o partnerovi - partnerke hovorilo on, ona. Taký život a vzťah by ma skutočne nebavil ...
starysomar -Jasné každý má nejaké skúsenosti. Kto chce si s niekym začať, nato stačí aj rýchlovka 5 minút a partner sa to nikdy nemusí dozvedieť. Ty si zase z generácie kedy ludia mali max 3. životných partnerov za život. Teraz su generácie kedy má niekto 3. partnerov do pol roka.
Inak Palo baby sem chodia sporadicky, asi zo 2-3. Ale ženy berú kamošov bud vážne ako kamošov v štýle (popíšeme o hocičom, pod mi opravit práčku,odvezieš ma pokazilo sa mi auto, frajer ma nechal
atd). Alebo ako kamošov s výhodami (sex) ked sa žena nechce viazať ale chýba jej sex tak zavolá kamoša lebo sa uz poznaju ak nechce ísť s niekym cudzím. Pri kolegoch to je to isté, popozeraj témy a uvidíš že si nevymyšlam nič co by neexistovalo.
Inak Palo baby sem chodia sporadicky, asi zo 2-3. Ale ženy berú kamošov bud vážne ako kamošov v štýle (popíšeme o hocičom, pod mi opravit práčku,odvezieš ma pokazilo sa mi auto, frajer ma nechal
Blastbit
ziarlivost je, ked sa nad tym racionalne zamyslis, smiešna a zbytočná. Na druhej strane, existuju pary ktore to vzajomne ziarlenie bavi a urcitym sposobo naplna. Takze tak.
ziarlivost je, ked sa nad tym racionalne zamyslis, smiešna a zbytočná. Na druhej strane, existuju pary ktore to vzajomne ziarlenie bavi a urcitym sposobo naplna. Takze tak.
Jasné niektoré páry to aj vzrušuje, milačik chod si poflirtovat s hentou a on povie zlatko chod si poflirtovat s hentým a potom ked sa skončia flirty tak to zakončí ten pár vo vášnivom trtošení prípadne, aj v trojke 
To aby Palo ale vedel ze kolegovia niesu tak neškodný ako by sa mohlo zdať, takých tém kolega-frajerka tu najde dosť.
To aby Palo ale vedel ze kolegovia niesu tak neškodný ako by sa mohlo zdať, takých tém kolega-frajerka tu najde dosť.
To ano, ale ked druha strana bude chciet, tak "zabočí" aj keby sa on postavil na hlavu, ustriehnut sa to 100percentne nikdy neda. Druhy clovek nie je nas majetok, moze si rovit deafacto co chce, resp do coho ho vlastné podvedomie dotlačí. Vsetky bytosti ktore existuju, to je len sposob akym sa presuvaju a množia gény, sme iba ich "vehikulum", oni si nas vytvorili na svoje potreby.
-
starysomar
Hardcore addict
Priatelia, niektorí (mladší) sa trochu mýlite. V minulosti bolo VIAC promiskuity, neboli zábavky ako dnes - internet, hry atd. Aj mladí mali skôr prvé sexuálne skúsenosti (v priemere.)
Len sa o tom nesmelo moc kecať.
V siedmej triede základnej školy sme mali už iba dve panny - prevalilo sa... (učiteľku nerátam)
Už dávno platilo, že ak do roka vydržalo 10% manželstiev (v Blave) - bol to úspech.
Ku žiarlivosti - je to porucha. Partner NIE JE majetok!
K inému - veľmi múdra pani herečka Jiřina Bohdalová strašne dávno vyslovila myšlienku, že chytrá ženská popostrčí chlapa do průseru... a on, ak za dačo stojí - je potom doma lepší, pozornejší a tak. Ak za to nestojí - preč od neho
Len sa o tom nesmelo moc kecať.
V siedmej triede základnej školy sme mali už iba dve panny - prevalilo sa... (učiteľku nerátam)
Už dávno platilo, že ak do roka vydržalo 10% manželstiev (v Blave) - bol to úspech.
Ku žiarlivosti - je to porucha. Partner NIE JE majetok!
K inému - veľmi múdra pani herečka Jiřina Bohdalová strašne dávno vyslovila myšlienku, že chytrá ženská popostrčí chlapa do průseru... a on, ak za dačo stojí - je potom doma lepší, pozornejší a tak. Ak za to nestojí - preč od neho
starysomar, ak ste mali v 7micke na zakladke uz iba 2 panny, tak vacsina boli chlapci, alebo by mal niekto sediet v base.
