Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Terepin
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Terepin »

No ja hlavne môžem len bezlaktózové jogurty a pri nich veľký výber nemám. Tiež napríklad sa snažím jesť len celozrnné pečivo a taký kváskový celozrnný chlieb je super zdravá vec.
mato236
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mato236 »

Chlapci, Terepin s prepacenim doteraz robil uplne hovno pre svoju fyzicku kondiciu. Takze naozaj nemusi zacat jest maso na vode. Dolezite je, aby sa zacal hybat, vyhodil jednoduche cukry, tuky typu chipsy a hranolky a pridal bielkoviny. A hlavne zacal sportovat. Na zaciatok mu to uplne staci a nemusime ho strasit masom robenym na vode a podobnymi chutovkami :)

Co sa tyka zien. Sledujem tuto temu uz naozaj dlho. Aj ked si to myslis ty alebo ktokolvek iny, zeny naozaj nie su zlatokopky (vacsina) a normalnu zenu ti nepreberie niekto len preto lebo vyzera lepsie alebo ma viacej penazi.

Ak mas normalnu priemernu pracu, nevyzeras uplne ako quasimodo z Paríža, tak je to len o tvojom sebavedomi...o tom, ze ked zena napise ze jej chyba cestovanie neodpalkujes ju videom od rusnovodica a o tom, ze o nich nebudes premyslat ako o "bytostiach z inej dimenzie". Tie zeny castokrat chcu to iste co muzi...sebavedomeho partnera, dobry sex, istotu v zivote a proste aby ich niekto mal rad. aby im nejaky muz ukazal, ze pre neho je ta zena vynimocna ;)
Terepin
Addict
Addict

Ešte koľko krát to tu budem musieť vysvetľovať? Tie videá som jej navrhol až deň nato, ako sme sa o cestovaní bavili. Presne pre toto nedôverujem ľuďom, bo človek chce poradiť a i tak som za najväčšieho ko*ot. Žiadny dobrý skutok nezostane nepotrestaný.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked ti sex so ženou ani nechýba nevyhladáš ho takže tým pádom ženu nechceš - čiže ani frajerku,kamošku s vyhodami ani šlapku.
Co tam po aziatke s ktorou si len tak píšeš, to moze skončiť aj v ten deň ze ti uz viac neodpíše a si vybavený.
Este pre nechápavých zlatokopka je žena ktorá je primárne zameraná na milionarov cize chlapov co maju miliony eur/dollarov na učte a nie chlap co zarába nadpriemerný slovenský plat napr 1500-2000 v čistom alebo viac a jazdí na SUV.
Taká nemá označenie zlatokopka ale neni jej jedno ci chlap zarába 600 alebo 2000 v čistom a neni jej jedno či chlap jazdí na favorite alebo na SUV. Takej babe z Blavy to určite jedno nebude.
Najhoršie to maju chlapi co zarabaju minimálku alebo niečo nad nou alebo ledva ten priemer, taký budu mat len mrochtu nie krásku-je*ačku.
Nechceš žiadnu mať chceš mať svoj pokoj lebo máš rád samotu. Len sa sám so sebou necitiš komfortne kvoli postave tak zašportuješ a naješ sa tak aby si zhodil nadváhu. Síce napíses ze máš kvoli osamelosti zhoršený psychický stav- tak chod von, do baru nachvilu posedieť alebo niečo také.
Terepin
Addict
Addict

Ja nechcem ženu primárne kvôli sexu. Sex je bonus, nie cieľ. Cieľ je mať vzťah.

