mozes nam popisat dovod tvojej manzelky?starysomar napísal: 18 jún 2021, 17:44 Možno by bolo zaujímavejšie vlákno zhruba v duchu:
(Ne)dali ste sa zaočkovať a čo Vás k tomu viedlo?
Ockovanie Covid-19
Re: Ockovanie Covid-19
-
starysomar
Hardcore addict
Ked bude vyriešená dostupnosť vakcín, kvalita vakcín čiže aspon 95%, nerozhodovanie sa ludí podla svetovej strany/politického presvedčenia, očkovanie podla vekovej kategorie + odporučana vakcína, registrované vakcíny, riadne vysvetlené výhody vakcín, ked sa nebudu do tejto témy na tlačových besedách vyjadrovat politici ktorý nemaju zdravotníckej vzdelanie,ked nebudu marketingové reklamy hercov ohladom vakcinácie, bezproblemové objednávanie sa na očkovanie, tak netreba niečo robiť na silu a povinne, ale pojde to prirodzene, ale to možem len snívať, aby to bolo tak, ako to teraz píšem
-
starysomar
Hardcore addict
Čiže nikdy 
tak keď to chceš vedieť od ostatných, bolo by vhodné vylozit na stôl i svoje karty
Nie som za povinne ockovanie, ale vzhladom k tomu ze slovensko je totalitna gubernia, ktora sa na demokraticky pravny stat iba hra, ma povinne ockovanie v nejakej forme vobec neprekvapi.
-
starysomar
Hardcore addict
No ja som rovno proti povinnému očkovaniu.
Motivácia, najlepšie pozitívna, teda výhody, rozhodne nie nátlak.
Celá tá kampaň je u nás dosť nezmyselná, čím viac tlačia, tým viac ľudí sa zatne a nepôjde.
Motivácia, najlepšie pozitívna, teda výhody, rozhodne nie nátlak.
Celá tá kampaň je u nás dosť nezmyselná, čím viac tlačia, tým viac ľudí sa zatne a nepôjde.
Ja som za povinné očkovanie, nie len na covid, ale aj za to, ktoré je teraz. Ak nejaká bio matka odmietne svoje dieťa zaočkovať, malo by byť zaočkované aj tak a bez jej súhlasu. Taktiež by som zaviedol povinné očkovania aj na ďalšie choroby ako napr. HPV vírus, ktorý môže spôsobiť rakovinu krčka maternice. Teda bez diskusie všetkých očkovať, či už dobrovoľne, alebo nedobrovoľne. Každý sa môže rozhodnúť sám iba vo veciach, ktoré neovplyvňujú druhých. Napr. ak ťa pohryzie besné zviera a chceš zomrieť na besnotu, tak sa kľudne neočkuj a zomri si
Ak sa jedná o prenosnú chorobu, napr. covid, HPV, atď. tak budeš zaočkovaný, či sa ti to páči, alebo nie.
-
starysomar
Hardcore addict
To je podľa mňa problém obhájiť a presadiť v časopriestore, v ktorom si čoraz viacerí pletú demokraciu s anarchiou a osobnú slobodu s právom byť bezohľadné hovädá...
-
harrison314
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto je trafenie klinca po hlavicke.starysomar napísal: 19 jún 2021, 16:52 To je podľa mňa problém obhájiť a presadiť v časopriestore, v ktorom si čoraz viacerí pletiú demokraciu z anarchiou a osobnú slobodu s právom byť bezohľadné hovädá...
si za potraty?
V demokratickej spolocnosti by sa o takom niecom ako povinne ockovanie za aktualnych podmienok ani nemalo diskutovat. Demokracia je totiz o tom, ze sa robi to, co chce vacsina a nie to, co si zela mensina alebo nejaky diktator / fasista.