Akekolvek pisanie s kolegom mimo pracu mi pride v monogamnom vztahu cez ciaru. Je neuveritelne, co dnes ludia pokladaju za "majetnicke" spravanie partnera, len aby ospravedlnili svoje zlyhanie. Staci si polozit uplne jednoduchu otazku. Vadi ti to? Ak ti to vadi, daj to najavo. Na tom predsa nemoze byt nic zle, mat vo vztahu urcite "pravidla". Ak ich neakceptuje hladaj inu, lebo skor ci neskor to bude skripat, alebo ta podvedie. Kazdy chlap uz raz poslal k vode nejaku promiskuitnu zensku, takze nebudes prvy. Necakaj, kym sa ti vyhadze kar, potom uz bude neskoro nieco riesit
Ak nemate decka a nie ste manzelia, tak je to vec, ktoru vyriesis jednym rozhovorom.
Akekolvek pisanie s kolegom mimo pracu mi pride v monogamnom vztahu cez ciaru. Je neuveritelne, co dnes ludia pokladaju za "majetnicke" spravanie partnera, len aby ospravedlnili svoje zlyhanie. Staci si polozit uplne jednoduchu otazku. Vadi ti to? Ak ti to vadi, daj to najavo. Na tom predsa nemoze byt nic zle, mat vo vztahu urcite "pravidla". Ak ich neakceptuje hladaj inu, lebo skor ci neskor to bude skripat, alebo ta podvedie. Kazdy chlap uz raz poslal k vode nejaku promiskuitnu zensku, takze nebudes prvy. Necakaj, kym sa ti vyhadze kar, potom uz bude neskoro nieco riesit
ja si myslim ze v dnesnej dobe to nie je az tak neobvykle, ze zeny maju mimo svojho partnera aj kamaratov s ktorymi pravidelne komunikuju a nevidel by som v tom automaticky nieco nebezpecne. Na druhej strane ano, moze sa stat cokolvek, ale taky je zivot.
Inac suhlasim s tym co napisal starysomar.
Celkovo je to o nastaveni konkretnych ludi, niekto je puritansky a iny uvolneni az promiskuitnejsi, tak jedine co je dolezite aby ti dvaja boli v tomto podobni.
Inac suhlasim s tym co napisal starysomar.
Celkovo je to o nastaveni konkretnych ludi, niekto je puritansky a iny uvolneni az promiskuitnejsi, tak jedine co je dolezite aby ti dvaja boli v tomto podobni.
Písal som si jeden čas so zadanou. Na začiatku nevinná komunikácia, pár smsiek do týždňa. Takisto by jej muž nemal čo vytýkať. No akosi chcela stále viac a viac. Vysvitlo, že jej "niečo" chýba. No pôsobilo to ako kamarátsky záujem na tému hobby, rodina, názory na to či tamto. Až to z nej raz vyliezlo v rozhovore medzi 4 očami.
Nepoznám dotyčného, no z vlastnej skúsenosti žena, ktorá mi píše 5-6 správ denne nechce iba klábosiť. Možno to ani sama nevie, len sa bojí si to priznať, lebo jej je ľúto zahadzovať vzťah a ten druhý by tiež musel opustiť partnerku. Súčasné messengere majú možnosť šifrovať a stlmiť komunikáciu s konkrétnou osobou, takže tých 5-6 nevinných správ nemusí byť všetko.
Po mojej skúsenosti so zadanou neverím, že doba sa v tomto mení, mení sa iba tolerancia a posúva sa latka, čo je a čo nie je za hranou vo vzťahu. Ja by som to netoleroval, pokiaľ dotyčného osobne nepoznám a nie je to rodinný známy.
Nepoznám dotyčného, no z vlastnej skúsenosti žena, ktorá mi píše 5-6 správ denne nechce iba klábosiť. Možno to ani sama nevie, len sa bojí si to priznať, lebo jej je ľúto zahadzovať vzťah a ten druhý by tiež musel opustiť partnerku. Súčasné messengere majú možnosť šifrovať a stlmiť komunikáciu s konkrétnou osobou, takže tých 5-6 nevinných správ nemusí byť všetko.
