MS v hokeji 2021 Lotyšsko-Riga
MS v hokeji 2021 Lotyšsko-Riga
A- Rusko, Švédsko, CR, Švajčiarsko, Slovensko, Dánsko, Bielorusko, VB
B- Kanada, Fínsko, USA, Nemecko, Lotyšsko, Nórsko, Taliansko, Kazachstan
V skupine A to vyzerá ze Rusko bude mať asi najlepšiu obranu na turnaji podla mien. Svedsko a CR tiež na všetkých postoch vyvážené formácie. Svajčiarsko taký čierny kôň turnaju. Dánsko prevažne hráči zo švedskej ligy. Bielorusko hráčov z KHL + naturalizovaný hráči.
Slovensku chýba viacero hráčov, ale tak no čo, vyskúšajú sa aj iný, ved na MS sa nevypadáva kvoli tomu, že A divizia nehrá kvoli covidu.
VB nakolko v 2019 vyradili neprijemné Francuzsko možu tento rok skusiť poraziť aspon to Bielorusko.
V skupine B niektoré krajiny ako USA a Kanada predstavili svoje súpisky, pár mien im ešte zrejme pribudne, ale poslali tam zväčša hráčov ktorí nehrajú prvé husle vo svojich tímoch. Ale zase sú to velmoci ktoré nikdy nepodceňovať. Fínsku sa črtá slušne silná súpiska. Nemci aj Nori sú húževnatý súper. Lotyši sú doma tak sa budú chcieť ukázať a Kazachstan má všetkých hráčov z KHL + pár naturalizovaných cudzincov.
Taliansko ak pošle to najlepšie čo moze poslať, možu potrápiť hocikoho nemaju co stratiť.
Favoriti na medaile -1. Rusko, 2. Finsko, 3. Svedsko...SR - 9 miesto.
Edit by hojko:
21. máj (piatok) Bielorusko – Slovensko od 19.15 h
23. máj (nedeľa) Veľká Británia – Slovensko od 11.15 h
24. máj (pondelok) Slovensko – Rusko od 15.15 h
27. máj (štvrtok) Švajčiarsko – Slovensko od 15.15 h
29. máj (sobota) Slovensko – Dánsko od 19.15 h
30. máj (nedeľa) Švédsko – Slovensko od 19.15 h
1. jún (utorok) Slovensko – Česko 15.15 h
B- Kanada, Fínsko, USA, Nemecko, Lotyšsko, Nórsko, Taliansko, Kazachstan
V skupine A to vyzerá ze Rusko bude mať asi najlepšiu obranu na turnaji podla mien. Svedsko a CR tiež na všetkých postoch vyvážené formácie. Svajčiarsko taký čierny kôň turnaju. Dánsko prevažne hráči zo švedskej ligy. Bielorusko hráčov z KHL + naturalizovaný hráči.
Slovensku chýba viacero hráčov, ale tak no čo, vyskúšajú sa aj iný, ved na MS sa nevypadáva kvoli tomu, že A divizia nehrá kvoli covidu.
VB nakolko v 2019 vyradili neprijemné Francuzsko možu tento rok skusiť poraziť aspon to Bielorusko.
V skupine B niektoré krajiny ako USA a Kanada predstavili svoje súpisky, pár mien im ešte zrejme pribudne, ale poslali tam zväčša hráčov ktorí nehrajú prvé husle vo svojich tímoch. Ale zase sú to velmoci ktoré nikdy nepodceňovať. Fínsku sa črtá slušne silná súpiska. Nemci aj Nori sú húževnatý súper. Lotyši sú doma tak sa budú chcieť ukázať a Kazachstan má všetkých hráčov z KHL + pár naturalizovaných cudzincov.
Taliansko ak pošle to najlepšie čo moze poslať, možu potrápiť hocikoho nemaju co stratiť.
Favoriti na medaile -1. Rusko, 2. Finsko, 3. Svedsko...SR - 9 miesto.
Edit by hojko:
21. máj (piatok) Bielorusko – Slovensko od 19.15 h
23. máj (nedeľa) Veľká Británia – Slovensko od 11.15 h
24. máj (pondelok) Slovensko – Rusko od 15.15 h
27. máj (štvrtok) Švajčiarsko – Slovensko od 15.15 h
29. máj (sobota) Slovensko – Dánsko od 19.15 h
30. máj (nedeľa) Švédsko – Slovensko od 19.15 h
1. jún (utorok) Slovensko – Česko 15.15 h
-
mirak2
Hardcore addict
Re: MS v hokeji 2021 Lotyšsko-Riga
videl som zostavu GBR. velka vacsina hracov z domacej ligy, ktora sa vobec nehrala, iba niekolko timov odohralo nejaky turnaj na konci sezony, takze maju nejakych 16 zapasov. legionari z polska, 2. rakuskej (alps hl), 2. nemeckej (del2) a 3. svedskej ligy. ti budu radi, ked neprehraju o viac ako o 5 golov s kazdym vratane nas.
my mame mladu zostavu, neocakavam velke veci. potesi ma, ked herny prejav bude vyzerat, ze ma hlavu a patu a ze to nie je chaos a hra na nahodu.
my mame mladu zostavu, neocakavam velke veci. potesi ma, ked herny prejav bude vyzerat, ze ma hlavu a patu a ze to nie je chaos a hra na nahodu.
