Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Re: Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
Kanabidiol už vypadol zo zoznamu psychotropných látok
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22650362/zo-zozn ... razbox_sme
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22650362/zo-zozn ... razbox_sme
-
starysomar
Hardcore addict
je zaujimave preco vlastne bol na zozname psychotropnych latok u nas, ked ziadne psychotropne ucinky na cloveka nemá
-
CrazyJerry
Light Star
Nemate niekto overeny obchod s CBD olejom? Chcem to skusit na spanok a je toho strasne vela.. Niektore kvalitnejsie, ine zas menej a moc sa v tom nevyznam.
Nejaký tip ako si nájsť kamarátov ktorý vedia kde viem tento zázrak dostať v BA bez toho aby ma niekto dobodal nožíkom?
-
*****HERO*****
Guru wannabe
pochybujem, bratislavske marihuanove drogove kartely na teba poslu rovno hitmana s 9mm, na to si daj bacha...
Aj by som tomu veril
teda az na to ze vacsina dilerov su stredoskolaci/vysokoskolaci 
nikto ta nozom nedoboda, maximalne ti akurat nic nepredaju ked sa im nebudes pozdavat.
ale ako sa k niekomu dostat to ti tu verejne asi nikto neporadi a asi ani sukromne kedze ta nikto nepozna a asi by zbytocne riskoval. v dnesnej dobe je asi najjednoduchsie ist po stope kamaratov, urcite poznas niekoho kto uziva, tak vybav cez neho. pokial nepoznas nikoho kto uziva, tak treba niekoho spoznat
teraz je to asi trochu komplikovanejsie, aj ked teda uz otvaraju podniky a festivaly a koncerty. doporucujem ist sa vecer cez vikend poprechadzat po meste a ist po cuchu...
nikto ta nozom nedoboda, maximalne ti akurat nic nepredaju ked sa im nebudes pozdavat.
ale ako sa k niekomu dostat to ti tu verejne asi nikto neporadi a asi ani sukromne kedze ta nikto nepozna a asi by zbytocne riskoval. v dnesnej dobe je asi najjednoduchsie ist po stope kamaratov, urcite poznas niekoho kto uziva, tak vybav cez neho. pokial nepoznas nikoho kto uziva, tak treba niekoho spoznat
teraz je to asi trochu komplikovanejsie, aj ked teda uz otvaraju podniky a festivaly a koncerty. doporucujem ist sa vecer cez vikend poprechadzat po meste a ist po cuchu...
Tiež by som ocenil radu
aacid rada dobrá, moji kamaráti "už prestali" prípadne "nechce sa mi ísť sedieť" a ani "tomu čo pozná toho hlavného sa nechce ísť sedieť"
a inak k tej rade spoznať niekoho
tak som si googlil že ako sa prejavuje závislosť
a tam, že "vyhľadáva ľudí, zgrupuje sa v takýchto kruhoch"
lol
k tomu čuchu
zrovna som šiel domov a zacítil som o ulicu vedľa z nejakého bytu .... dobrý prosím vás viete mi dačo poskytnúť 
aacid rada dobrá, moji kamaráti "už prestali" prípadne "nechce sa mi ísť sedieť" a ani "tomu čo pozná toho hlavného sa nechce ísť sedieť"
a inak k tej rade spoznať niekoho
k tomu čuchu
Stiahnu si appku grindr a tam si napíš do profilu, že hľadáš kamoša na húlenie. 
-
*****HERO*****
Guru wannabe
a uz sme zase od travy u bielych veci .. potom ze to nie je gajteway droga ..
Ja kamoša nehľadámephramko napísal: 03 jún 2021, 23:31 Stiahnu si appku grindr a tam si napíš do profilu, že hľadáš kamoša na húlenie.![]()
Zdravím, neviem prist na to, aky je právny statut magic truffles na Slovensku, precital som vsetko mozne a vychadza mi z toho ze zakon u nas sa k tomu priamo nevyjadruje. Vie o tom niekto viacej?
dakujem
dakujem
Podľa mňa je to legálne. Však tie sety na pestovanie sa dajú normálne kúpiť v EU a príde to poštou.
v Nemecku napriklad su nelegalne /aj ked posta to samozrejme moze kludne dorucit/. Apropo mal som na mysli skor susene maggic truffle a nie grow kity.ephramko napísal: 25 jún 2021, 11:54 Podľa mňa je to legálne. Však tie sety na pestovanie sa dajú normálne kúpiť v EU a príde to poštou.
tu v holandsku som videl len "cerstve", predavaju ich chladene a maju trvanlivost len par tyzdnov ...
pozeral som na stranke smartshopu a normalne maju shipping tychto cerstvych aj na slovensko
Autoeditácia príspevku po 7 min 13 sek:
ale ako pozeram tu, tak psilocybin je normalne medzi psychotropnymi latkami
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy ... 90101.html
pozeral som na stranke smartshopu a normalne maju shipping tychto cerstvych aj na slovensko
Autoeditácia príspevku po 7 min 13 sek:
ale ako pozeram tu, tak psilocybin je normalne medzi psychotropnymi latkami
https://www.slov-lex.sk/pravne-predpisy ... 90101.html
PS spúšťa petíciu za reformu drogovej politiky na Slovensku.
https://www.dekriminalizacia.eu/
1. Dekriminalizácia marihuany.
2. Podpora mimoškolských aktivít detí a mládeže (tzv. Islandský model).
3. Dostupná psychologická pomoc zdarma v každom okresnom meste.
4. Pestovanie malého množstva rastlín na vlastnú spotrebu.
5. Legalizovanie medicínskeho využitia marihuany a hradenie produktov zo zdravotného poistenia.
https://www.dekriminalizacia.eu/
1. Dekriminalizácia marihuany.
2. Podpora mimoškolských aktivít detí a mládeže (tzv. Islandský model).
3. Dostupná psychologická pomoc zdarma v každom okresnom meste.
4. Pestovanie malého množstva rastlín na vlastnú spotrebu.
5. Legalizovanie medicínskeho využitia marihuany a hradenie produktov zo zdravotného poistenia.
Fuj hnusni liberali 
-
starysomar
Hardcore addict
Podpísaná už pár dní dozadu 
Tak klasicky sa aj tam na FB vyrojili odborníci na adiktológiu, psychiatriu a psychológiu s ukončenou učňovkou bez maturity. Opäť bez pochopenia, že dekriminalizácia neznamená, že ľudia budú môcť "dofetovaní šoférovať".