Autoeditácia príspevku po 1 hod 1 min 36 sek:
ako si to nakoniec poriešil ? Zadal si tam niečo ?
ako si to nakoniec poriešil ? Zadal si tam niečo ?
po zadaní, všetko pokračuje ďalej ako doteraz bez zmeny ?
Keď si Revolut účet dobiješ z platobnej karty, peniaze sa ti prevedú okamžite.M142 napísal: 19 máj 2021, 13:47 sestra byvajuca v cr ma konto v revolut banke. vsimol som si, ze ked si chcela doplnit ucet, tak prostriedky mala ihned k dispozicii. funguje to takto aj u nas alebo my mame stale standartne cakacie doby, tj prostriedky pridu az na druhy den?
nechcem inak rozpravat hluposti ale co som pocul tak aj ten eu exekucny titul je dost komplikovana zalezitost exekutor musi vediet presne v ktorej krajine ma zablokovat ucet alebo majetok a musi mu to oddobrit tamojsi sud. teda aspon tak som pocul. netusim ako to je presneArAsHiD napísal: 19 máj 2021, 20:48 Dosah má, musí ale mať EU exekučný titul a samozrejme to je zdĺhavé a komplikované a pre exekúciu menej ako 4 miestnej čiastky sa o to zriedka pokúšali.
to ci ma exe ako FO sa da jednoducho zistit podla datumu narodenia a priezviska v CRE ak zaplatis 1e poplatok...baldorex napísal: 20 máj 2021, 22:21 V jednom videu keď riešil nejakého exekútora kvôli inej osobe a chcel nahliadnuť do spisov, tak ten exekútor mu chcel zabaviť kameru a ostatnú techniku, keďže je dlžník. Takže predpokladám že dlží niečo aj ako FO, keďže tam nebol ako konateľ firmy, ale ako novinár.
Nakoniec bola privolaná polícia na exekútora a nič sa neodobralo, keďže kamera a príslušenstvo patrí akože ginn a nie jemu.