1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-2023) + Odorova vláda (2023)
Re: 1. Matovičova vláda (2020-2021) + 1. Hegerova vláda (2021-202x)
IM nechcel byt premierom a Olano vlastne ani nechcela byt vo vlade. Matovic nam to tak nepriamo naznacuje, ze ak ich neposleme co najskor do pecka, tak on nas tam posle vsetkych 
Tie ich schizofrenické dristy
nechcel byt premierom a bol nim rok a nechceli byt vo vláde a preto kandidovali do volieb
. Nedá sa značnej casti tejto koalicie veriť v opozicii su tam tiez taký. Len ideologicky sú rozdielny ale pokial im dočastne má niečo kápnuť vo svoj prospech tak sa daju dohromady aj s "nenavidenými oponentami" v tom je ten vtip. Niečo ako ked R.Tabak za Olano bola na oslave Pellegriniho odfotená.
Oni sa tie strany medzi sebou tak strašne nenavidia skor len hraju na ludí divadielko.
Najnovsie S.Hollý zo Sme rodina má dalsi pruser a to 70 tisicový nedoplatok na daniach a vilu s bazenom. Ako by povedal B.Kollár mne mozete veriť ja niesom oligarcha
ani ludia za mnou nie, tak určite 
Oni sa tie strany medzi sebou tak strašne nenavidia skor len hraju na ludí divadielko.
Najnovsie S.Hollý zo Sme rodina má dalsi pruser a to 70 tisicový nedoplatok na daniach a vilu s bazenom. Ako by povedal B.Kollár mne mozete veriť ja niesom oligarcha
Heger mal jedinecnu prilezitost ukazat kto je premier a zda sa ze to zvladol. Kolikova vyhlasila ze ma Hegerovu doveru. Ale je jasne ze kazdym ponizenim Matovica Igor vymysli nieco vacsie... Toto nema dlhu zivotnost a ak nezvladnu vysachovat Matovica budu predcasne volby.
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ubercvok Matovic nema za ciel nejake zvlastne zakulisne hry - tu je hlavy element ON. Joker Matovic, s mnohopocetnymi osobnostnymi poruchami, z ktorych jedna je spasitelsky syndrom. ON je ten, ktoreho treba oslavovat ako uzasneho, napaditeho, s prevratnymi myslienkami.
Hodinove tlacovky nie su o nicom inom, nez O NOM.
- celoplosne testovanie - len ON spasi Slovensko svojim napadom - nevyslo, lebo je debil - a za to moze Sulik, lebo debilny napad nepodporil.
- vakcina Sputnik - len ON zachrani Slovensko s kamaratmi z HU a RU a zaockuje za par centov - nevyslo, lebo je debil, co ani zmluvu necital - aj za to moze Sulik.
- pridavok na deti, z ktoreho sa uz teraz tesia kakaovnici - len ON zachrani Slovensko pred vymieranim, lebo predsa kvoli 200euram sa zacne tr*kat odusu - a Sulik moze za to, ze odhalil plan o zvyseni 25% DPH, hoci to tak vlastne ani nebolo.
Uz toho dementa maju moznost odstavit, Heger ho moze konecne zrusit a spravit pokoj v exekutive.
Cele roky, ked sa zdalo, ze saso ma nejaky vyssi ciel boja proti korupcii, to bolo len O NOM, a jeho vrieskanie a sebaprezentacia bol nie vyberany sposob, ako upozornit na problem, ale nahodny a nepatricny, jeho bleskovym a o to menej zmysluplnym napadom poplatny sposob sebarealiczacie.
Odvolavanie Kolikovej je tragedia, jedna z mala, co tam realne nieco robi a ma vysledky. Taky Micovsky, co predstavil na uvod uzasny plan pre rozvoj vidieka, spravu lesov a pod., sa zabava akurat odvolavanim podriadenych. Inak bieda.
Krajci bol uplna tragedia, co si komplexy vybijal odvolavanim riaditelov, Lengvarsky sa zda byt konecne niekto, co bude realne riesit problemy. Budaj tiez nula bodov, prehadzuju si vlka. Kultura s Milanovou tiez dostala za cely rok akurat po krizoch.
Hodinove tlacovky nie su o nicom inom, nez O NOM.
- celoplosne testovanie - len ON spasi Slovensko svojim napadom - nevyslo, lebo je debil - a za to moze Sulik, lebo debilny napad nepodporil.
- vakcina Sputnik - len ON zachrani Slovensko s kamaratmi z HU a RU a zaockuje za par centov - nevyslo, lebo je debil, co ani zmluvu necital - aj za to moze Sulik.
