Ockovanie Covid-19

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Ste za povinné očkovanie proti Covid-19?

Áno
50
49%
Nie
43
42%
Neviem
9
9%

Celkom hlasov: 102

konyk87
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: Ockovanie Covid-19

Príspevok od používateľa konyk87 »

konyk87 napísal: 17 jún 2021, 9:07 ...
druhy pokus o presun o 3 dni - novy termin v ten isty den, ale o 2 hodiny skor...
skusim to o par dni ako spominal kolega podomnou.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa starysomar »

Hojko

Jasné, len nejak nechápem, ako som doteraz (60) prežil s desiatkami očkovaní. To bude asi nejaká ich nedokonalosť :D

Popravde v skutočnosti nechápem konšpiračných a hoaxerských DEBILOV. To bude tým, že sa nedokážem vcítiť napriek istej dávke empatie, do uvažovania ľudí, ktorých napadla istá Améba, požierajúca mozog.
No a Medúzy, Hviezdice a možno ďalšie tvory bez neho žijú milióny rokov, tak to dáva nádej aj tunajším jednobunkovcom.

(https://ondrasik.blog.sme.sk/c/336117/C ... zitom.html)
NHISPVM
Star
Star

Príspevok od používateľa NHISPVM »

Ja poznám zasa človeka, ktorý deň pred očkovaním dostal krvnú zrazeninu a len tak tak, že to "rozchodil". Stačí sa zamyslieť ako by to vyzeralo, keby mal to očkovanie o deň skôr, alebo ta zrazenina o pár hod neskôr... Už by to samozrejme bolo kvôli vakcíne...

Mimochodom - pracujem na univerzite. Pochodil som pracovne pár univerzít v Česku aj na Slovesnku, kde som sa rozprával pomimo o očkovaní, covide atď. A zaráža ma, ako často x šikovní, múdri mladí ľudia, ktorí prosto majú projekty, karentované vedecké články atď. veria hoaxom, nedajú sa zaočkovať, lebo si myslia, že koróna je výmysel, že ak sa zaočkujú, tak nebudú môcť mať deti, do 5 rokoch zomrú, dajú ti čip a neviem čo všetko... :? Niektorí dokonca nechodia ani na testovanie :D Myslel som, že len tí takí "jednoduchší" ľudia majú problém rozlíšiť fakty od hlúposti, ale zjavne s tým majú problémy aj Phd, docenti a profesori...
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

A potom po internetoch vypisujú, koľko Slovákov zomrie na rakovinu a že by mali vedci radšej vymyslieť liek na rakovinu. Lenže ten už vymysleli, liekom na rakovinu krčka maternice je očkovanie proti HPV...v ktorom veľmi neprekvapivo máme jednu z najnižších zaočkovaností v EU.

Ešte že aspoň to očkovanie na pravé kiahne a obrnu vymysleli za totality, inak by sme sa tu do dnes morili s tými hnusnými chorobami.
Animorph
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Animorph »

Blastbit napísal: 16 jún 2021, 10:52 Vyskytol sa prípad 39 ročnej právničky, ktorá si dala v jeden deň druhu dávku Pfizeru a na druhý deň sa už nezobudila.
Nevie sa, či sa jedná konkretne o samotnú dávku Pfizeru alebo to sposobilo niečo iné jej smrť, je to predmet vyšetrovania.
Predpokladám, že ide o prípad z NR. Pani vraj trpela bulímiou... také niečo sa hovorí.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Titul nie je patent na rozum. Poznám pár študovaných blbcov, aj veľmi múdrych ľudí bez titulov.
No obecne sú študovaní ľudia rozhľadenejší, napriek tým výnimkám.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Animorph - áno právnička z NR, podla fotky vyzerala byť kočka velmi pekná. Uff bulimia? neviem no určite sa dozvieme pravú pričinu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mozeme spravit anketu, ci su hojkaci za povinne ockovanie proti covidu?
hlavne v pripade, ak je zname, ze aktualne pouzivane vakciny su experimentalne a su schvalene len predbezne

specificky by ma zaujimalo, ci ti, ktori su za povinne ockovanie, su aj za potraty, ci existuje tato podmnozina
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

beardie
Tiež som nadtým rozmyslal ale povinné očkovanie? Ten kto má nejaké ochorenia napr rakovinu sa može dat očkovať aj nemusí, taký nemoze byt donútený sa dat povinne očkovať. No ok skrátim to, možno nejaké rizikové skupiny budu výnimka napr autisti.
Teta má astmu, mala trombozu v nohe, doktorka jej neodporucila Astrazenecu ale dala si Pfizer. No ale vidís 39 ročná mladá žena si dala pichnuť vakcinu 15 minut v cakarni asi vsetko okej, dojde domov v noci ide spať a ráno mrtva. Tak ale uz boli vedci co tvrdili, že vakcina nemoze sposobiť takéto umrtie ak je človek zdravý. Co sa teda u tej 39 ročnej nevie na isto.
Teda k tej ankete - povinné očkovanie znamená čo? ked sa dám povinne zaočkovať možem ist slobodne do obchodu, do práce, von, na dovolenku? A ked sa nezaočkujem mám byt v karantene alebo neustále nosiť ruško a každý týzden sa testovať?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

rovnaky pristup ako napriklad pri hexavakcine pri ockovani deti

niektore krajiny napriklad nepustaju do skolok nezaockovane deti (CR), na Slovensku myslim, ze nie je taky zakon/nariadenie, ale ak dieta nie je zaockovane, rodicia platia pokutu
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