Po mojej skúsenosti so zadanou neverím, že doba sa v tomto mení, mení sa iba tolerancia a posúva sa latka, čo je a čo nie je za hranou vo vzťahu. Ja by som to netoleroval, pokiaľ dotyčného osobne nepoznám a nie je to rodinný známy.
Diky vsetkym za rady a nazory. Dam update - pisanie pokracuje, niekedy castejsie (jeden den ona, druhy den on), inokedy menej casto (2-3 dni pauza), no a co je novinka, ze som uz i mal tu cest dotycneho vidiet nazivo, aj sa s nim rozpravat. Ale nemozem povedat, ze by sa mi vela vyjasnilo. Ta moja ho zavolala, ked sme mali minuly vikend posedenie v meste s mojimi 4 kamosmi, ktori ma prisli navstivit z mojho rodneho mesta. Ona ich nepoznala, tak ze aj ona si zavola dakoho. No a samozrejme dosiel tento exkolega, som cakal ze mozno skor kamosku daku zavola, ale vlastne ani necakal. Hovorila, ze je v meste po dlhej dobe, tak ze bud ho zavola ten vecer, alebo dalsi co sme sli len my 2 sami na festival, alebo na ich firemnu akciu den predtym, alebo len sama s nim niekam vybehne iny den. Takze som bol este celkom happy, ze ten exkolega si vybral takto a nie napr. iny den osamote. Na jednej strane som rad, ze to nebolo uplne separe, teda ze nepovedala tak ty si bud so svojimi a ja si skocim pokecat inam s exkolegom. Na druhej strane, stretli sa inde, prisli peso k nam snad hodinu kracali, potom klabosili nonstop pomaly, akoze nieco sa chalan pytal aj mna, tak sme kratko pokecali, ale furt sa bavili s tou mojou, smiali, pozerali po sebe, v klube keby nebol zakaz tancovania kvoli covidu, tak by urcite tancovali cely vecer (ja nie som popravde taky tanecnik, no oni sa uz dohodli, ze pre dnesok nevadi, nabuduce uz to bude aj s tancom...), potom ked uz sme mali trosku vypite, sa smiala na kazdej blbosti, co povedal (dovtedy len na kazdej druhej). Keby som ju obcas ja nechytil a nedal jej pusu, tak si myslim, ze ludia naokolo a snad aj ti moji kamosi by ani nevedeli, koho je to vlastne priatelka. Ale ako hovorim - keby velmi chcela, kludne sa na ten vecer alebo iny den dohodne len s nim osamote. Inak chalan v pohode, kvoli praci je obcas v nasom meste a obcas v inom (kde ma on priatelku), keby som necitil tuto neistotu, mozno by som s nim aj na pivo vedel zajst obcas. Teraz nas vola do Tatier na chatu, kam teda budem musiet ist, aj ked sa mi az tak nechce, lebo samu tam tu svoju ist nenecham, lebo ta je z toho napadu nadsena... Neviem, zmateny som. Nemyslim si, ze by nieco umyselne pripravovali alebo nebodaj v niecom uz lietali, skor ma strasi, ako velmi si rozumeju, to by videl aj slepy, tak aby to casom neprerastlo do niecoho viac. My sme spolu 2 roky a tu najkrajsiu fazu zamilovanosti mame uz asi za sebou, tak aby pri nejakej krizicke nesla hladat utechu inam... Tak asi tolko aktualne.
-
starysomar
Hardcore addict
A co chces dosiahnut?
Su aj neeroticke priatelstva muz-zena.
Ber veci ako idu. Nadhladom zaujmes, obavami asi nie
Su aj neeroticke priatelstva muz-zena.
Ber veci ako idu. Nadhladom zaujmes, obavami asi nie
proste si rozumeju, ma pravo mat kamarata. Uprimne som stastny ze uz nemusim vo svojom veku riesit taketo ziarlivostno-podozrievajuce situacie, no ale ked to vas mladych baví, prečo nie, musite mat nejaku zabavku 
Keby ťa chce ženská podviesť tak kludne aj snim a o tom sa nikdy nedozvies alebo s hocikým iným. A nato netreba niekolko hodín osamote, sak aj pár minut rýchlovky je postačujuci na podvádzanie. Aspon ze ten jej ex kolega má priatelku tiez, kebyže jej to vycitas že sa sním baví a žeby si žiarlil dosť intenzívne na nich dvoch, tak toto by ju od teba odlákalo. Zeny maju radi jemné ziarlenie od svojho partnera, ziaden extrem. Tak ale vies ex kolega, kamarát je tiež chlap má švonca a vajcia, ale zase ty tiež keby chceš zahnúť svojej babe by sa našli možnosti ako nato. Nikoho správanie, psychiku neovplyvníš kto chce hladá sposoby aj dovody nato ako niečo udržať alebo nechať tak.
