create winamp skin
create winamp skin
Neviete nejaky slovensky alebo cesky navod ako vyrobit skin na winamp? Na oficialnej stranke je tutorial ale po anglicky a tomu az tak dobre nerozumiem.
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
nemozem hovorit nic ine ako toto,... PC je velmi interaktivna pomocka k vyucbe & zdokonaleniu sa hlavne v anglictine,... here is a chance, so take itp4ra napísal:Neviem ci je na to slovensky navod. Ale, nepochop ma zle naozaj teraz. Citaj po anglicky, to co nebudes vediet si preloz a dokopes sa k vysledku. Jediny ucinny, zaujimavy a rychly sposob, ako sa anglicky naucis je PC, tak to vyuzi. Urcite ho budes len potrebovat.
Jj to chapem lenze toto je dost zlozity text. A ja som sa nikdy anglicky neucil. Zvadnem akurat nejaky tutorial na photoshop ale toto asi nebudem vediet. Toto je pre amatera jak ja moc:Traktorista napísal:nemozem hovorit nic ine ako toto,... PC je velmi interaktivna pomocka k vyucbe & zdokonaleniu sa hlavne v anglictine,... here is a chance, so take it
Kód: Vybrať všetko
http://winamp.com/nsdn/winamp/skinning/classic/main.php-
Traktorista
Guru
tak jo, bez zakladneho chapania toho vela nezmozes,...nitro napísal:Jj to chapem lenze toto je dost zlozity text. A ja som sa nikdy anglicky neucil. Zvadnem akurat nejaky tutorial na photoshop ale toto asi nebudem vediet. Toto je pre amatera jak ja moc:Kód: Vybrať všetko
http://winamp.com/nsdn/winamp/skinning/classic/main.php
ale zas chciet aby ti ten text niekto prekladal,... je toho dost,...
Ne, ne, ne, ja som to nemyslel tak ze mi to ma niekto prekladat, ja len ze ci to niekde neni po slovensky.Traktorista napísal:tak jo, bez zakladneho chapania toho vela nezmozes,...
ale zas chciet aby ti ten text niekto prekladal,... je toho dost,...
Ale na druhej strane, ak by niekto xcel ja mu branit nebudem.
-
audiotrack
VIP