Ďalší deň sme si o tom písali, na veľa vecí sa sťažovala ohľadom mňa (ktoré dovtedy nespomenula), napr. že som neprispôsobivý, ale keď som sa spýtal že v čom tak mi napísala že je to jedno. Potom som jej ja napísal môj názor, ku ktorému sa vôbec nevyjadrila a len napísala nech na to kašlem, niekde medzitým aj napísala že sa k sebe zrazu nehodíme.
Ďalší deň som sa rozhodol že pôjdem za ňou lebo nerád riešim takéto veci cez telefón a hlavne ma to trápilo a chcel som to vyriešiť.
Nedal som jej vedieť že prídem, čo sa neskôr ukáže nebol dobrý nápad, ale na moju poslednú správu ani nereagovala, tak som nemal veľmi na výber.
Prišiel som, akurát bola vonku a hneď ma uvidela a bola prekvapená že som tam, pýtala sa že prečo som prišiel, že keby chce aby
som prišiel tak ma zavolá atď, ja som sa len spýtal či bude ešte dlho urazená, na čo som nedostal odpoveď... chvíľu sme boli vonku
hrali sa so psom ale nerozprávali sme sa, len sme hodili sem tam na seba mierny úškrn. Potom mi hovorí že ide na nákup tak že či
idem s ňou, išiel som. Pýtala sa že čo keby neni doma alebo príde až o 3 hodiny, čo by som robil potom. Tak som povedal, že
by som kĺudne na ňu počkal. Prišli sme z obchodu, išli sme dnu a ponúkla mi koláč, potom si išla upratať izbu a ja som sa hral zatiaľ s
mačkou. Keď upratala tak sa ma spýtala či budem ešte u nej kým sa osprchuje, povedal som že nie lebo už musím isť, bol už večer a čakala ma cesta domov.
Išla ma vykopnúť a pozdravili sme sa a odišiel som. Napriek tomu že sme sa veľmi nerozprávali som mal cestou domov celkom dobrý pocit.
Teda až kým som neprišiel domov a prečítal som si od nej správu, v ktorej mi napísala že toto bolo naposledy kedy som niečo takéto spravil, lebo že to bolo trochu psycho prísť takto bez ohlásenia.
Moja otázka: je naozaj také zlé prísť bez ohlásenia keď chcem vyriešiť problém? Bolo by to psycho keby jej zaklopem na okno o pol noci, ale toto?
vek 30