Nejde nacitat windows

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Prioritas
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nejde nacitat windows

Príspevok od používateľa Prioritas »

Zdravim vas
Vcera som chcel zapnut pocitac pri zapnuti sa mi ako prve ukazalo ze moj hdd bol resetovany na povodne hodnoty a dalo mi mozno ist do setup-u alebo pokracovat dal aom ist do setupu a hodilo ma to do nastaveni v biosu, nasledne som chcel pokracovat v nacitani winu pricom mi vyhodilo windows reset menu z moznostami - normalne nacitat win alebo v roznych safe modoch pricom ani z jednej moznosti mi ho nejde nacitat a stale ma vyhodi do windows reset menu. Nwm co dalej dakujem za kazdu radu.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: Nejde nacitat windows

Príspevok od používateľa hojko »

Fancinujuci popis, uplne. Hlavne plno informacii o tom, ze aky mas Windows a dalsie informacie, ktore ty zrejme pokladas za irelevantne. Este by bolo vhodne vysvetlit co je to Windows reset menu, ktore spominas.
Prioritas
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Prioritas »

Win 7

Zobrazi sa windows error recovery okno
Pepo79
Star
Star

Príspevok od používateľa Pepo79 »

Zisiel by sa nejaky screenshot pripojit, ak to nevies viac detailnejsie popisat. Po dalsie taky hruby nastrel co skusit, kedze informacii co si dal nie je vela, skus sa dostat do windows recovery modu kde je command prompt a tam si spusti prikaz chkdsk /f a potom neskor prikaz sfc /scannow . Ak nevies ako nato, vygoogli si podla verzie windows, ako sa vies dostat do command prompt a tam skus tie prikazy.
Napísať odpoveď