Vieš ako vyzerá do tváre ten tvoj nevlastný surodenec ? (žena-muž). Vieš v ktorom meste býva? ak hej tak na FB skus pozrieť fotky ludí a možno ti ho nájde.CheZteR napísal: 17 máj 2021, 18:45 čauko,
riesil uz niekto z vas, pripadne mate niekto nejaky tip aspon ako zacat,
ak chcem zistit meno svojho nevlastneho surodenca?
Surodenci
Re: Surodenci
-
K-u-b-i-a-k
Addict
fuh, ak nemáš info od rodičov, ľahké to zrejme nebude...
nemam nic, len viem ze niekde je
Od coho sa chces odrazit? Aj je matka alebo otec zapisany v rodnon liste ako rodic, tak by to vedeli vyklikat na matrike alebo na policii. Takze treba niekoho znameho kto ti to vie pozriet.
-
starysomar
Hardcore addict
Možno v evidencii obyvateľstva.
Citácia z netu:
"Ak by ste mali záujem o nahliadnutie do úradných záznamov o narodení nevlastného súrodenca museli by ste preukázať oprávnený záujem, teda relevantný dôvod na nahliadnutie."
Citácia z netu:
"Ak by ste mali záujem o nahliadnutie do úradných záznamov o narodení nevlastného súrodenca museli by ste preukázať oprávnený záujem, teda relevantný dôvod na nahliadnutie."
ak by bol otec zapisany ako rodic, tak by to vyslo najavo v dedicskom konani vsak?
-
starysomar
Hardcore addict
Alebo aj nie - mňa (prvá) manželka nebohého otca prihlásila do dedičského, vďaka nej som si po desaťročiach spoznal sestru.
(Máme zhodného otca, rôzne mamy)
(Máme zhodného otca, rôzne mamy)
Poštár Janko z Pošty pre teba to vybaví. Len či pôjde stena preč, to nevieme.
Ale aspoň som si teraz na FB pozrel profil svojho bratranca, ktorého som nevidel asi 15 rokov.