- pridavok na deti, z ktoreho sa uz teraz tesia kakaovnici - len ON zachrani Slovensko pred vymieranim, lebo predsa kvoli 200euram sa zacne tr*kat odusu - a Sulik moze za to, ze odhalil plan o zvyseni 25% DPH, hoci to tak vlastne ani nebolo.
Uz toho dementa maju moznost odstavit, Heger ho moze konecne zrusit a spravit pokoj v exekutive.
Cele roky, ked sa zdalo, ze saso ma nejaky vyssi ciel boja proti korupcii, to bolo len O NOM, a jeho vrieskanie a sebaprezentacia bol nie vyberany sposob, ako upozornit na problem, ale nahodny a nepatricny, jeho bleskovym a o to menej zmysluplnym napadom poplatny sposob sebarealiczacie.
Odvolavanie Kolikovej je tragedia, jedna z mala, co tam realne nieco robi a ma vysledky. Taky Micovsky, co predstavil na uvod uzasny plan pre rozvoj vidieka, spravu lesov a pod., sa zabava akurat odvolavanim podriadenych. Inak bieda.
Krajci bol uplna tragedia, co si komplexy vybijal odvolavanim riaditelov, Lengvarsky sa zda byt konecne niekto, co bude realne riesit problemy. Budaj tiez nula bodov, prehadzuju si vlka. Kultura s Milanovou tiez dostala za cely rok akurat po krizoch.
Účet za testovanie asi neskončí na polmiliarde eur...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Odvolaný šéf NCZI - o odvolani, cakarni a chybach v NCZI
https://www.aktuality.sk/clanok/889928/ ... bude-diat/
https://www.aktuality.sk/clanok/889928/ ... bude-diat/
Ako ste pochopili tých 333 eur jednorázovo na každé dieťa zo sociálne slabších rodin hm? To myslia hlavne tú našu indiansku menšinu?
Nezamestnaní rodičia ktorý prišli o prácu a žiju z uspor a z podpory dostanu tiež na svoje deti vobec niečo ?
A rodičia co zarabaju priemerne a maju deti dostanu zrejme len pár desiatok eur, dobre tomu chápem?
Nezamestnaní rodičia ktorý prišli o prácu a žiju z uspor a z podpory dostanu tiež na svoje deti vobec niečo ?
A rodičia co zarabaju priemerne a maju deti dostanu zrejme len pár desiatok eur, dobre tomu chápem?
-
daniel.daniel
Medium Star
Vyplacat sa budu rodiny do dvojnasobku zivotneho minima, pockame si na detaily, kedze budu 3 fazy a ma sa to tykat 400 000 deti. co som pozeral tak pocet obyvatelov do 18 rokov je cca 1milion. Takze urcite nemyslia len na romsku mensinu.
Dnes Sulik na Exprese po dvanastej na obed dobre povedal, ze Pellegrini moze byt chrumkavy a hrat divadlo na ludi, ze ci 200 eur 333 eur na dieta, pretoze je v opozicii a je na pleciach vlady, aby peniaze na to nasla. Ze moze hlasovat za, pretoze vie, ze vlada tie peniaze nema a moze to sposobit napatie v koalicii.
Sulik moze hrat tiez divadla s odstupovanim, ale zrovna tym nikomu nepomohol. Pellegrinyho rola je iba o tom, byt chrumkavy. Ten aj keby sedel so zalozenymi rukami a nedaval ziadne vyjadrenia, tak tato vlada mu do volieb zabezpeci pohodlne percenta. To si zase zjavne neuvedomuje Sulik.
Sulik nespominal o ziadnom odstupeni. Alebo som to prepocul?
Myslel asi to "divadlo" ked odstupil z prvej Matovicovej vlady.
To čo ten Kolar stvaral dnes za tym pultom? Tam štekal na Kolikovu ako besny pes. To musia mat riadne za usami Kolar, Fico a spol ked tak na rychlo chcu dostat tych ludi z koluznej väzby a mozno aj Matovic s klubom olano, ked chceli odstavit Kolikovu.
Pozerám hegerov status a ma uvedené "Na Slovensku máme v súčasnosti vyše 45 000 detí, ktoré sa nachádzajú v rodinách v hmotnej núdzi." Inak dá sa nejako zistiť koľko percent z tých peňazí poputuje do rómskych osád?daniel.daniel napísal: 14 máj 2021, 11:42 Vyplacat sa budu rodiny do dvojnasobku zivotneho minima, pockame si na detaily, kedze budu 3 fazy a ma sa to tykat 400 000 deti. co som pozeral tak pocet obyvatelov do 18 rokov je cca 1milion. Takze urcite nemyslia len na romsku mensinu.
