Zrkadlenie na TV
Zrkadlenie na TV
Dobrý deň mám taký problém ..prepojil som Tv (LG 75UN8100) z mobilom (Moto G7 Power ) cez multimedialne centrum ( Xiaomi Mi tv box s) a mám emulator ePSXe na ktorom spustím hru a cez gamepad (iPega 9087S ) ho ovládam ale ide oneskorene na TV ale cez mobil ide plynule...chcem sa spýtať kde je problém a ako sa dá vyriešiť ..Ďakujem
Re: Zrkadlenie na TV
Definuj prepojenie.
Je to prepojené cez bluetooth na mi box s a gamepad je prepojený cez bluetooth na mobil
Cez BT? To prvy krat pocujem ze aj cez BT. No a to je aj samotny dovod oneskorenia. Vlastnost BT
A ako to mám prepojiť ? Cez BT to mám tak že mám v mobile aplikáciu Castto a tam mi nájde mi box a prepojí sa z tv
Je to skutocne cez BT? Navolil si to Miboxe?
Castto pouzivam aj ja a ide to normalne cez wifi ak su obe zariadenia pripojene na rovnaku siet.
Castto pouzivam aj ja a ide to normalne cez wifi ak su obe zariadenia pripojene na rovnaku siet.
Viem to prepojiť aj bez Castto..v mobile zapnem prenos obrazovky..ale stále to ide oneskorene cca o 1 sekundu ale robí to dosť problém pri hraní cez gamepad..keby kúpim a prepojim to HDMI káblom pomohlo by to? A pardon mi box je cez wifi prepojený z TV
mi box prepojeny s TV cez wifi??? Zacinas mat v tom uz uplny gulas asi.
Skus to hrat bez gamepadu ci bude odozva.
Skus to hrat bez gamepadu ci bude odozva.
-
Bad.boy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak to chapem spravne, tak robis volovinu storocia
tebe bezi na telefone emulator, ktory castujes do miboxu (odhadujem ze cez vstavany chromecast) a stazujes sa ze mas delay na tv pre ovladac ktory je pripojeny k telefonu 
Ak som to teda pochopil spravne, tak sa vykasli na telefon. Mibox bezi na androide, takze nainstaluj emulator priamo nanho, pripoj rovno k nemu ovladac cez BT a delay je fuc
Ak som to teda pochopil spravne, tak sa vykasli na telefon. Mibox bezi na androide, takze nainstaluj emulator priamo nanho, pripoj rovno k nemu ovladac cez BT a delay je fuc
Neda sa pripojiť ovládač na ten Mi box a má pamäť len 5gb to neni nič moc ..a nedala by sa ani stiahnuť hra do emulatora tak to je cele zle ten box asi ho vrátim je to shitt
-
Bad.boy
Medium Professional
Ja mam Mi Box S (co predpokladam aj ty?) A PS4 ovladac som cez BT pripojil bez problemov a aj PS1 emulator rozbehal. Ano pamat vstavana je mala ale mozes tam pripojit USB a hry loadovat z neho
-
Ryan Giggs
VIP
Ziaden z tych prehravacov nema velku pamat. Je to zbytocnost, kedze tam sa rata s pripajanim externej pamate. Resp. sietovym prehravanim. Tak tam pripoj HDD alebo nejaky vacsi kluc, a mas to vyriesene. To ze ty ten box vyuzivas inym sposobom ako na aky je urceny, z neho shit nerobi.
Kedze to mas pripojene takto krkolomne, to oneskorenie je uplne pochopitelne.
Kedze to mas pripojene takto krkolomne, to oneskorenie je uplne pochopitelne.
Skoda Oktavia je shit lebo na poli zapadne...
Keď tam pripojím kľúč tak to blbne..odpojim ho a nedá sa znova napojiť ,naformatujem ho v zariadení a aj tak nejde..keď ho konečne zobrazí a ide otvoriť tak mi neukáže súbor ktorý tam mám pridaný ,úplne to blbne a skúšal som aj druhé usb a robí to tak isto..jedno mám 32gb a druhé 16gb..je to chyba zariadenia asi lebo skúšal som aj obnoviť zariadenie vypat zapat a stále mi nejde napojiť flash disk a blbne..
To USB je ako naformatovane, na FAT32, NTFS, exFAT alebo ako?
Skúšal som aj NTFS aj FAT32..možno nepodporuje tie dva typy USB alebo ja neviem v čom je už problém
-
Bad.boy
Medium Professional
Mal by vediet citat FAT32 a exFAT. Ked ho pripojis, mal by si ist cez browse moznost, nie formatovat na system drive. Stiahni zo store do miboxu iny filemanagement, ako budes vidiet to USB.
Stiahol som solid Explorer management a už mi ho zobrazilo keď som naformatoval usb ako úložisko zariadenia..teraz keď pridám na usb video alebo hudbu tak aj tak mi nič nezobrazí cez ten solid..