Potrebujem poradiť, prosím pekne. Zaplatím za nastavenie skrz teamviewer alebo vzdialenu plochu vopred. Ale niekomu kto to aj vie, minule som zaplatil a nespravil nič....
Mám domeny od wedosu, www.schloos.fun a www.emcedubnik.eu a potrebujem spojazdniť skrz xamp aby som sa pod doménou schloos.fun pripojil na konkretny adresar a taktiez i pod domenou emcedubnik.eu pod konkretny adresar. Pozeral som rôzne návody na youtube ale stále ak robím čo robím vždy mi funguje len jeden adresar pre obidva domény. Neviem kde nastaviť moju staticku verejnu ip a kde localhost kedže presmerovanie dns zaznamov ide cez wedos, je to pre mňa zapeklita situacia a neviem z nej cesty von.
nastavoval som vhosts.config nasledovne:
<VirtualHost *:80>
ServerAdmin webmaster@localhost
DocumentRoot "D:\bf_portable\Xampp\htdocs"
ServerName 88.212.46.1
ErrorLog "logs/localhost-error.log"
CustomLog "logs/localhost-access.log" common
</VirtualHost>
DocumentRoot "D:\bf_portable\Xampp\htdocs"
ServerName schloos.fun
</VirtualHost>
ServerAdmin webmaster@localhost
DocumentRoot "D:\bf_portable\Xampp\htdocs\bf"
ServerName 88.212.46.1
ErrorLog "logs/localhost-error.log"
CustomLog "logs/localhost-access.log" common
</VirtualHost>
DocumentRoot "D:\bf_portable\Xampp\htdocs/bf"
ServerName emcedubnik.eu
</VirtualHost>
a hosts vo windowse server 2012 nasledovne, zapisal som verejnu ip ktoru mam, ani s 127.0.0.1 to neslo, neviem ako dalej
88.212.46.1 schloos.fun
88.212.46.1 emcedubnik.eu
Vdaka Vám
Xamp multiwebhosting
-
Mek
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Xamp multiwebhosting
Podla mna mas problem v ServerName, v oboch pripadoch mas IP adresu. ServerName ma byt ta domena. Teda:
ServerName schloos.fun
a mozes pouzit aj
ServerAlias www.schloos.fun
analogicky aj pre tu druhu domenu.
Ak to pomoze, budem len rad, a ziadne prachy za to nechcem. Minule som ti na to reagoval a uz si sa neozval. Nabuduce take veci typu "zaplatim" radsej ani nepis. Tu na fore si radime zdarma.
ServerName schloos.fun
a mozes pouzit aj
ServerAlias www.schloos.fun
analogicky aj pre tu druhu domenu.
Ak to pomoze, budem len rad, a ziadne prachy za to nechcem. Minule som ti na to reagoval a uz si sa neozval. Nabuduce take veci typu "zaplatim" radsej ani nepis. Tu na fore si radime zdarma.