Ja som tiez zapocul z viacej zdrojov cislo 45k deti.
Od tohto "charakterneho človeka mysliaceho srdcom" sa nič iné ani nedalo čakať. Kým tam nemal svojho človeka v koluznej väzbe tak dovtedy sa skoro rok k tejto teme nevyjadril. Taký nastrčený trojsky kôň Smeru,Hlasu,SNS aj LSNS a Republiky. On pojde s hocikým aby tam bol a v pohodičke si polaškuje aj s romskym transexuálom, jemu to príde normálne, preto bude podpora 333 eur hlavne pre tieto deti z romskej menšiny.retkvic napísal: 14 máj 2021, 19:09 To čo ten Kolar stvaral dnes za tym pultom? Tam štekal na Kolikovu ako besny pes. To musia mat riadne za usami Kolar, Fico a spol ked tak na rychlo chcu dostat tych ludi z koluznej väzby a mozno aj Matovic s klubom olano, ked chceli odstavit Kolikovu.
-
daniel.daniel
Medium Star
v statuse sa pise aj
a potom dalej pisuV pláne sú aj ďalšie adresné formy pomoci, ktoré sa budú týkať ešte väčšieho počtu detí a rodín.
nieje statistika, kolko penazi sa vyplati romskym rodinam.Ako vyčíslil minister práce, sociálnych vecí a rodiny Milan Krajniak (Sme rodina), suma 333 eur bude do leta vyplatená 45.693 deťom, ktoré sa nachádzajú v rodinách v hmotnej núdzi. Bude to podľa jeho slov rýchle, pretože na to stačí nariadenie vlády. "Potom máme zadefinované ďalšie dve skupiny detí, ktorým bude tá pomoc vyplatená na jeseň a odstupňovaná podľa miery ohrozenia zasiahnutia pandémiou," vysvetlil minister. To sa dotýka celkovo 147.653 detí v prvej skupine a 203.270 detí v druhej skupine. Týmto deťom dorazí pomoc takisto, ale treba na to najskôr zmeniť legislatívu, preto ju dostanú až v septembri alebo októbri.
Povedali socialne slabším rodinám a rodinám v hmotnej nudzi, tak jasne že najviac romom alebo aj bielym alkoholikom a pod.
Poctivo pracujuci muž co zarobí 1000 eur a žena 700 eur a maju dve deti dostanu možno tak po 50 eur ak vobec niečo dostanú. Lebo ich zadefinuju ako bohatých rodicov. Populista Kollar povie ze sak ja mam 10 detí beriem plat politika a peniaze z podnikania, mne tie peniaze netreba. Sak áno on si to uleje inde a viac ako len 3330 eur.Prečo sa mu v 90 rokoch doteraz tak dobre darilo v podnikaní hoci iný boli vypalovaný a ich podniky prepadli mafii. No ked mal aj cigansku mafiu Danišovci kamaráti Steinhubela na svojej strane, jemu sa to jakživ stať nemohlo.
Poctivo pracujuci muž co zarobí 1000 eur a žena 700 eur a maju dve deti dostanu možno tak po 50 eur ak vobec niečo dostanú. Lebo ich zadefinuju ako bohatých rodicov. Populista Kollar povie ze sak ja mam 10 detí beriem plat politika a peniaze z podnikania, mne tie peniaze netreba. Sak áno on si to uleje inde a viac ako len 3330 eur.Prečo sa mu v 90 rokoch doteraz tak dobre darilo v podnikaní hoci iný boli vypalovaný a ich podniky prepadli mafii. No ked mal aj cigansku mafiu Danišovci kamaráti Steinhubela na svojej strane, jemu sa to jakživ stať nemohlo.
-
daniel.daniel
Medium Star
svoje poznatky cerpas zo statistiky alebo z averzie voci romskej mensine?
Celkom vtipné, že kvôli pár ľuďom, ktorých je menej ako prstov na dvoch rukách, by sa mal meniť zákon a ešte tak expresne. Ako povedala Kolíková, tí čo chcú zmeniť dĺžku kolúznej väzby, sa sami boja, že v nej skončia. Kollár pekne pokračuje vo Ficovej línii boja za práva papalášov a "našich ľudí". To bol jeho predvolebný sľub občanom? Pustiť z basy mafiánov a skorumpovaných štátnych funkcionárov?