autorizovany servis odflakol opravu...ako postupovať?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
diaboliq
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

autorizovany servis odflakol opravu...ako postupovať?

Príspevok od používateľa diaboliq »

Ahojte,
Mal som dopravnu nehodu, kedy do mna narazil iny vodic, auto som nechal opravit v autorizovanom servise, menili naraznik, panel zadneho čela, auto vzadu lakovali. Nerobili to priamo v servise ale auto odviezli do dielne, kde robia klampiarske prace (ina s.r.o.). Auto som prebral a jazdil.

Teraz som bol na v inom autorizovanom servise na pravidelnej servisnej prehliadke odkial mi telefonovali ze vidia ze auto bolo burane a ze mi to chcu ukazat na zdvihaku ako bola odflaknuta oprava.

Mechanik mi povedal a ukazal toto:
- neboli bodove zvary ale zvar po celej dlzke, zvar nie je v strede, ale na hrane, takto sa to nerobi
- casti, ktore sa mali opravit tak ze by boli rovno, su do kriva
- nebola urobena konzervacia dutin
- odflaknute lakovanie
- niekde sruby chybaju, sruby ktore idu do plastu dali do kovu
- po takejto oprave po dalsej zime auto zacne hrdzaviet na mieste kde sa poskodi farba

Volam do servisu kde robili opravu a reakcia:
- moment, pozriem kedy to bolo opravovane (aby zistil ci nahodou uz neuplynula zaruka na pracu)
- oni vam povedali ze to mate zle a ked vam ja poviem ze to mate dobre co budete robit (moja odpoved: posudok znalca a sudne konanie)
- nie je fer ze si kontrolujte to v inom servise, dnes je kazdy automechanik, v garazovom servise nic nevedia (kde som vam povedal ze som bol v garazovom servise?)
- na cloveka co to opravoval (ta ina s.r.o. vid hore) nikdy neboli reklamacie
- dojdite s autom a ked to clovek co to opravoval uzna (ta ina s.r.o.) tak sa to bude riesit. (preco by som to mal riesit s tym clovekom, auto som odovzdal vam do servisu)

Myslel som ze autorizovanemu servisu sa da verit, nenapadlo ma vziat na prebratie auta automechanika a poziadat ich aby dali auto na zdvihak.

Prosim o rady co dalej robit
Animorph
Expert
Expert

Re: autorizovany servis odflakol opravu...ako postupovať?

Príspevok od používateľa Animorph »

Ahoj, neporadím ti.. len ma zaujíma názov toho "super" autorizovaného servisu..
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

ak ti to robil jeden autorizak a druhy autorizak uznal, ze je to urobene zle tak sa da obratit na oficialneho importera, postazovat sa ak to nebudu chciet opravit
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

V prípade, že budú robiť problémy, kontaktovať importéra.
Minimálne u Mazdy to pomohlo.
Napísať odpoveď