Ahojte,
Mal som dopravnu nehodu, kedy do mna narazil iny vodic, auto som nechal opravit v autorizovanom servise, menili naraznik, panel zadneho čela, auto vzadu lakovali. Nerobili to priamo v servise ale auto odviezli do dielne, kde robia klampiarske prace (ina s.r.o.). Auto som prebral a jazdil.
Teraz som bol na v inom autorizovanom servise na pravidelnej servisnej prehliadke odkial mi telefonovali ze vidia ze auto bolo burane a ze mi to chcu ukazat na zdvihaku ako bola odflaknuta oprava.
Mechanik mi povedal a ukazal toto:
- neboli bodove zvary ale zvar po celej dlzke, zvar nie je v strede, ale na hrane, takto sa to nerobi
- casti, ktore sa mali opravit tak ze by boli rovno, su do kriva
- nebola urobena konzervacia dutin
- odflaknute lakovanie
- niekde sruby chybaju, sruby ktore idu do plastu dali do kovu
- po takejto oprave po dalsej zime auto zacne hrdzaviet na mieste kde sa poskodi farba
Volam do servisu kde robili opravu a reakcia:
- moment, pozriem kedy to bolo opravovane (aby zistil ci nahodou uz neuplynula zaruka na pracu)
- oni vam povedali ze to mate zle a ked vam ja poviem ze to mate dobre co budete robit (moja odpoved: posudok znalca a sudne konanie)
- nie je fer ze si kontrolujte to v inom servise, dnes je kazdy automechanik, v garazovom servise nic nevedia (kde som vam povedal ze som bol v garazovom servise?)
- na cloveka co to opravoval (ta ina s.r.o. vid hore) nikdy neboli reklamacie
- dojdite s autom a ked to clovek co to opravoval uzna (ta ina s.r.o.) tak sa to bude riesit. (preco by som to mal riesit s tym clovekom, auto som odovzdal vam do servisu)
Myslel som ze autorizovanemu servisu sa da verit, nenapadlo ma vziat na prebratie auta automechanika a poziadat ich aby dali auto na zdvihak.
Prosim o rady co dalej robit
autorizovany servis odflakol opravu...ako postupovať?
Re: autorizovany servis odflakol opravu...ako postupovať?
Ahoj, neporadím ti.. len ma zaujíma názov toho "super" autorizovaného servisu..
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak ti to robil jeden autorizak a druhy autorizak uznal, ze je to urobene zle tak sa da obratit na oficialneho importera, postazovat sa ak to nebudu chciet opravit
V prípade, že budú robiť problémy, kontaktovať importéra.
Minimálne u Mazdy to pomohlo.
Minimálne u Mazdy to pomohlo.