Vekový priemer našich je pod 25 rokov (najmenej v histórii od roku 1996). Takmer polovica hráčov nikdy na MS nebola.
Ja mladikov schvalujem, aj ked im velke sance nedavam. Je vsak cas na generacnu obmenu hracov. Spomenme si ako bol do zostavy neraz nominovany Marcel Hossa, ktory hadam nic neukazal v repre drese. Par hracov zila z mena, uspechov v zahranicnych ligach, ale vykon v repre drese tomu nezodpovedal. Viem, ze sa ta tazko sudi pred nominaciou, ak hrac v svedskej lige streli 20 golov a zrazu za repre nedokaze potom ani vystrelit.
Tito mladici maju motivaciu bojovat, cast z nich sa moze ukazat a vybojovat si lepsie angazma, mozu si spravit meno a je to urcite aj pre nich velke plus. No repre je vzdy o tom, ze sa odohra par zapasov, utoky sa menia a tak prist s taktikou a nieco natrenovat sa moc neda. Ved je odlisne, ak hra hrac celu sezonu v jednom utoku, pretoze si na hracov dokaze zvyknut a dokazu sa najst aj na slepo. Pri repre je to ine.
Tito mladici maju motivaciu bojovat, cast z nich sa moze ukazat a vybojovat si lepsie angazma, mozu si spravit meno a je to urcite aj pre nich velke plus. No repre je vzdy o tom, ze sa odohra par zapasov, utoky sa menia a tak prist s taktikou a nieco natrenovat sa moc neda. Ved je odlisne, ak hra hrac celu sezonu v jednom utoku, pretoze si na hracov dokaze zvyknut a dokazu sa najst aj na slepo. Pri repre je to ine.
Marcel Hossa za 49 zapasov za seniorov dal 7 golov a 11 asistencii = 18 bodov a to hrával 4 formáciu v repre zväčša.
Pokial hral na MS v prvej formacii ak chýbali Satan,Marian Hossa,Demitra,Gaborik a pod tak na MS 2006 - 7 zapasov 1+3 , MS 2008 - 5 zapasov 2+5, MS 2009 - 6 zapasov 3+2....Večná škoda Tomáša Zaborskeho tiež hráč do 1-2 formácie ale pokial hrali zlatý chlapci, tak nemal priestoru.
Suhlasím, že na týchto MS velký priestor pre nových hráčov no ale utočníci ak nepredaju svoje umenie z líg do repre, tak je jedno kto tam je.
Okrem Svedska už všetci ukazali supisky tak zatial najlepsie natom bez poradia CR,Rusko,Finsko, Svajčiarsko a Nemecko budu velmi hrýsť, USA aj ked sa zdá slabšia supiska tak stačí pozrieť štatistiku ich utočníkov a človek vytriezve, kvalitu-strelcov majú aj oni. Kanada dosť slabota na pár výnimiek ale v menšom počte ako v USA.
Pokial hral na MS v prvej formacii ak chýbali Satan,Marian Hossa,Demitra,Gaborik a pod tak na MS 2006 - 7 zapasov 1+3 , MS 2008 - 5 zapasov 2+5, MS 2009 - 6 zapasov 3+2....Večná škoda Tomáša Zaborskeho tiež hráč do 1-2 formácie ale pokial hrali zlatý chlapci, tak nemal priestoru.
Suhlasím, že na týchto MS velký priestor pre nových hráčov no ale utočníci ak nepredaju svoje umenie z líg do repre, tak je jedno kto tam je.
Okrem Svedska už všetci ukazali supisky tak zatial najlepsie natom bez poradia CR,Rusko,Finsko, Svajčiarsko a Nemecko budu velmi hrýsť, USA aj ked sa zdá slabšia supiska tak stačí pozrieť štatistiku ich utočníkov a človek vytriezve, kvalitu-strelcov majú aj oni. Kanada dosť slabota na pár výnimiek ale v menšom počte ako v USA.
Trosku rozvinie Marcela Hossu, udaje beriem z Elite prospects.
Olympiada - 11 zapasov, 0 golov, 1 asistencia
Majstrovstva sveta - 32 zapasov, 7 golov, 10 asistencii
Posledne dvojo MS, ktore hral, tak 12 zapasov, 1 gol a 0 asistencii.