Neeroticke priatelstva jedine ak chlap je gay a ženská ho berie ako kamarátku.
Neeroticke priatelstva jedine ak chlap je gay a ženská ho berie ako kamarátku.
-
starysomar
Hardcore addict
"Tiežnázor" ...
Ja som názorov niekde medzi. Chalani vyššie majú pravdu, že má právo na kamaráta, žiarlením ju odstrašíš a všetky tieto otrepané a jasné frázy.
Po tvojom prvom komente (založenie témy) som mal taký názor aj ja.
Po druhom komente som trochu otočil, nie úplne na stranu extrémnej žiarlivosti, a podobne (lebo stále zastávam názor, že ak by ťa chcela podviesť, ide s ním sama, tajne, a nie s vami všetkými), no na druhej strane to čo si na tých riadkoch opísal je vrcholne nevhodné, a ja nie len že by som sa takto pred kamarátmi hanbil (cítil sa ako nejaký "cuck" (neviem či na to v slovenčine máme výraz)), ale hlavne by si ma isto odchytili aj kamaráti medzi štymi očami a spýtali sa, že či je všetko v poriadku. To platí, ak si to opísal naozaj triezvo a objektívne, a nepreháňaš.
Je totiž síce pekné, že starysomar je už dávno vyzretý, rovnako ako jeho manželka, a že oni majú tieto fázy za sebou, tak ti radí v jeho duchu. Neviem koľko máte rokov vy, ale ak ste mladí, tak sú ti jeho rady s prepáčením na nič, pretože tvoja frajerka možno ešte trpí tou krásnou ženskou naivitou.
Práve ako píšeš - teraz je to kamarátstvo, no problém s mladými ľuďmi (aj ženami, aj mužmi) je ten, že žiadny vzťah nefunguje na 100%. Žiadny. Perfektné vzťahy fungujú na 90. Problém začne byť, keď vzniknú vážnejšie problémy (vzniknú, lebo život s tým ide ruka v ruke, vzťahy tiež) a naivný, nerozmýšľajúci človek začne hľadať tých 10% inde. To, či je ten potenciálny nový vzťah horší, alebo XY ďalších negatív vidieť nemusí, v daný moment vidí len tých 10%. A teraz možno (bodaj by) preháňam, ale ak má žena takéhoto človeka v živote, ako tvoja žena jej exkolegu - ku ktorému sa podľa tvojich slov správa ako v učebnicovom príklade prvotného ošiaľu a zamilovanosti (fakt, toto by videl aj slepý, ak nepreháňaš), tak on bude prvá osoba, ktorá ju napadne.
To všetko samozrejme neplatí, ak tvoja žena je verná, zodpovedná, múdra, vyrástla zo ženskej naivity (niektoré nevyrastú celý život) a ten jej kolega tiež nie je hajzel, a je verný svojej žene. Toto samozrejme môže byť, a tiež nemusí. Btw.: Hádaj, komu sa jej ex-kolega ozve ako prvej, ak mu nevyjde jeho aktuálny vzťah.
Každopádne ale, ak si to ja vezmem z druhého pohľadu. Hypoteticky mám kamarátku, ex-kolegyňu, ktorá ma zavolá na stretko s jej chlapom a kamarátmi jeho chlapov (čiže ja som teraz ten jej ex-kolega), tak by som v prvom rade 2x rozmýšľal či ísť, alebo neísť (minimálne by som sa viac krát spýtal, či je s tým jej priateľ v pohode), a ak by som prišiel, a reagovala by na mňa tak, ako si opísal (že pre verejnosť som ja bol jej priateľ, a nie ten jej skutočný priateľ), tak by som sa cítil trápne, zle, a asi by som ten večer ukončil.
A zareagujem ešte na tvrdenie, že existuje neerotické priateľstvo medzi mužom a ženou.
