jackb napísal: 20 jún 2021, 13:05
e? dam ti za pravdu a aj tak sa ti nepaci?
teraz som zmateny, zomrelo v UK viac dochodcov ako v SE alebo nie?
ano, mozno Cesi preferuju vikendove domy, no na rozdiel od tych svedskych z nich nemozu robit z domu. alebo nemaju pracu, ktoru z domu robit mozu. takze im je taka chalupa dobra na relax a nie na prestahovat sa tam.
tak toto budes musiet podlozit
ked pripocitas kulturu, ktora nevedie ku porusovaniu odporucani a dalsich faktorov, tak je to stale proti tvojej fanatickej viere, ze premorenie, (ktore tam este nenastalo, lebo je proces,) zachranilo Svedsko
ja ti chcem rozumiet, ale neda sa
na jednej strane mame krajiny, kde bol zivot obmedzeny len ciastocne, na druhej strane mame krajiny, kde boli relativne prisne lockdowny
v prvych bolo relativne malo mrtvych napriek volnosti, tie druhe su v top 5 umrtiach
dalej vieme, ze prekonanie choroby vyrazne limituje sirenie a este vieme, ze 90 % ludi s covidom si to preslo asymptomaticky alebo s miernymi priznakmi
ludia umieraju hlavne v zime kvoli zlemu pocasiu a predovsetkym v oblastiach, kde nebolo vacsie mnozstvo chorych ludi, pocty klesaju so zlepsovanim sa pocasia a premorenim to zacalo masivne klesat
ak to nechces vidiet, tak pokojne
no podla tvojho sa proti zltacke musis dat opat preockovat. podla mojho nie. tak si hod mincou

sa mi zda, ze som pisal nieco o 15 rokoch...
no, maximalne 8 mesiacov trvaju imunita. takze je to malo.
nie, nie je to malo...
po 8 mesiacoch zacina klesat mnozstvo protilatok, ale imunita nie...
a ako som ti v predoslom poste ukazal, ja som kazdy z nich otvoril, presiel a napisal som ti svoje vyhrady k nim. to ty tu ignorujes.
tie 3 vety boli tie tvoje vyhrady k nim? dobre, akceptujem to
len kde tie data su? vedecke prace ta strelili do nohy, grafy sa daju vysvetlit aj inak... takze si fanatik. veris v nieco co nie je potvrdene a nutis nas tuto tvoju slepu vieru nasledovat.
kazdu jednu som ti vysvetlil, ze to ignorujes naozaj nie je moj problem
ja som nic o starych nepisal. poprosim odpovedat na to co pisem.
ale ja o tom pisem, lebo to je dolezite
mojich oblubenych? odbornici urcili, ze je to aspon 80%, tak co ja mam ku tomu vytvarat stanoviska ci oblubenost?
no doteraz si sa vedel vyjadrit takmer k vsetkemu, tak nevidim problem, preco by si sa nemohol vyjadrit i teraz
nie, opat sa stane to, ze moja jedina kritika bude voci mne otocena ako "systematicka nenavist voci niecomu z toho benefitujem" ako to tu uz bolo voci EU. takze nie, druhy krat uz nikomu nepodam nabitu pusku. britska vlada ta rozhodla a ja ako najdeny obcan UK sa s tym musim zmierit.
dobre
takze teraz tie tvoje clanky klamu a protilatky budu mat do smrti?
zase nevies rozlisit protilatky a imunitu?
nie je ti to uz trapne?
no, ked sa tento rok do kancelarie nebude moct vratit, budem presne vediet kvoli komu. a sranda bude, ze to nebudem ja, kto bude kohokovlek obmedzovat, ale prave ti "po slobode baziaci" egoisticki blbci.
ak je preukazane, ze obmedzenia su kontraproduktivne, ich ignoracia je prave to, co sa ocakava od beznych obcanov
takze ty nie si proti, len si proti

a sam si jeho obetou, ako si napisal.
dobre.
pre ostatnych znova moja veta: nie som proti ockovaniu kohokolvek, nechcem ale, aby to bolo povinne
ty si z nej vydedukoval, ze som proti
ako som uz pisal, ty nie si schopny pochopit primitivne jednoduchu vetu, ukazujes to neustale dookola, napriklad aj v tomto pripade
to je fakt uplne najnizsi level, kam si sa mohol dostat, ostatni to vidia, uz nie si ani na smiech, uz len do placu
seriozne, nie je ti blbe odcitovat moju vetu, vybrat si z nej 3 slova a zbytok ignorovat? vies sa na seba pozriet v zrkadle?
mas pravdu, sabaton 2021 je odlozeny na buduci rok
plati to aj pre vsetky ostatne?