Pokroky v sociálnom živote

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Pokroky v sociálnom živote

Príspevok od používateľa Hensym »

1. Ako tínedžer som bol medzi ženami riadne hanblivý, postupne sa to zlepšovalo lebo som chcel, radikálny skok prišiel s nejakými prvými známosťami, keď som pochopil že ženy sú takí istí mladí ľudia a neni čoho sa hanbiť. Teraz mi je úplne jedno koľko X ma ktorá odmietne a kde si akú hanbu spravím, o nič nejde. Ja som teraz 5 rokov neprestajne vo vzťahu a rozhodne nemám v pláne rozchod, ak by ale nastal, tak by som si zo žien ťažkú hlavu nerobil, tých skúseností som za 5 rokov spolužitia so ženou nabral toľko, že ma nejaké pozvanie na drink už ozaj nevykoľají. :D Nikdy som na tom nebol so ženami až tak zle ako ty, ale hanblivý som bol totálne, prešlo 10 rokov a zmena o 180° u mňa. Ak by som ale tých 10 rokov iba písal na fórum tak tiež by sa toho asi veľa nezmenilo.

2. Nie, stačí byť v pohode a ísť medzi ľudí. Nič viac nič menej. Ak nie si v pohode, uvedom si to a pre svoje dobro to zmeň. Žiadne extra prachy, extra majetky, ani extra svaly ti netreba.
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Zase tu len moralizujes o ludoch Terepin. Mam tucneho kamarata a mal krasne baby. Mam koktaveho kamarata a vzdy mal krasne baby, aj ta jeho terajsia je taka, ze uff. Zaraba priemerne na mensie mesto na vychod od Bratislavy, zarobi 700 eur, takze to nie je o peniazoch a ta baba by mohla mat ktorehokolvek uspesneho podnikatela. Ale nema a je s nim. Dalsi je vychudnuty, bez svalov, rackuje a okrem par vztahov mal cez 30 zien v posteli, pei peniazoch sa stale stazuje ako nema peniaze. Dalsi kamarat tucny, oholena hlava, alkoholik, pracuje niekde ako robotnik na stavbe, len sa mota zivotom a nema problem o baby. Takto by som mohol pokracovat.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

Terepin napísal: 14 máj 2021, 16:41 2. Na všetky, a myslím tým úplne všetky rady by som vedel použiť jeden zastrešujúci pojem: drina. Makaj na sebe od rána do večera, vždy funguj na 100% a nikdy nepoľavuj

zaujimave veci si tu projektujes ...

Jedna túra mesacne a naucit sa varit jedno "fancy" jedlo akym sposobom, prosim ta, vyzaduje 100% drinu od rana do vecera? Kludne bud sam sebou - len skusaj byt sam sebou aj v inych kontextoch / situaciach. Cim viac ich vyskusas, tym vacsia pravdepodobnost ze stretnes niekoho s kym budes mat sancu byt si blizsi.