Myslim si ze vacsina by s povinnym ockovanim nesuhlasilia. Momentalne nie je zaockovana vacsina slovenskej populacie a predpokladam ze ti co nie su zaockovani by s povinnym ockovanim asi nesuhlasili a tiez su aj medzi zaockovanymi taki, ktori nesuhlasia s povinnym ockovanim (ako napr. ja).
Myslim si ze vacsina by s povinnym ockovanim nesuhlasilia. Momentalne nie je zaockovana vacsina slovenskej populacie a predpokladam ze ti co nie su zaockovani by s povinnym ockovanim asi nesuhlasili a tiez su aj medzi zaockovanymi taki, ktori nesuhlasia s povinnym ockovanim (ako napr. ja).
tak na asi piaty alebo siesty pokus sa mi podarilo posunut termin na ziadany termin a mame v rovnaky den s frajerkou 
predtym, aj ked som dal posun o 3 dni, tak mi ho posunulo len o 1 den, vobec alebo na skorsi termin v rovnaky den.
predtym, aj ked som dal posun o 3 dni, tak mi ho posunulo len o 1 den, vobec alebo na skorsi termin v rovnaky den.
Definuj čo znamená potrat podľa teba
Umelé ukončenie tehotenstva
-
harrison314
Hardcore addict
Zaujimalo by ma preco sa na to pytas, respktive preco spajas tieto dve veci?
-
starysomar
Hardcore addict
On to nevie.
Má nutkanie dokazovať svoju "nadradenosť", ostatným že sú "hlúpi", má pre nejaký posun vo vlastnej psychike presvedčenie, že sa mu majú iní ľudia akosi zodpovedať za svoje názory, činy.
Už som dávnejšie písal - vo vlastnom záujme by bolo dobre sa liečiť včas.
Inak - je mi ten narušený "element" úplne u prdele.
Má nutkanie dokazovať svoju "nadradenosť", ostatným že sú "hlúpi", má pre nejaký posun vo vlastnej psychike presvedčenie, že sa mu majú iní ľudia akosi zodpovedať za svoje názory, činy.
Už som dávnejšie písal - vo vlastnom záujme by bolo dobre sa liečiť včas.
Inak - je mi ten narušený "element" úplne u prdele.
z jednoduchého dôvodu, ak niekto chce odobrať možnosť voľby pri vakcinacii a presadzuje povinné očkovanie, tak ci je rovnako obmedzujúci aj pri potratoch a bude potraty zakazovaťharrison314 napísal: 20 jún 2021, 8:47 Zaujimalo by ma preco sa na to pytas, respktive preco spajas tieto dve veci?
V skratke - staranie sa do životov cudzích ludi nie je liberálny prístup, práve naopak
Starysomar: že nerozumies kontextu ešte neznamená, že je nesprávny
-
harrison314
Hardcore addict
Tu celkom nesuhlasim. Hlavne nie s tym spajanim, lebo plod nie je samostatna a mysliaca bytost, prave pre to su u nas interupcie dovolene do obdobia pokial nema plod nervovu sustavu.beardie napísal: 20 jún 2021, 9:28 z jednoduchého dôvodu, ak niekto chce odobrať možnosť voľby pri vakcinacii a presadzuje povinné očkovanie, tak ci je rovnako obmedzujúci aj pri potratoch a bude potraty zakazovať
No vies k slobode a liberalnemu pristupu patri aj zodpovednost, no u nas sa na to akosi zabuda.beardie napísal: 20 jún 2021, 9:28 V skratke - staranie sa do životov cudzích ludi nie je liberálny prístup, práve naopak
prave preto ma zaujima, ci ludia, ktori su za nasilne ockovanie, budu nutit dieta donosit a nedaju moznost volbyharrison314 napísal: 20 jún 2021, 9:38 Tu celkom nesuhlasim. Hlavne nie s tym spajanim, lebo plod nie je samostatna a mysliaca bytost, prave pre to su u nas interupcie dovolene do obdobia pokial nema plod nervovu sustavu.