Jeho statistiky vsak nic nemenia na mojom nazore, ktory na neho mam.
Olympiada - 11 zapasov, 0 golov, 1 asistencia
Majstrovstva sveta - 32 zapasov, 7 golov, 10 asistencii
Posledne dvojo MS, ktore hral, tak 12 zapasov, 1 gol a 0 asistencii.
Jeho statistiky vsak nic nemenia na mojom nazore, ktory na neho mam.
Ja som zase udaje bral z britskej wikipedie. No sak jasné maj si nazor v pohode, Stefan Ružička,R.Spirko ten istý prípad. Bud nehrávali pravidelne za repre a ked hrali tak v 3-4 formácii. To je minulosť už aj tak nehrajú.
Lepší hráči nám chýbaju a ak nezaberie Hrivik,Cehlarik,Studenič,Krištof,Lantoši,Pospíšil,Skalický,Liška tak no neviem, ale snád niečo uhrajú zase ten útok nie je extra slabý. Ked sa ukazu aj mladý ako Fasko Rudas,Holešinsky,Slafkovský budem rád.V obrane skúsený Daloga,Janošik,Gernat a v konečne lepšej forme aj Rosandič. U brankárov no neviem, mozno by som skusil aj Husku. Ten je momentálne 4 ka v NYRangers,čiže chytá v AHL za ten farmársky tým. Ak by sa teraz ukázal možno by ho iný klub z NHL stiahol aby mal viac priestoru chytať aj v NHL.
Lepší hráči nám chýbaju a ak nezaberie Hrivik,Cehlarik,Studenič,Krištof,Lantoši,Pospíšil,Skalický,Liška tak no neviem, ale snád niečo uhrajú zase ten útok nie je extra slabý. Ked sa ukazu aj mladý ako Fasko Rudas,Holešinsky,Slafkovský budem rád.V obrane skúsený Daloga,Janošik,Gernat a v konečne lepšej forme aj Rosandič. U brankárov no neviem, mozno by som skusil aj Husku. Ten je momentálne 4 ka v NYRangers,čiže chytá v AHL za ten farmársky tým. Ak by sa teraz ukázal možno by ho iný klub z NHL stiahol aby mal viac priestoru chytať aj v NHL.
Neviete prečo hráme v stodole? Nemajú tam dva normálne štadióny?
Je už program zápasov? O ktorej a kedy? Šupnite to do prvého postu keď tak. Dik
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ako keby si nemal Google. Kvoli tebe som to tam doplnil.
Nikoho nezaujima MS či co? Zatial divné výsledky niektorích hokejových velmocí proti výrazne slabším štátom.
Veru. Neviem co to pred chvilou stvarali zlati.
Naša prípadná prehra s GB by sa v dnešnom dni aj stratila 
Bude viac peňazí pre športovcov z tipovania. 
Keď sme hrali s bielorusmi a videl som na Fortune že Kanada prehráva s Lotyšskom 0:2, je tam nejakých 13 minút do konca a kurz na výhru mali 120, tak som tam hneď buchol za desku.
Mea culpa, lebo som to nepozeral, fakt neviem či tie tímy tento rok na MS poslali kuchárov a čašníkov čo prišli cez koronu o joby v gastre ale zatiaľ veľmi divné výsledky. 
Ten zapas s Anglickom bol hrozny, najma co sa tyka druhej a tretej tretiny. Niekedy som mal pocit, ze hraju profesorsky, zbytocne kombinuju a kym to nebude krasny gol, tak sa ho neoplati davat. Snad tymto zapasom dostali facku a vykony budu len a len lepsie. Pacia sa mi mladici, ktori su novacikovia v repre, je tam vidiet snahu.
Dokonca Juraj Slafkovský má len 17 rokov. Napr. najmladší český hráč má 20 rokov.
- Prílohy
-
- IMG_20210524_074607.jpg (11.32 KiB) 1331 zobrazení
Vekový priemer 28-členného SK mužstva je 24,75 rokov.
Zatiaľ to pre nás vyzerá dobre. Ale tie podstatné zápasy ešte len prídu. Snáď sa chalani poriadne rozohrajú a potrápime aj tých ťažších súperov.
Zatiaľ to pre nás vyzerá dobre. Ale tie podstatné zápasy ešte len prídu. Snáď sa chalani poriadne rozohrajú a potrápime aj tých ťažších súperov.
Mne príde zábavné, ako po dvoch výhrach s papierovo asi najslabšími súpermi skupiny už sú v tlači články, že dnešný zápas s Ruskom rozhodne o víťazovi skupiny
Akože rozumiem, že favoriti majú za sebou prekvapivé prehry, ale rovnako môžu aj Slováci teraz prehrať všetky ostatné zápasy a nebude to ani nič enormne prekvapivé.
Dnes to bolo super, kvalitne divadlo.
len tak dalej.