Chápeš rozdiel medzi samotou a osamelosťou?
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Zeny vacsinou nechcu podpriemerne zarabajuceho muza, resp takeho ktory zaraba vyrazne menej ako oni. V dnesnej dobe je bezne ze zeny su manazerky ci maju vysoke specializacie a tym padom aj patricny plat.
Nechcu takeho muza preto, pretoze vedia ze vacsina muzov z toho ma potom vo vztahu komplex menejcennosti a trpi tym prave ten vztah. A tiez treba mysliet na to, ze zena pojde na niekoko rokov na matersku, takze muz musi byt schopni po tu dobu vsetko tahat financne sam. Takze toto je vysvetlenie preco zeny vacsinou nechcu chudobnych muzov na trvaly vztah.
Terepin, najdi si nejakeho koníčka kde budes zaroven interagovat s inymi ludmi a tym vyplnis trochu to socialne prazdno.
Terepin
Addict
Addict

gogo956 napísal: 07 máj 2021, 16:20 Zeny vacsinou nechcu podpriemerne zarabajuceho muza, resp takeho ktory zaraba vyrazne menej ako oni. V dnesnej dobe je bezne ze zeny su manazerky ci maju vysoke specializacie a tym padom aj patricny plat.
Súčasné ženy sa sťažujú, že si nevedia nájsť chlapa, ktorý by zarábal lepšie ako oni. Feminizmus v praxi, priatelia.
gogo956 napísal: 07 máj 2021, 16:20Nechcu takeho muza preto, pretoze vedia ze vacsina muzov z toho ma potom vo vztahu komplex menejcennosti a trpi tym prave ten vztah. A tiez treba mysliet na to, ze zena pojde na niekoko rokov na matersku, takze muz musi byt schopni po tu dobu vsetko tahat financne sam. Takze toto je vysvetlenie preco zeny vacsinou nechcu chudobnych muzov na trvaly vztah.
Komplex menejcennosti môže mať len "chlap" s krehkým egom. Mužnosť nie je definovaná platom, ale charakterom. Aj ten najväčší ch*j môže zarábať tisíce mesačne, ale stále to bude ch*j. A na materskú môže ísť aj muž, alebo si to rozdeliť s manželkou, takže ani toto neobstojí.
gogo956 napísal: 07 máj 2021, 16:20Terepin, najdi si nejakeho koníčka kde budes zaroven interagovat s inymi ludmi a tym vyplnis trochu to socialne prazdno.
Ja mám intímne a emočné prázdno. Síce mám málo, ale skvelých priateľov a nikdy som nemal problém s tým, že by odmietli so mnou niekam ísť, takže v tomto smere ja som OK.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Niekde si tu tuším spomínal, že ženy majú nejaké divné zmýšľanie či čo.

Ono, v prvom rade (ako ti tu aj gogo spomínal), musíš pochopiť, že ženy sú ženy. Nemôžeš posudzovať ženu z mužského hľadiska. Žena nie je chlap, nerozmýšľa ako chlap, necíti ako chlap. A je trošku blbé, ak sa to snažíš nejakým spôsobom súdiť. Možno to stačí prijať? Samozrejme, že aj ženy sa vedia správať ako chlap, vedia mať vysokú IQ kapacitu a v mnohých veciach určite aj byť lepší než chlapi.

Ale ich primárne nastavenie je proste iné.
Žena je predovšetkým bytosť cítiaca. Všetko je v nej prepojené so všetkým.
Ako sa to vraví, že žena je premenlivá a cyklická a chlap má byť schopný byť tým pevným a ustáť to. Tým netvrdím, že má žena hučať na chlapa a byť hysterická atd.. To vôbec nie, to skôr ak ženu niečo trápi, tak sa tak spustí. Ale je pravda, že žena dokáže tú náladu (emócie) zmeniť behom sekundy. Je fajn, ak niekto vie zachovať kľud v hocijakej situácii, ja tak ďaleko nie som :) (asi ani väčšina žien)

Čítala som, že žena je dynamická, aby sa vedela naladiť na toho chlapa (vytvoriť pre neho ten domov), a chlap je ten stabilnejší, málokedy sa až tak zmení (preto sa vždy vraví ten vtip, že žena čaká, že sa chlap zmení a muž čaká, že sa žena nezmení)

Teraz rozmýšľam, že neviem, či som to napísala tak, aby ti to lepšie pomohlo pochopiť ženy, možno som to trochu moc okresala, ale však kľudne sa pýtaj.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

gogo956 napísal: 07 máj 2021, 12:37 Terepin
Poviem ti tajomstvo: pri chudnuti je uplne jedno co jes.
Preboha gogo, prestaň dávať rady z 90tych rokov časopisu muscle&fitness...
Mäso robené na vode? Vážne?

