Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
gogo956
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa gogo956 »

ja som vyrazne nizsi. Nad sous-vide varicom rozmyslam tiez.
Proti zapekaniu je super horcík a inulín- Terepin, to si zozen, si pisal ze budes behavat, tak ten horcik na prevenciu krčom v nohach./najlepsie ako magnesium bisglycinat/
Nie je to vela jedla, o 3rano sa zvyknem budit ze som uz hladny.
zuzanuska
Professional
Professional

Príspevok od používateľa zuzanuska »

Celkom dobrý doplnok o strave a cvičení. Tiež mám čo doháňať :)
Tiež sa mi vlastne stalo, že som sa snažila jesť menej tučné a bola som potom rýchlo hladná a zajedala som blbosti.

To cvičíte len posilňovanie alebo aj nejaké kardio atd.?
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

400g stejk prekliaty maslom, to potom človek ani nemá kedy myslieť na pi8oviny ako sú čipsy :)

Btw zrovna čipsy sú "fantastická" vec. Geniálna kombinácia sacharidov a nezdravých tukov. Väčšinou je to smažené v rastlinnom oleji (slnečnicový, repkový) s prevahou omega 6 mastných kyselín = okamžitá nálož inzulínu, to je hormón, ktorý sa stará o ukladanie tuku, omega 6 zvyšujú inzulínovú rezistenciu a vznik cukrovky.... Fakt fantázia nielen do diéty, kvôli ktorej si guru gogo robí mäso na vode :)
gogo956
Redeemer
Redeemer

baldorex

cipsy nie su zdrave,to suhlas, ale vsetko je vecou miery. Ani voda nie je zdrava ak jej clovek vypije 5litrov naraz. To iste junkfood-vsetko s mierou :) Zase, na druhej strane, clovek na nieco zomriet musi a alkohol skoro nepijem ani nefajcim :D
Cukor si sledujem obden rano, pravidelne, obcas mam hranicne hodnoty, ale vo vseobecnosti je v norme.
Stejk je urcite super aj s masielkom, ale tiez ho asi nejedavas kazdy den :)

zuzanuska
ked clovek v diete je malo bielkovin, tak ma tendenciu mat vacsi hlad, tak to u mna funguje
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

gogo956 napísal: 07 máj 2021, 19:44Nie je to vela jedla, o 3rano sa zvyknem budit ze som uz hladny.
Nejes moc casto? Ja praktizujem uz par rokov fasting&feeding (16-17h) a mierny hlad pride hodinu pred. Fyzicka zataz na lacno nie ze len v pohode zvladam ale este sa citim super.
baldorex
Addict
Addict

Príspevok od používateľa baldorex »

Áno to súhlasím, to či je niečo liek alebo jed, závisí v podstate od dávky.
Aj s tým súhlasím že na chudnutie treba kalorický deficit.
Menej sa dá súhlasiť s tým, že je jedno čo ješ a ide iba o kalórie, keďže ide o kalórie a o hormóny. Čipsy v diéte sú ako ručná brzda vo vlaku. Ak čokoľvek robím, snažím sa o efektivitu a nie si dobrovoľne hádzať polená pod nohy.

Na tie hraničné hodnoty pozor, sú zradné. Si myslíš že si ok, ale už je tam inzulínová rezistencia.... Pár rokov a je tam prediabetes ani nevieš ako...

Autoeditácia príspevku po 1 min 1 sek:
wladas napísal: 07 máj 2021, 20:59 Nejes moc casto? Ja praktizujem uz par rokov fasting&feeding (16-17h) a mierny hlad pride hodinu pred. Fyzicka zataz na lacno nie ze len v pohode zvladam ale este sa citim super.
To je forma IF či OMAD?
gogo956
Redeemer
Redeemer

baldorex
wladas

to je vsetko vec zvyku. Kto jedava casto, vie sa prenastavit a zvyknut si aby jedol povedzme iba 2-3x do dna a bude to ok. Takze ti verim ze ti to tvoj system vyhovuje. Teraz mam obdobie objemu ked jem pomerne vela ale ked budem mat zase obdobie diety tak vtedy jem menej casto aj prijem vsetkych makronutrientov je sledovany a vtedy sa aj prirodzene normalizuje cukor a vsetko ostatne./mam cez 40rokov/
Napr stav ciev budem mat asi ok, pretoze krvny tlak mam idealny, dokonca s tendenciou skor nizsie.
Napr neverim ze vajcia su skodlive-jedavam ich kazdy den, ale skoro nikdy ich nevysmazam, snazim sa ich varit, to vraj menej poskodzuje vyzivnu hodnotu.

