Ahojte, mám lenovo thinkpad T480 už 2 roky posledne 2 týždne to už nejak nezvlada lebo vždy mi začne sekať po hodine práce. Sledujem teploty chladenia a tie su okolo 50-63 stupnov a notebook je celkovo horuci ale nieje to nič divne lebo vzdy pri praci sa hrial. Tak som rozobral notebook prepastoval som tam to chladenie predsa tej pasty bolo už menej ale moc sa to nezmenilo. V mojom priestore kde pracujem pečie cely den slnko (ale nikdy nie priamo na ntb) takže si myslim že to môže mať za nasledok to. Rozmyšlal som nad chlad. podložkou ale notebook zaklapujem do doku takže moc v tom nevidím efekt. Myslite že môže byť dôvodom teplota ? Notebook som do istoty reštartoval do tovarenskych nastavení. Ale deje sa to stale. Prach v NTB nieje ja som dosť haklivy na prach a bordel takže aj moje zariadenia sa snažim držať bez prachu či už navonok tak i vo vnutri.
Konf - 16GB ram,SSD,I7-8750,Nvidia MX150 2GB 14" Win 10 Pro.
Najčastejšie využivane programy, Chrome (do 10 tabov), Adobe - Lightroom CC/Photoshop, Visual Studio code,Xampp,Firefox developer edition, MS teams, Word/Excel,Mozila Thuunderbird, Adobe reader DC. Ak sa da tak WoW Tbc classic
V pozadi, Eset,VNC,OneDrive,Adobe creative cloud.
NTB-Nespadol nenamokol.