Kalorický deficit je dôležitý, ale nie je jedno čo ješ, pretože to nie je len o kalóriách, ale aj o hormónoch...
Aj keď chápem, že v terepinovej téme je jedno aké rady dostane, aj tak urobí opak....

Autoeditácia príspevku po 1 min 36 sek:
Terepin napísal: 07 máj 2021, 13:34 No ja hlavne môžem len bezlaktózové jogurty a pri nich veľký výber nemám. Tiež napríklad sa snažím jesť len celozrnné pečivo a taký kváskový celozrnný chlieb je super zdravá vec.
Ja som si myslel že každý jogurt je bez laktózy... Budem musieť prehodnotiť svoju laktózovú intoleranciu...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Terepin - chceš mat vztah, mal by si do seba investovať, zeny to uvidia,vycitia to, namotajú sa aj samé. Udržať si vztah je väčšia fuška.
Rozdiel samota - nepotrebuješ spoločnosť, si spokojný sám so sebou, aj pri zálubách to platí.
Rozdiel osamelosť- vo vztahoch ked sa človek cíti sám bez spriaznenej duše, iné nastavenie voči druhým ktorý sú jeho opak
gogo - vidím že si pochopil tiež veru aká je realita v SR.
zuzanuska - logicky vysvetlené z tvojej strany, realita je taká.
gogo956
Redeemer
Redeemer

baldorex

samotne chudnutie je len o tom aby mnozstvo prijatych kalorii bolo nizsie ako je výdaj, nič iné.
Ja ked pravidelne dietujem, tak kludne jem cokolady ci cipsy ci cokolvek ine. Len si treba strazit celodenne prijem kalorii a ono to funguje, clovek chudne. Preto sa smejem z tkych tych navodov zo zenskych casopisov ze "hryzkame cely den iba mrkvu a kukuricne suchariky" ktorych vysldkom je akurat tak spomalenie metabolizmu.
Na druhej strane vsetci tu asi chápeme, že to nie je dovod aby clovek v diete jedol iba junk food, ale ze strava ma obsahovat dostatok zeleniny, kvalitnych bielkovin, ovocia. Informácia o cipsoch a cokolade je tu preto, aby sa zdroraznilo, že za samotnym priberanim/chudnutim je len pomer kalorii prijatych/vydanych nic ine. Ty spominas hormony a tie prave negativne ovplyvnuje kaloricky prilis deficitna strava s nedostatkom napr tukov./telo sa vtedy preipna do modu nedostatku stravy a zacina obmedzovat funkcie ktore nie su uplne prioritne/

Apropo hydinove maso sa da chutne pripravit aj bez pripravy na tuku, v dnesnej dobe je obrovsky vyber korenin,azijskych zalievok, ja tak jedavam maso aj v objeme a chuti mi, ak niekomu tak nechuti nech si ho pripravuje inac. Ono je ale potom dost rozdiel prijat denne pol kila masa urobeneho na tuku alebo na vode, to tie usetrene kalorie radsej miniem na jedenie niecoho dalsieho.

Terepin

ako pise zuzanuska, zeny su viacej o emociach a pocitoch, ktore sa nam muzom mozu zdat nedolezite, ale pre zeny znamenaju velmi vela.
Zijeme vo svete obmedzenych zdrojov, preto je pochopitelne ze zeny v partnerskych vztahov tento aspekt zohladnuju a hladaju muza ktory mal vediet rodinu uzivit. Vtacik samcek stavia hniezdo a potom zacne vyvreskovat aby na seba upozornil a az potom pride samicka a ide kontrolovat ktore hniezdo jej vyhovuje najviac. Ale to som uz tu pisal :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