Existuje, ale pokiaľ aspoň jedna strana druhú sexuálne priťahuje, tak neexistuje (čiže vo väčšine prípadov) a nikto ma nepresvedčí o opaku. Platí dvojnásobne pri mladých ľuďoch.
Po tvojom prvom komente (založenie témy) som mal taký názor aj ja.
Po druhom komente som trochu otočil, nie úplne na stranu extrémnej žiarlivosti, a podobne (lebo stále zastávam názor, že ak by ťa chcela podviesť, ide s ním sama, tajne, a nie s vami všetkými), no na druhej strane to čo si na tých riadkoch opísal je vrcholne nevhodné, a ja nie len že by som sa takto pred kamarátmi hanbil (cítil sa ako nejaký "cuck" (neviem či na to v slovenčine máme výraz)), ale hlavne by si ma isto odchytili aj kamaráti medzi štymi očami a spýtali sa, že či je všetko v poriadku. To platí, ak si to opísal naozaj triezvo a objektívne, a nepreháňaš.
Je totiž síce pekné, že starysomar je už dávno vyzretý, rovnako ako jeho manželka, a že oni majú tieto fázy za sebou, tak ti radí v jeho duchu. Neviem koľko máte rokov vy, ale ak ste mladí, tak sú ti jeho rady s prepáčením na nič, pretože tvoja frajerka možno ešte trpí tou krásnou ženskou naivitou.
Práve ako píšeš - teraz je to kamarátstvo, no problém s mladými ľuďmi (aj ženami, aj mužmi) je ten, že žiadny vzťah nefunguje na 100%. Žiadny. Perfektné vzťahy fungujú na 90. Problém začne byť, keď vzniknú vážnejšie problémy (vzniknú, lebo život s tým ide ruka v ruke, vzťahy tiež) a naivný, nerozmýšľajúci človek začne hľadať tých 10% inde. To, či je ten potenciálny nový vzťah horší, alebo XY ďalších negatív vidieť nemusí, v daný moment vidí len tých 10%. A teraz možno (bodaj by) preháňam, ale ak má žena takéhoto človeka v živote, ako tvoja žena jej exkolegu - ku ktorému sa podľa tvojich slov správa ako v učebnicovom príklade prvotného ošiaľu a zamilovanosti (fakt, toto by videl aj slepý, ak nepreháňaš), tak on bude prvá osoba, ktorá ju napadne.
To všetko samozrejme neplatí, ak tvoja žena je verná, zodpovedná, múdra, vyrástla zo ženskej naivity (niektoré nevyrastú celý život) a ten jej kolega tiež nie je hajzel, a je verný svojej žene. Toto samozrejme môže byť, a tiež nemusí. Btw.: Hádaj, komu sa jej ex-kolega ozve ako prvej, ak mu nevyjde jeho aktuálny vzťah.
Každopádne ale, ak si to ja vezmem z druhého pohľadu. Hypoteticky mám kamarátku, ex-kolegyňu, ktorá ma zavolá na stretko s jej chlapom a kamarátmi jeho chlapov (čiže ja som teraz ten jej ex-kolega), tak by som v prvom rade 2x rozmýšľal či ísť, alebo neísť (minimálne by som sa viac krát spýtal, či je s tým jej priateľ v pohode), a ak by som prišiel, a reagovala by na mňa tak, ako si opísal (že pre verejnosť som ja bol jej priateľ, a nie ten jej skutočný priateľ), tak by som sa cítil trápne, zle, a asi by som ten večer ukončil.
A zareagujem ešte na tvrdenie, že existuje neerotické priateľstvo medzi mužom a ženou.
Ja som to mal podobne s bratrancovou bývalou, keď sme boli vonku ja som sa jej venoval niekedy tak 60-70% oni si dali len miestami pusu alebo čo, tak ako to ty opisuješ,a tiež sa ma pár ludí už pýtalo či s ňou chodím ja, alebo on
Ide o to, že sme si proste len hneď v prvý deň ako sme sa poznali sadli, a vytvorili sme super kamarátstvo, nič viac v tom nebolo, ešte som sa pýtal bratranca či mu nevadí, že s ňou trávim tolko času, som mu vravel že nikdy v živote by som si nedovolil na ňu nič skúšať a tak aj bolo. Horšie je že sa niečo medzi nami stalo, ale to už bolo mesiace po ich rozchode, o čom som mu tiež povedal, ale tak to už je odveci, a mam pocit že sa to cele iba pokazilo.