a cim skor sa prestanes vnimat ako obet skazenej, materialistickej modernej doby, feministok a neviem coho, tym lepsie ...
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Čudujem sa ľudom, ktorí sa ti tu neprestajne snažia pomôcť teda už aj sebe... keď o to zjavne nestojíš a na všetko máš svoj argument (zvačša pre mňa nepochopiteľný). Tvoja negativita srší z každej vety a všetko zabíja. Prestaň sa ľutovať a zmeň svoje správanie, začni robiť čo si doteraz nerobil (rôzne rady čo robiť sú v každom príspevku), výsledky prídu.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ja som tu asi jediný za tie roky co Terepinovi zväčša rozumie bez toho aby mu tu písal aký je negatívny. Skor by som povedal, že sa pozerá reálnymi očami na tento svet resp. pomery v SR. Ja som realista a pozerám sa na SR nie naivne cez ružove okuliare, ale realisticky.
Ano tučný si moze najst babu na sex alebo vztah ale kolko kíl má ten tučný pri jeho výške? Aku má nadvahu? ak má nadváhu 60 kg alebo viac je to problem. Ak meria 180 cm a má 170 kg je to problem, ak meria 2 metre a má 120 kg zas je to rozdiel. Ak meria 180 cm a má 100 kg tak to sa ešte dá. Tam stačí zaposilovať zmenit stravu zhodí pár kg a má postavu ako lusk. Za pol roka sú výsledky.
Ten chudý co meria 185 cm a váži 70 kg si nájde babu ale ak sa mu dá mal by cviciť a nabrať kilá pokial nemá poruchu metabolizmu.
Mám takeho kamoša co to takto má ale ženských mal tiež veru relativne dosť - na vztah asi 6 a na sex snád aj 20.
S hmotnosťou sa dá vždy niečo robiť a stále je lepšie mať aspon priemernu postavu alebo nejake svalstvo ako byť moc chudý a ide to aj do tváre alebo moc tučný. Na ako tak vyšportovanej postave neni nič zlé + lepšie obliekanie,doplnky. Kto chce a vie ako sa veci maju tak tu zmenu urobí lebo zrejme je aj nevyhnutná.
Koktavý chlap zato nemoze ale hej taký zensku moze mat v pohode, chlap alkoholik na ktoreho sa lepia baby = tie baby nebudu nič extra. Kto chce aj taku babu nech sa páči. Ten co zaraba 700 eur áno moze mať žensku co zarobí tiež 700 eur ale ak taká ženská natrafí na chlapa co zarobí 2000 eur alebo skrátka v jej očiach príde ako pán dokonalý tak skrátka pobeží za ním. Nejde o zlatokopectvo, ide o to že ženská si povie, že ak ostane pri deťoch tak chlap ich v pohode uživí tiež so svojim platom. Zeny co chcu vyzerat ako playmate sú prevažne na peniaze a tam sa reálne jedná o zlatokopky co chcu chlapov ako B.Kollar, ale zase aj on také baby vyhladáva.Cim dalej tým viac aj 20 tničky chcu tak vyzerat a chcu mat chlapa co má prachy alebo majetky alebo aspon fakt dobrý výzor- postava,obliekanie,tvár atd.
To je tak v SR ked slováci -zamestnanci,podnikatelia,živnostnici neštrajkuju za lepší zivot, potom to tu tak po socialno-ekonomickej situácii aj tak vyzerá. Zabudaju ze ich deti to tu budu mať este horšie. Ja ako 80% neslovák toto neviem pochopiť takuto pasivitu kde ide o vela.
Nevery alebo rozpady kvoli iným atraktívnejsím ludom niesu neobvyklé. Ba práveže v SR dosť časté rozvody,rozchody.
Este tie feministky- baby ktoré citia pohrdanie k mužom ktorý sa nad nimi povysuju a su to baby karieristky ktoré nechcu na vlastnej koži pocitit to aby ich niekto škatulkoval do role "tá co je na peniaze". Čiže taketo baby študuju právnicke školy,lekarky,manazerky atd...ale opät taketo baby nehladaju chlapa co zarába 700 eur ale je minimálne na ich urovni aj platovo.
K tomu prvemu rande - prvé rande moze byt aj zadarmo, kludne vychádzka po meste, do prirody na oblubené miesta atd a nestojí ťa to ani cent. 50 eur na žensku na prvom rande dať nemusis. Ja som drvivu väčšinu stretiek absolvoval zadarmo vsetko vonku ked bolo pekne, ked už som sa v tom zacal pohybovať. Nie ako v 2012 ked som sa sem registroval a písal svoje prvé témy so ženami a prvé chyby ktoré som pri nich robil.
heker
Redeemer
Redeemer

Ak sa podla teba Blasbit pozera na zivot Terepin realisticky, tak asi mas ine vnimanie ako 95 percent ludi z fora, ktori napisali do tejto temy. Velmi pekne to tu o 2 ci 3 prispevky zhrnul K!K0 a napisal, ze Terepin ma na vsetko vyhovorky a negativny pohlad. Pozri Blasbit, ty si aspon nieco pre seba urobil a ako pisee, chodil si von na olprechadzku ako na prve rande, bolo to pre teba zadarmo, v najhorsom by si zaplatil caj, pivo alebo kofolu a zivot by isiel dalej. Vdaka tomu si sa naucil ako to so zenami chodi.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Je rozdiel byt negativista,realista,idealista a optimista :D. Drvivá väčšina z vás tu je - spoločenský optimista :D - sangvinik alebo cholerik.
Mne sa zdá byt realista ale s negatívnym myslením - čiže taký melancholik - prepočty,čísla,úvahy atd. :D. Ja som realista s optimistickým myslením :D - flegmatický sangvinik. Treba vedieť čim človek disponuje aké sú možnosti ale dá sa natom popracovať aby sa mu zvyšilo skore. Za 15 rokov sa nepohnut ani stretko s babou no ja neviem, bud sociálna fobia unho alebo také niečo. Hned prvý príspevok v jeho téme bol, že má strach z dievčat.
heker
Redeemer
Redeemer

A ten strach ma do dnes. Miesto toho sa vyhovara, ze ta zena by s nim aj tak nesla, ze pocuva zlu hudbu, ze nebude za nu platit alebo ze je skareda ci zadana. Vzdy ma dovod preco to neskusit.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak vyše 80 strán som nečital neviem co ste sním za ten čas riešili a čo všetko popísal :D Ist so zadanými ženami von ako kamarát je nič moc moje skusenosti. So zadanou kecat jedine ak sme boli v partii a všetci sme sa spoznávali chalani-baby.
Vyslovene škaredé ženy hlavne do tváre + postavy nezaujmu skoro nikoho, no ak maju ešte správanie vulgárne priam až chlapské tak to nie :D
No ale pri platení sa mi v minulosti viackrát stalo, že to zaplatili tie baby a potom ja.Pár desiatok centov alebo eur na čaj,pizzu snád nikoho nezabije obcas. Zlá hudba - hm, tak este predtým ked som mal ist s nejakou von, tak sme sa bavili aj o hudbe. Ked mala iný štýl ako ja tak v osobnom stretku ani ja, ani ona sme svoju hudbu nezapínali, šak načo ked sú aj iné témy na rozhovory.
Terepin
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Terepin »