gogo956 napísal: 07 máj 2021, 17:57Ja ked pravidelne dietujem, tak kludne jem cokolady ci cipsy ci cokolvek ine.
Troska si v podstate protirecis. Najprv spominas predpotopne kuracie na vode a potom cipsy a cokolady (horke imho vobec nie su skodlive, skor naopak). Tu sa mi hodi meme ""to mi nevychadza" :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas napísal: 07 máj 2021, 18:46 Troska si v podstate protirecis. Najprv spominas predpotopne kuracie na vode a potom cipsy a cokolady (horke imho vobec nie su skodlive, skor naopak). Tu sa mi hodi meme ""to mi nevychadza" :)
nie, naopak je v tom logika. Aby som mohol jest viacej jedla a zmestil sa do rovnakych kalorii, tak maso jedavam urobene bez tuku. -je to jasnejsie ci mam ist viacej do hlbky? :)
wladas
Redeemer
Redeemer

A keby si pouzil dve lyzicky olivoveho oleja tak uz by si sa do cipsov matematicky nezmestil? :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas napísal: 07 máj 2021, 18:59 A keby si pouzil dve lyzicky olivoveho oleja tak uz by si sa do cipsov matematicky nezmestil? :D
dve lyzicky olivoveho oleja stacia na oprazenie 400-500g masa? :) nie, musel by si oleja minut vyrazne viacej a toto mnozstvo sice nevyzera ako vela, ale v prepocte na kalorie to ma uz svoju vahu. Ale jasné, kludne moze Terepin pouzit aj olej priprave masa, hlavne nech sa nekrmi cely den tou mrkvou a vodou ako tu pisal :D
wladas
Redeemer
Redeemer

No jasne. Pri pol kile troska viac ale urcite netreba aby to plavalo. Staci to opiect, nie vyprazat.
Ale seriozne. Pri tvojej vahe dokazes do seba natrepat pol kila masa? :D
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas

dokazem bez problemov, prave preto ze je robene bez tuku sa trvai hned. Akonahle maso oprazis tak jeho travenie sa vyrazne spomali. :) Na obed som mal dnes 300g, teraz prave jem cca 200g a potom bude vecera.
Vaha samotna nic nehovori, dolezity je pomer svalov k tuku. Nie je najmensi problem aby som mal 100kg ale bola by to nekvalita a necitil by som sa komfortne, teraz som vyrysovany /povedzme to tak/. SAmozrejme Terepin by mal obcas zaradit aj ine druhy masa, hovadie, ryby ci kvalitne bravcove. Zjem napriklad na posedenie jedno cele kura /bez kože/
wladas
Redeemer
Redeemer

A to bez prilohy? Ci nebodaj s nou? To by som vizezeral jak v 7mom mesiaci.
Teraz o 7 vecer tlacis nazvyme to priemernu porciu 200g ale este bude vecera? A co je potom toto? Oneskorene ranajky? :D
Ja idem zachvilu stiahnut mierne cez 300g hovadzinky kedze obed bol lightovy.
gogo956
Redeemer
Redeemer

wladas

200g masa v surovom stave, priloha je zvlast -iba mensia-samostatne ryza a uz sa neviem dockat tej vecere.
/kybel ovsenych vlociek, 250g tvarohu,05,lmlieko, susene ovocie, jedna cela biela cokolada 70grozpustena/ :D
300g hovadziny je super, pravdupovediac priatelke sa hovadzina nechce moc robit a ja ju neviem kvalitne pripravit. :)
Terepin aby si si nemyslel ze sme ot, tu mas priklady toho ako mas jest ked sportujes, nie ze mrkva s vodou :)
Apropo som celozivotny natural, ludia co beru sterace samozrejme dokazu zjest nasobky toho a nepriberat do tuku. :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Z takeho mnozstva by ma asi zapieklo na tyzden a to mam 84Kg pri 186cm. To by som ani nevedel do seba napratat.
Tiez som nevedel hovadzinu robit. Kupil som ale sous-vide varic a s nim netreba nic riesit. A aj kuracinka je lepsia.
Napísať odpoveď