No, ale čo mi z toho vyplýva, že môže ti byť verná, ale možno ti tým ukazuje, že jej niečo chýba, niečo, čo v ňom má a v tebe to nenachádza, ale na druhú stranu to tak vôbec nemusí byť. Musíš byť veeelmi pozorný, ženy sú proste ženy, nepovedia ti nič
Týmpádom Hensym vyvraciam tvoje tvrdenie v posledných súvetiach. Pokiaľ by bola s bratrancom stále, vždy by sme boli super kamaráti a ja by som na ňu nič neskúšal. A tak som to mal už s nejednou kamarátkou...
No, ale čo mi z toho vyplýva, že môže ti byť verná, ale možno ti tým ukazuje, že jej niečo chýba, niečo, čo v ňom má a v tebe to nenachádza, ale na druhú stranu to tak vôbec nemusí byť. Musíš byť veeelmi pozorný, ženy sú proste ženy, nepovedia ti nič
Týmpádom Hensym vyvraciam tvoje tvrdenie v posledných súvetiach. Pokiaľ by bola s bratrancom stále, vždy by sme boli super kamaráti a ja by som na ňu nič neskúšal. A tak som to mal už s nejednou kamarátkou...
Hensym,Merco_
to ze ta niekto eroticky pritahuje, predsa neznamena ze sa s nim automaticky vyspis, mas predsa rozum a nejake tie svoje zivotne priority. A este nieco: u parov ktore su spolu uz nejaky ten piatok predsa nie je nutne za se budu furt pred kamaratmi olizovat aby vsetkym demonstrovali ze spolu tvoria pár, to tak robia mozno 16rocní..
to ze ta niekto eroticky pritahuje, predsa neznamena ze sa s nim automaticky vyspis, mas predsa rozum a nejake tie svoje zivotne priority. A este nieco: u parov ktore su spolu uz nejaky ten piatok predsa nie je nutne za se budu furt pred kamaratmi olizovat aby vsetkym demonstrovali ze spolu tvoria pár, to tak robia mozno 16rocní..
Nič si nevyvrátil, práveže si to potvrdil.
Vaše super dokonalé, úprimné a neerotické kamarátstvo nebolo tmelené úprimnosťou, ale tvojou lojalitou voči tvojmu bratrancovi. Sexuálne napätie tam zjavne existovalo a vtedy úprimné kamarátstvo jednoducho existovať nemôže. Potvrdil si do bodky moje tvrdenie.
gogo: Chytáš za slovíčka, nevravím o oblizovaní na verejnosti pred inými ľuďmi, sám som vo vážnom vzťahu už 6. rok, prvotné fázy máme dávno za sebou, viem ako to chodí. Vravím o reči tela, reakciách na človeka, celkovo. Moja priateľka nežiarli prakticky vôbec, je v tomto absolútne rozumná, keď ju niečo trápi, debatujeme. Ale ak by som pozval na spoločné stretko ex kolegyňu a reagoval by som na ňu tak infantilno-zamilovane, ako opisuje autor témy, tak ma frajerka okamžite konfrontuje, lebo v poriadku to určite nie je. Tobôž nie ak by sme spolu na dennej báze chatovali.
Vaše super dokonalé, úprimné a neerotické kamarátstvo nebolo tmelené úprimnosťou, ale tvojou lojalitou voči tvojmu bratrancovi. Sexuálne napätie tam zjavne existovalo a vtedy úprimné kamarátstvo jednoducho existovať nemôže. Potvrdil si do bodky moje tvrdenie.
gogo: Chytáš za slovíčka, nevravím o oblizovaní na verejnosti pred inými ľuďmi, sám som vo vážnom vzťahu už 6. rok, prvotné fázy máme dávno za sebou, viem ako to chodí. Vravím o reči tela, reakciách na človeka, celkovo. Moja priateľka nežiarli prakticky vôbec, je v tomto absolútne rozumná, keď ju niečo trápi, debatujeme. Ale ak by som pozval na spoločné stretko ex kolegyňu a reagoval by som na ňu tak infantilno-zamilovane, ako opisuje autor témy, tak ma frajerka okamžite konfrontuje, lebo v poriadku to určite nie je. Tobôž nie ak by sme spolu na dennej báze chatovali.