No svoj osobný nazor už na temu covid a očkovanie nejako nejdem obhajovať, to je beh na dlhu trať a to sa mi nechce, ale anketa by bola ok.
NHISPVM
Star
Star

starysomar napísal: 18 jún 2021, 10:37 Titul nie je patent na rozum. Poznám pár študovaných blbcov, aj veľmi múdrych ľudí bez titulov.
No obecne sú študovaní ľudia rozhľadenejší, napriek tým výnimkám.
To mi je jasné... obzvlášť, ak tu sú ľudia, ktorí si len odkrútili 5 rokov niekde, zadania dali spraviť a skúšky poopisovali, prípadne takí, čo spravili výšku pred 30 rokmi za pol svine a 10 vriec zemiakov... Napr. Bukovský on síce má tituly, ale napr. na webofscience má 1 jediný článok s H-indexom 1 :D Ale ja tu nepíšem o takých ľudoch. Sú to ľudia, ktorí majú proste patenty (ktoré používame aj každý deň), pracujú vo výskume desiatky rokov, chodia na konferencie, atď. teda medzinárodne uznávaní ľudia vo svojom odbore. A proste veria bludom... A to neviem pochopiť. Je to ako keby napr. neurológ veril, že existujú ľudia čo vedia čítať mysle, veštiť a hýbať predmetmi silou vôle
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

"Odkrútili". Keby. Často niekto za nich ...
Prv prevaťne študovali deti, ktoré na to mali.
Dnes často deti rodičov, ktorí na to majú.
Vtípkov o klobásovo-kačicových inžinieroch je dosť, hoci sa aj vtedy občas dávali kľúče och chaty, auta...
Jeden:
"Jožo, počúvaj. Keď si uvedomím, ako som sa stal inžinierom - mám panický strach ísť k lekárovi" ...
NHISPVM
Star
Star

To nie sú vtipy, často x to bola pravda. Nemyslím si teda, že pred tým študovali ľudia, ktorí nato mali vedomosti a teraz deti, ktoré nato majú peniaze. Sám učím na univerzite a príde mi to narovnako. Vždy bolo tak 90% useless. To len tí starší sa zvyknú chváliť ako ich generácia to mala ťažké oproti tej dnešnej. Uvidíme o 20 - 30 rokov, ako budú dnešní študenti hovoriť, že za ich čias aké to bolo ťažké a teraz to majú za peniaze. Faktom ale ostáva, že ani tí docenti a profesori nevedia správne selektovať informácie a nevedia kde tie správne informácie hľadať. A miesto vedekých publikácii si radšej zapňu kotlebu...
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Iste - a zas aby som len nepindal - v práci nám pribudli dvaja veľmi šikovní mladí (voči "priemeru") a už ich firma ponúkla budúcim štúdiom VŠ.
Hlavne však - "ušlo" sa mi posledné dva-tri roky opatery lekárov, vrátane chirurgov atd - z väčšiny tých mladých som získal vynikajúci pocit - vedia, čo robia, prečo to robia a práca (...poslanie) ich baví :)
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Tak som skoro 48 hod. po 2. dávke Moderny, rovnako ako po prvej, absolútne nič mi nebolo (klop klop). Po druhej som trochu cítil rameno už, ale nič čo by sa dalo nazvať bolesťou, alebo čo by ma nejako obmedzovalo.
starysomar
Hardcore addict
Hardcore addict

Možno by bolo zaujímavejšie vlákno zhruba v duchu:
(Ne)dali ste sa zaočkovať a čo Vás k tomu viedlo?
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

MNa by zaujimalo co hovoria Putinofili a sucasne antivaxeri hovoria na to, ze Rusko a Moskva zavadza ciastocne povinne ockovanie.
ArAsHiD
Professional
Professional

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Sú ticho.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nie uplne, teda ak sa to da sudit podla komentarov na FB: https://www.facebook.com/spravy.rtvs/po ... 8009530336
Vladne rozcarovanie pripadne tvrdia ze to je hoax. Napriek tomu, ze samozrejme existuju odkazy priamo na ruske media kde sa o tom pise.
Napísať odpoveď