Zaujíma ma mužský pohľad

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lejla.
Novice
Novice

Re: Zaujíma ma mužský pohľad

Príspevok od používateľa Lejla. »

CrazyJerry napísal: 14 jún 2021, 13:22 Priatelka ma podobnu skusenost a povedala mi to. A myslim, ze kazda by to mala priatelovi povedat. Ak je to ten pravy, tak to urcite pochopi a bude respektovat.
Mne moja povedala, ze co nemam robit a podobne.. rovnako tak ked sa jej vrati nejaka spomienka, tak viem preco sa rozplakala.

Cize za mna urcite to povedz. Ak je ten chlap blbec a povie ti nieco, ze jeho to nezaujima, ze to su tvoje problemy, tak utekaj od neho.. lebo osobne poznam aj takych..

Tak to je celkom fajn, že si to neberieš osobne a že vieš čo a prečo a že to chápeš, toto by napríklad mne dosť pomohlo, tak som rada, že sú muži, ktorí to vedia pobrať v pohode.
Hensym
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Hensym »

Myslím, že väčšina to bude brať v pohode. Dal by som možno aj ruku do ohňa. :)
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Máš dve :D
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Dve nedám, niektorí chlapi sú ozaj choboti. :D
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Na 99% by si prišiel o obe :D

No inak - my doma máme veľmi priateľský vzťah so vzájomným porozumením aj po vyše 35 ročnom spolužití - bez žiarlivosti, zloby a vzájomne sa vo všetkom podporujeme - v minulosti sme sa aj v blbinách :D
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Ked Lejla nájde chlapa ktoremu bude doverovať v intimnom živote situácia sa zlepší, lebo doteraz mala kadejakých ako sama napísala.
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Neviem, mne z toho celého príde že si viacmenej v poriadku, samozrejme na tie veci sa nedá zabudnúť, len si proste nestretla niekoho kto by vedel ako na teba, čo môže byť aj chyba komunikácie že si mu nepovedala ako to vidíš a cítiš, že chceš možno aj trochu romantiky ktorú ti žiadny z tých chalanov nedal a vedel by urobiť tú atmosféru a dokázal ťa uvolniť tak aby to fungovalo a nebolelo.
eMPiko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa eMPiko »

Asi trochu neskoro, ale pridam svoj nazor. Z osobnej skusenosti s jednou holkou, cim skor toto budes komunikovat, tym lepsie. Pokial to budes zbytocne odkladat, bude to neprijemne pre teba a potom neskor aj pre tvojho partnera, ktory sa zrazu dozvie ze poslednych X tyzdnov/mesiacov si sexualny zivot len horko tazko tolerovala. Taktiez nemozes vediet, ako sa k tomu chlapec postavi. Najlepsie je povedat to co najskor a uprimne sa o tom porozpravat. Mozno bude chalan taky dobrak, ze bude mat ambiciu pracovat na tom s tebou, mozno bude hladat vo vztahu nieco ine a rozidete sa skor ako to sklzne do niecoho vaznejsieho. V oboch pripadoch je to lepsie pre oboch.
Napísať odpoveď