Chyby na novom fore - phpBB 3.3
-
*****HERO*****
Guru wannabe
Re: Chyby na novom fore - phpBB 3.3
mne to na tablete (galaxy tab s5e - android, chrome, mobilna verzia, rozlisko teraz neviem .. asi max) robi tiez, to co spominal acid. ale nedari sa mi to nejak zreprodukovat na PC simulacii.
Mal som to tiez na PC. Aj som to tu chcel nahlasit ale lenivost vyhrala.
Robilo mi to len na druhom monitore ktory mam na vysku. Zacalo to asi pred mesiacom, sporadicky asi kazde tretie nacitanie zoznamu tem.
Rozlisenie webu je 1080p x 1777p.
Ked som devtoole zmenil velkost tak sa to opravilo. Tak isto ked som pouzil zoom +/- tak tiez sa to opravilo.
Ale uz asi tyzden s tym nie je problem.
Robilo mi to len na druhom monitore ktory mam na vysku. Zacalo to asi pred mesiacom, sporadicky asi kazde tretie nacitanie zoznamu tem.
Rozlisenie webu je 1080p x 1777p.
Ked som devtoole zmenil velkost tak sa to opravilo. Tak isto ked som pouzil zoom +/- tak tiez sa to opravilo.
Ale uz asi tyzden s tym nie je problem.
aacid, nemáš nastavený nejaký zoom na úrovni OS? Keď to na desktope pozerám pre všetky šírky od 360 po 2560, tak všade je to fajn.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
So spoilerom je to tak, ze je priamo definovana farba v plugine, nerozlisuje teda zvoleny template.
ok, ospravedlnujem sa, ani som si to neuvedomil ze defaulte in instalacie je tam (aspon v one ui) zoom, ked som to stiahol tak je to uz pekne.Hensym napísal: 16 apr 2021, 20:19 aacid, nemáš nastavený nejaký zoom na úrovni OS? Keď to na desktope pozerám pre všetky šírky od 360 po 2560, tak všade je to fajn.
Na stranke ucp.php?i=ucp_notifications - Spravovať upozornenia sa nedaju oznacit prispevky.
post2380634.html#p2380634
Po kliknutí na druhú fotku sa mi otvorí obrátene.
Po kliknutí na druhú fotku sa mi otvorí obrátene.
-
hojko
Site Admin
fildinko: Ta fotka ma aj v exif hlavicke uvedenu orientaciu ako: bottom right Aj po stiahnuti fotky mi ju IrfanView zobrazuje otocenu. Pri ukladani fotiek do prilohy neprichadza ku komprimacii fotky, takze sa uklada original.
No,co pani?
Ako to vyzera so svetlou temou?
Ako to vyzera so svetlou temou?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
vyzera to trochu svetlejsie ako s tou tmavou. skus si ju nastavit v nastaveniach (predvolby).
Uz dlhsie ma casto odhlasuje na mobile (chrome).
Niekedy aj viac krat za den.
Niekedy aj viac krat za den.
U mna Chrome v mobile bez problemov (Android).
-
masterdead
SysAdmin
Ked sa prihlasujes, volis aj "V budúcnosti ma automaticky prihlásiť"?
Nemas blokovanie/automazanie cookies?
Nemas blokovanie/automazanie cookies?
Mne odhlási z mobilu, keď medzitým prídem na Hojko z PC. A opačne, odhlási ma z PC keď sa prihlásim na mobile.
Neviem či je to úplne pravidlo, ale v poslednej dobe sa mi zdá, že presne toto je dôvod, keď som sa to snažil odsledovať.
Neviem či je to úplne pravidlo, ale v poslednej dobe sa mi zdá, že presne toto je dôvod, keď som sa to snažil odsledovať.
-
starysomar
Hardcore addict
Opera v mobile ma neodhlasuje ani Opera v PC
Jedine, keď čistím cache Opery v PC alebo omylom dám v mobile "Vymazať históriu prehliadania..."
Jedine, keď čistím cache Opery v PC alebo omylom dám v mobile "Vymazať históriu prehliadania..."
-
*****HERO*****
Guru wannabe
mna odhlasuje tak raz za rok. pouzivam to z pc, mobilu, obcas tablet (vsade chrome) a ziadny problem, vsade som prihlaseny stale. prihlasovacia session cookiena ma validitu minimalne na ten rok, takze skor to vidim na problem v klientovi, ze si ju nedrzi
Ked som prihlaseny na hojko - na pc, Windows 10 21H1 64-bit, vo Firefox 94.0.1 (64-bit) alebo Chrome, ked zadam vyhladavanie "dreamer", alebo iny nick, niekedy najdeny vyraz nie je zobrazeny v okne.
Pre testovanie je idealne sa prihlasit vo Firefox, prejst na stranku, kde su vase prispevky v teme viackrat, nasledne Ctrl+F ("highlight all" ma byt aktivovane), zadat vas nick, nasledne len stlacat F3, aktivny vyhladany vyraz je zvyrazneny zelenou farbou pozadia, po niekolkych stlaceniach F3 vyhladany vyraz nie je nikde zobrazeny, prip. je zobrazena ina cast stranky, kde je vyhladany vyraz zvyrazneny fialovou farbou, teda nie aktualny.
Inak, funguje vyhladavanie v teme "od: dreamer", alebo ako presne to funguje, stale na to zabudnem, aj na to, ci to vobec funguje.
Pre testovanie je idealne sa prihlasit vo Firefox, prejst na stranku, kde su vase prispevky v teme viackrat, nasledne Ctrl+F ("highlight all" ma byt aktivovane), zadat vas nick, nasledne len stlacat F3, aktivny vyhladany vyraz je zvyrazneny zelenou farbou pozadia, po niekolkych stlaceniach F3 vyhladany vyraz nie je nikde zobrazeny, prip. je zobrazena ina cast stranky, kde je vyhladany vyraz zvyrazneny fialovou farbou, teda nie aktualny.
Inak, funguje vyhladavanie v teme "od: dreamer", alebo ako presne to funguje, stale na to zabudnem, aj na to, ci to vobec funguje.
Nefunguju youtube videa? Konkretne v tejto teme skom skusal rozne formaty, ale zobrazuje sa len odkaz, nie video.
post2394645.html#p2394645
Test:
Firefox 97.0 (64-bit), Windows 10 21H1 64-bit.
post2394645.html#p2394645
Test:
Firefox 97.0 (64-bit), Windows 10 21H1 64-bit.
-
hojko
Site Admin
Vsimol som si, ze niekedy spravi problem, ak je link ako HTTPS.
Tak teraz to v tejto teme funguje a v tej druhej nie, rovnaky odkaz.