Ja verim na to, ze vela ohladom zdravia robi to, ci sa clovek pravidelne fyzicky hybe, fyzicky pracuje, alebo ako v mojom pripade cvici. Vsetky tieto cinnosti normalizuju funkcie organizmu. Ked si to zoberiete, tak nasi predkovia tiez nezili zdravo a nase tela su na to už adaptavane. V dobe ladovej strava ludi obsahovala skoro samé maso. Zeleniny, korienkov nebolo vela. Ale co bolo hlavne, fyzicky boli velmi aktivny aby dokazali lovit divoku zver primitivnymi nastrojmi. To iste zvierata v prirode- tie su tiez skoro stale v pohybe, castokrat prekonavaju v kratkom case obrovske vzdialenosti za potravou. V tej dobe boli ludia, muzi aj zeny fyzickou konstituciou velmi robustni a silní. Neskor, prechodom na rastlinnu stravu vdaka polnohospodarskej revolucii zacali fyzicky degenerovat. Rastlinna strava ma vo vseobešcnosti nizku vyuzitelnost pre nas organizmus, ale samozrejme ma svoje opodstatnenie v jedalnicku.
wladas
Redeemer
Redeemer

baldorex napísal: 07 máj 2021, 21:07To je forma IF či OMAD?
Zakladna klasika IF. Specialnejsie pokusy sa mi nechcelo riesit.

gogo956 - ty mas uz cez 40??? Fuuuha. Stary kkt uz :D Neviem preco som si myslel ze si +- moj rocnik.
gogo956
Redeemer
Redeemer

lebo vacsina ludi je tu mladsich :D
Inac suplementacia horcikom je fakt dobra vec, spolu s vit B6, pre kazdeho kto sportuje, aj vecer na spanie.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Ty vole, táto diskusia sa nám akosi zvrtla. :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Práveže aj tebe tým pádom dali tipy ako cvičiť a čo jesť ak chceš mat lepšiu postavu, lepšie sa cítiť vo vlastnej koži.
Dnešné dni sú krásne slnečné zrejme dosť báb chodí po uliciach aj v KE vyletnené, aspoň oči pokocháš a dostaneš nutkanie na sebe makať aby si potom nejakú zohnal.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Tak, tak, dobré je ist von, vytvarat vitamin D3 a zaroven potešiť oko, este lepsie spojit to s nejakym street workoutom. :)
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 11 máj 2021, 11:49 Práveže aj tebe tým pádom dali tipy ako cvičiť a čo jesť ak chceš mat lepšiu postavu, lepšie sa cítiť vo vlastnej koži.
Dnešné dni sú krásne slnečné zrejme dosť báb chodí po uliciach aj v KE vyletnené, aspoň oči pokocháš a dostaneš nutkanie na sebe makať aby si potom nejakú zohnal.
Eh, pekné ženy si viem obzrieť aj na Internete. Ale začnem si dávať pravidelné prechádzky okolo sídliska, nech mám aspoň nejaký fyzický pohyb.

A už som tu x-krát vravel, že dievčatá o mňa nezakopli ani keď som mal fit postavu, takže táto motivácia na mňa nefunguje.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ale p*ču by nezakopli, su aj taký co su nizky a chudý a mali žensku alebo vysoký a chudý a mali žensku. Prípadne krpatý a tlstý alebo vysoký a tlstý s 80 kg nadváhou. Taký keby cvicia tak maju riadne svaly, ale ženy pritahuju aj bežné postavy ale aj atletické.
Ale zase oni maju aj iné dannosti ktoré netreba prehliadať ale dá sa k nim dopracovat aby si si zvysil u žien bodovanie napriklad z celkoveho bodu 4 na bod 7 napriklad.
Neni ženská ako ženská sú rozne aj na hlavu padnuté,zlatokopky,nevernice ale aj knihomolky,športovkyne,veriace,co chodia na turistiku,na rozne krúžky,bojove umenia, atd...a podla toho tie baby maju aj svoju povahu a správanie, aspoň zväčša to tak je.
Terepin
Addict
Addict

Nie "by nezakopli". Ony naozaj nezakopli. Aj na zoznamke sa so mnou bavili len vtedy, keď som nemal fotku. Akonáhle ju vyžiadali a ja som jej ju poslal, tak so mnou okamžite prestali komunikovať. A to podotýkam, že v tom čas som mal six-pack.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Tak potom skusit tie slobodne mamicky. U nas v rodine si jeden taku zobral a spokojnost, inac ona ako modelka vyzera. A pan je Ing. s dobrym miestom, takze si mohol vyberat.
Terepin
Addict
Addict

Ďakujem za tip, ale nechcem slobodnú matku a už vôbec nie modelku.
wladas
Redeemer
Redeemer

A co chces jezibabu?
Terepin
Addict
Addict

Normálnu ženskú v mojej lige.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

ja si myslim, ze sancu mas, urcite by som neriesil nejake slobodne mamicky, ak pan byvaly manzel nezomrel, tam totiz bude dovod, preco sa rozisli
Napísať odpoveď