Tak som skúsil cvičiť. Šiel som až na dno svojich síl a vydržal som len 10 minút. Výsledok? Zahmlenie pred očami, pískanie v ušiach a pocit na zvracanie. Motivácia pokračovať jak sviňa.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin napísal: 16 máj 2021, 18:46 Tak som skúsil cvičiť. Šiel som až na dno svojich síl a vydržal som len 10 minút. Výsledok? Zahmlenie pred očami, pískanie v ušiach a pocit na zvracanie. Motivácia pokračovať jak sviňa.
a co si prosim ta konkretne robil tych 10minut?
noone
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa noone »

Terepin napísal: 16 máj 2021, 18:46 Tak som skúsil cvičiť. Šiel som až na dno svojich síl a vydržal som len 10 minút. Výsledok? Zahmlenie pred očami, pískanie v ušiach a pocit na zvracanie. Motivácia pokračovať jak sviňa.
Pride ti to ako dobry napad? Nemyslis ze nejak nepoznas mieru?
Terepin
Addict
Addict

heker napísal: 16 máj 2021, 14:54ze pocuva zlu hudbu
Tak to pozor, toto sa skutočne stalo, to si nevymýšľam. Jedna so mnou skutočne prestala komunikovať v momente, keď som jej napísal, čo a koho počúvam. Ja počúvam hudbu, o ktorú priemerný Slovák ani nezakopne, ostatne aj tu my bolo vynadané do ko*ot kvôli hudbe, ktorú tú zdieľam.

Autoeditácia príspevku po 1 min 4 sek:
gogo956 napísal: 16 máj 2021, 18:50 a co si prosim ta konkretne robil tych 10minut?
Klasika: brušáky, kliky, beh a ľahké činky. Nič extra.

Autoeditácia príspevku po 49 sek:
noone napísal: 16 máj 2021, 18:50 Pride ti to ako dobry napad? Nemyslis ze nejak nepoznas mieru?
10 minút intenzívneho cvičenia je "nepoznať mieru"?

Autoeditácia príspevku po 4 min 31 sek:
heker napísal: 16 máj 2021, 14:54Vzdy ma dovod preco to neskusit.
A s kým to mám skúsiť, keď každá jedna ma vždy odpíše alebo odignoruje, nepovieš mi? Ja som bol raz s jednou čajou na káve a po stretnutí sa mi chválila, že sa pri mne cítila ko kráľovná (jej slová). Žiadny problém. Problém je dostať nejakú na to stretnutie. Následne viesť rozhovor na nejakú tému už potom nie je problém.
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Terepin

doteraz si necvicil, kondicku mas nijakú, že sa zadychavas aj ked tlačíš v Kauflande vozík s kilom tej tvojej mrkvi, tak musis aj cvicenie tomu prisposobit. :) Medzi jednotlivymi cvikmi si musis davat dostatocne dlhe pauzy, zaciatky su tazke vo vsetkom. Zakladom je robit veci pravidelne a poctivo, ale zase nie tak aby si dostal infarkt. Necvic kazdy den, to nezregenerujes, obden uplne staci. Beh neprehanaj, si tazky a pre kĺby je to enormná zataz. Kliky su super /v tvojom aktualnom stave/, neskor ked ziskas silu, by nebolo odveci si zohnat zatazovu vestu a v nej robit kliky.
Terepin
Addict
Addict

Blastbit napísal: 16 máj 2021, 13:09Mne sa zdá byt realista ale s negatívnym myslením - čiže taký melancholik - prepočty,čísla,úvahy atd. :D.
Ďakujem.

Autoeditácia príspevku po 3 min 31 sek:
gogo956 napísal: 16 máj 2021, 19:02ale zase nie tak aby si dostal infarkt
Ale zase na druhej strane, ak by som dostal infarkt, nikto by nemohol tvrdiť, že som to flákal. :D
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

To si sa akoze pochvalil ze si ulne nahovno cvicil? Pointa?
Terepin
Addict
Addict

Ako sa dá nahovno cvičiť klikli a brušáky? Veď sú to jednoduché cviky.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Ze sa prepalis, presilis.
fildinko
King
King

Príspevok od používateľa fildinko »

Ja neverím tomu že Terepin existuje. To nie je možné aby bol niekto takýto naozaj.
Terepin
Addict
Addict

wladas napísal: 16 máj 2021, 19:27 Ze sa prepalis, presilis.
Ale za 10 minút? Veď ja som necvičil až do odpadnutia, len kým som vládal. Čo bolo 10 minút.
Napísať odpoveď