Interny objednavkovy/poziadavkovy web system

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
Brahmin
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Interny objednavkovy/poziadavkovy web system

Príspevok od používateľa Brahmin »

caute, hladam nejaku free web aplikaciu, sluzbu alebo nieco co dokaze toto:
v praci mam na starosti sklad s 200+ polozkami, mame asi 150 zamestnancov pod 7 veducimi teda 7 oddeleni, mame aplikaciu na sklad kde mam pristup iba ja a z ktoreho viem exportovat stav zasob skladu do .xls (4 stlpce - cislo materialu, nazov materialu, mj materialu a zostatok v mj)
potreboval by som nejaky co najjednoduchsi web system kde naimprotujem stav zasob skladu, oddelenia by mali bud pristupove heslo ale myslim ze lepsie a jednoduchsie by bola jedinecna URL pre oddelenie (napr. 192.168.0.199/sklad_oddelenie1; oddelenie2...)
kde by si mohol kazdy zamestnaec naklikat co potrebuje (najlepsie by bolo pokial by boli nazvy poloziek klikatelne a odkazane na google vyhladavanie daneho nazvu materialu), nasledne sa to zobrazi/preposle veducemu, ktory to prekontroluje a ked bude vsetko ok tak mi posle vystup idealne tiez v .xls (stacilo by 2 stlpce - cislo materialu a pocet)

vedel by mi niekto nieco podobne poradit, pripadne napsiat ako sa toto vola a ako to hladat
heker
Redeemer
Redeemer

Re: Interny objednavkovy/poziadavkovy web system

Príspevok od používateľa heker »

Obavam sa, ze ty nepotrebujes najst aplkiaciu, lebo taka zrejme nie je. Ty ju potrebujes dat niekomu naprogramovat.
masterdead
SysAdmin
SysAdmin
Kontaktovať používateľa:

Re: Interny objednavkovy/poziadavkovy web system

Príspevok od používateľa masterdead »

Existujú aj warehouse systémy, ktoré sú opensource, skús hľadať "warehouse open source". Ale možno to bude overkill na to, čo potrebuješ ty. Zväčša sa jedna o komplexne systémy.
Napísať odpoveď